Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminy,
chtela bych se zeptat, jake mate zkusenosti s uzivanim antikoncepce Depo Provera. Po narozeni Vojtiska jsem tuto antikoncepci zacala brat a musim rict, ze od te doby trpim pravidelnymi bolestmi hlavy, spis bych to nazvala i migrenou. Je mi vzdycky strasne spatne a muzu lezet jen v posteli, protoze mi je fakt na nic
. Jeste ze mam uzasneho pritele a babicku, kteri se vzdycky o mrnouse postaraji. Nastesti se tyto boleti objevuji jednou za dva az tri tydny, tak se to da prezit. Mate nektera podobnou zkusenost? Diky za odpovedi. Klara.
Ahoj!
je docela pravděpodobné, že ti tahle antiko nesedí,to,ale musíš skonzultovat se svým gynekologem,klidně mu zavolej nebo si tam zajdi
já s ní osobní zkušenost nemám, ale moje sestra to měla stejné,příšerné migrény + začala přibírat na váze
změnila antiko a je vše OK ![]()
Diky za odpoved .. musim rict, ze vaha se mi taky ani nehla, jeste porad mi po porodu zustalo 12 kg
Budu to muset tedy prokonzultovat s mym gynekologem. Ale jelikoz jeste porad kojim, tak asi moc na vyber nebude. Kazdopadne diky za nazor.
Tak koukam, ze asi moc mamin tu Proveru nebere, kdyz sem nikdo nepise
Uvitala bych i nejaky tip na vhodnou antiko pri kojeni. Me toho totiz doktor moc nenabidl. Mozna to bude tim, ze pri kojeni se toho asi moc brat neda, tak nevim.
ahoj Klaarko, já má depo proveru od šestinedělí,žádný velký problémy mě nedělá.Vždycky tak 2-3 týdny po píchnutí špiním,ale stačí pár dní si vzít Ascorutin a zase to zmizí.Bolesti hlavy mívám taky ne nijak silné,ale zato třeba 3 dny v kuse.Od té doby co jsem si ji nechala píchnout netloustnu,ale taky ani nehubnu.Teď bych měla jít na další,ale přemýšlím o tom že si ji už nenechám píchat a vyzkouším jesltli ty bolesti a váha je od toho.