Injekce Depo povera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
869
23.10.07 17:30

injekce depo povera

Holky nevim kde to napsat, ale chtela bych znat nazor i vas nez od doktorky. Nabidla mi antikocepci bud telisko to jsem vyloucila nebo normalni prasky a nebo injekce tak mam prvni injekci ale holky mi rikaly ze to je velke svinstvo kdybych chtela jeste jedno mimi, ze strasne dlouho cekaji nez otehotni a ja to druhe urcite jeste chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81
23.10.07 17:39

Mám pocit, že takových otázek kolem depo povera je tady více. Zkus trochu hledat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
23.10.07 17:59

ja mam svoji negativni zkusenost,nechala jsem si ji pichnout,a teda po 6nedeli nastalo dalsi 3 tydenni krvaceni!pak to ustalo,za mesic znovu spineni,takze jsem to rekla dr. a ten mi dal prasky,prootoze jako abych nevedela kdy budu mit MS tak to me teda nebavilo.tot moje zkusenost,jinak jsem slysela,ze se po tom hodne pribira a fakt moc zenskych si to nechvali…ale o tehotneni jsem teda nic neslysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
23.10.07 18:03

Já mám píchlou Depo Proveru taky hned po šestinedělí…po první injekci jsem špinila asi 4 dny,nepřibrala jsem,nemám migrény,fakt se po tom cítím skvěle :wink: O tom otěhotnění jsem to slyšela,ale moje Mdura říkala,že se to říká proto,že spousta ženských nemá měsíčky(znám takovou co 1,5 s touto injekcí nemensturovala) a po této injekci mají třeba rozházený cyklus,takže mi pak poradila dát pilulky,ty to prý zase srovnají.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
23.10.07 18:11

rendule tak myslis ze do toho mam jit? uz mam jednu pichlou po sestinedeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2617
23.10.07 18:39

Já ji mám taky teď píchlou a měla jsem ji i u prvního prcka po 6nedělí. Taky jsem četla hodně negativních názorů, ale mě předtím nedělala problémy, tak doufám, že ani teď nebude.
Je na toto téma hodně diskuzí po celém netu, ale těžko radit, protože každému opravdu sedne jinak. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.10.07 18:56

Ahoj, přesunula jsem diskusi do snažení.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.07 18:56

ahoj, mám kamarádku, která jí měla 2 krát píchnutou a teď nemůže otěhotnět. Prý v nějakých státech jako Anglie aj. je úplně zakázaná. Já bych do toho raději nešla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
23.10.07 19:26

Každé sedne opravdu něco jiného…mám kamarádku,která po prvním dítku měla tělísko a super a teď 3 měsíce jen špiní a bolí ji hlava :(

Lenak ,jak sis ji po prvním dítku nechala dlouho píchat?Já stejně přemýšlím,že až přestanu kojit,přejdu na pilulky…

kaculkaDraculka , a je to opravdu kvůli této injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.07 19:55

Jj, určo z této antikoncepce,jinou neměla a co jí přestala brát, tak vůbec nedostává menzes.
Před prvním mimi brala prášky a normálně otěhotněla. Co kojila, tak si nechala píchnout tuto depo proveru a od té doby je bez menzes. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
23.10.07 20:14

A proč ji teda Mudra nena:,–(í aspoň na jeden cyklus nějaké pilulky?…kamarádka to tak měla taky ,dostala pilulky a už normálně menstruuje :wink:
Vypadá to,že můj případ to nejspíš nebude…taky jsem se těšila,že budu nez ms,ale moje tělo si myslá něco jiného..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
24.10.07 09:45

Ja tuhle antiko taky mam. Spinila jsem jenom po prvni injekci a jinak mesicky nemam. Tak jednou za 2-3 tydny mam docela silne jednodenni bolesti hlavy, spis migreny, jsem vzdycky uplne odrovnana. Sice netloustnu, ale je pravda, ze po porodu jsem s vahou vbubec nehla :evil: Cert vi, jestli to ma souvislost. S vysazenim jeste zkusenosti nemam, ale pry je dobre hned zacit brat nejakou jinou HA (pilulky), aby se dostavila menstruace a pak pry neni problem znovu otehotnet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.10.07 10:52

Ahoj, já používám DP už cca 10let a žádné problémy, ani s otěhotněním (viz metříky). Naopak mi hodně vyhovovalo, že denně nemusím myslet na pilule a řešit měsíčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
simonkavag
14.11.12 16:19

Holky chtěla bych se zeptat kolik stojí jedne injekce?

• Citovat
  • Upravit
7805
14.11.12 19:01

Já jsem chtěla taky Depoproveru, ale dle negativních ohlasů jsem do toho nešla. To s tím otěhotněním jsem četla taky, proto mi gyndař říkal, že těm co chtějí ještě dítě, tak ji vůbec nenabízí. Já mám 3 děti, takže v tomhle ohledu by mi nevadila.Ale prý je to hrozné svinstvo, tak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí