Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, hledám někoho, kdo má taky dítko narozené v září 2011. Že bysme mohly společně probrat příkrmy, spaní atd. Ať pořád nemusím hledat ve starých diskuzích odpovědi na svoje otázky.
Přidá se někdo??? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky, já mám holčičku narozenou 9.9.2011. Ráda se přidám! Míša
Jéé, tak to je bezva, že se někdo objevil… Pořád dohledávám v diskuzích třeba jídelníček pro takto starý dítko atd. Nejlepší to bude probrat s někým, kdo to zrovna prožívá ![]()
@micelinka píše:
Jsme 30.8, to už je skoro září, ne:-)?
Micelinka, no jasně.. jak už jsem psala v jiné diskuzi, vy s Míšou jste pro mě studnice vědomostí ![]()
A hned se vytasím s první otázkou: kolikrát přes den a jak dlouho Vám dítka spí??
@micelinka já měla termín začátkem září a pořád jsem chtěla rodit v srpnu, tak jsem proto porodila až po půlce září ![]()
srpňátka nevadí, že @Janik101 třebas měla @micelinka termín v září ![]()
@Janik101 píše:
Micelinka, no jasně.. jak už jsem psala v jiné diskuzi, vy s Míšou jste pro mě studnice vědomostí
A jak plazení? Zatím pořád vystrkuje prdelku? Míša si včera poprvé strčila palec u nohy do pusy
.
@Janik101 nespí dobře, to jsou boje. Dopo cca 30 minut, někdy hodinu, po o hodinu až dvě v závislosti na dopoledne. Právě řve jak tur, jdu přikrmovat ![]()
@micelinka spíš na to teď kašle. Válení sudů je rychlejší způsob dostat se kamkoliv potřebuje…A že má kolínka ještě ani netuší ![]()
Spí mi dopoledne 30 minut (usíná kolem půl 10) a asi týden mi spí 2 hodiny odpoledne (cca od půl 2 do půl 4), jinak spala tak 45 minut.
Naše Barča spí přes den málo. Dopoledne dá tak půl hoďku až hoďku a odpoledne to stejný. Občas by si mohla dát víc, pak bývá dost protivná, ale zase večer ji dám do postýlky a do 10 min. spinká jako andílek ![]()
@danyk A není pak přetaženej??? Já to teď zredukovala na 2 spaní přes den a někdy mi přijde, že to na ní je pak do 19 hodin dlouhý ![]()
@Janik101 píše:
@micelinka spíš na to teď kašle. Válení sudů je rychlejší způsob dostat se kamkoliv potřebuje…A že má kolínka ještě ani netuší
Tak Míša zase neví co je to válení sudů:-).
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat