Čerstvé maminky červen 2012 sem

659
6.6.12 20:08

Čerstvé maminky červen 2012 sem

Ahoj maminy,
začátkem června se mi narodilo miminečko a jelikož je vše krásné nové a neznámé, chtěla jsem se zeptat jak tyto začátky zvládáte vy.
Zajímalo by mě :
1. Museli vám v porodnici miminko přikrmovat nebo jste měli dostatek mléka?

2. Přikrmujete nyní, nebo vám miminko spinká po každém kojení a cítíte dostatek mléka ?

3. Jak vám chutná po porodu?

Ptám se proto že ačkoliv mám prsa nalité,sama kolikrát nevymáčknu nic,a mimi se mi v noci budí chvilku po kojení, přes den je to lepší a spí i 4 hodiny.
A nechutná mi :nevim: Necítím hlad a máloco do sebe nasoukám. :| Hlad prostě odešel :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3636
6.6.12 20:44

ahoj, já už mám sice mimi větší, ale na začátku jsem to měla podobně. Malou mi v porodce trošku přikrmovali, doma jsem bojovala a nakonec jsme kojení zvládli a kojíme dodnes. Neboj, teprve se sžíváte a určitě nepřikrmuj a koj tak, jak si mimi řekne. To,že se v noci budí brzo po kojení je normální. Ono zatím neví, že je noc. (navíc, mě se moje malá budí v noci stále a je jedno jestli po kojo nebo ne) :lol: :lol: :lol:
a jinak s tím chutnáním. to si nevybavuju nějakou nechuť. Tak možná hormony :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
8.6.12 20:06

@Šáriii ahoj, no a co oblíkání, já malé nechávám čepičku, má zatím týden, taky uvažuji jak dlouho nechávat v zavinovačce, nechci ji přehřívat ale mám strach aby nechytla teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
9.6.12 23:13

ahoj, já sice měla prcka na podzim, ale kdybych ji měla teď, tak čepičku určitě nechat a zavinku dle mého názoru taky :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí