Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mne se to stalo v zivote dvakrat, musela jsem se uplne chytit zdi. No a za par dni pozitivni tehotensky test
jinak vseobecne se to stava pri nizkem tlaku, vetsinou kdyz clovek vstane a popojde par kroku. Ale navstiv dr
Mamča to měla když nás čekala. Bývá to nejčastěji způsobené nízkým tlakem. Sestra to mívala taky a někdy to má i teď, když není těhotná.
Chodí na injekce magnesia, má velkou spotřebu. Prý v těhotenství magnesko snižuje tlak, ale když ho bere a není těhotná, tak je v pořádku.
Zajdi k doktorovi nebo rovnou na internu, tam ti změří tlak, popř. tě budou sledovat. Já mám opačný problém ![]()
taky to mam… vetsinou kdyz lezim a pak vstanu a chci nekam jit… parkrat jsem to neustala, jednou jsem spadla jen ve volnem prostoru, podruhe na kluzisti, potreti jsem si rozbila hlavu o nocni stolek. v lete je to horsi.....neprijemne to bylo nejvic ve vydychanym buse. pomaha pravidelne jist a pit a kdyz citis ze to na tebe jde tak si drepnout/sednout.
Buď máš problémy se srdcem, trpíš hypoglykémií, máš nějaké neurologické problémy a nebo trpíš úzkostí. První je potřeba vyloučit závažné onemocnění, takže si zajdi k lékaři.
Pokud budeš mít štěstí a fyziologická příčina bude vyloučená, tak pak doporučuju začít touhle knížkou a postupně najít odvahu do psychoterapie https://www.kosmas.cz/…ost-a-obavy/
Nejpravděpodobnější příčinou je však ten nízký tlak či hypoglykémie - proto potřebuješ začít u lékaře.