Depo Provera a bolesti hlavy?

192
17.10.07 09:31

Depo Provera a bolesti hlavy?

Ahoj maminy,

chtela bych se zeptat, jake mate zkusenosti s uzivanim antikoncepce Depo Provera. Po narozeni Vojtiska jsem tuto antikoncepci zacala brat a musim rict, ze od te doby trpim pravidelnymi bolestmi hlavy, spis bych to nazvala i migrenou. Je mi vzdycky strasne spatne a muzu lezet jen v posteli, protoze mi je fakt na nic :cry: . Jeste ze mam uzasneho pritele a babicku, kteri se vzdycky o mrnouse postaraji. Nastesti se tyto boleti objevuji jednou za dva az tri tydny, tak se to da prezit. Mate nektera podobnou zkusenost? Diky za odpovedi. Klara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
449
17.10.07 10:08

Ahoj!

je docela pravděpodobné, že ti tahle antiko nesedí,to,ale musíš skonzultovat se svým gynekologem,klidně mu zavolej nebo si tam zajdi

já s ní osobní zkušenost nemám, ale moje sestra to měla stejné,příšerné migrény + začala přibírat na váze :evil: změnila antiko a je vše OK :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
17.10.07 10:42

Diky za odpoved .. musim rict, ze vaha se mi taky ani nehla, jeste porad mi po porodu zustalo 12 kg 8O Budu to muset tedy prokonzultovat s mym gynekologem. Ale jelikoz jeste porad kojim, tak asi moc na vyber nebude. Kazdopadne diky za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
18.10.07 10:28

Tak koukam, ze asi moc mamin tu Proveru nebere, kdyz sem nikdo nepise :( Uvitala bych i nejaky tip na vhodnou antiko pri kojeni. Me toho totiz doktor moc nenabidl. Mozna to bude tim, ze pri kojeni se toho asi moc brat neda, tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.11.07 14:27

ahoj Klaarko, já má depo proveru od šestinedělí,žádný velký problémy mě nedělá.Vždycky tak 2-3 týdny po píchnutí špiním,ale stačí pár dní si vzít Ascorutin a zase to zmizí.Bolesti hlavy mívám taky ne nijak silné,ale zato třeba 3 dny v kuse.Od té doby co jsem si ji nechala píchnout netloustnu,ale taky ani nehubnu.Teď bych měla jít na další,ale přemýšlím o tom že si ji už nenechám píchat a vyzkouším jesltli ty bolesti a váha je od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí