Únorová miminka 2013

2331
27.5.12 17:33

Únorová miminka 2013

Zdravím, dnes jsem našla už konečně dvě zřetelné // je tu někdo kdo se přidá.. dle PM termín 3.2. :hug: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
177
27.5.12 17:38

Ahoj snad nevadí, že já mám termín koncem ledna 2013, jsem v 8tt a jak se cítíš?
Mě trochu začali nevolnosti :cert: snad to brzo přejde a budu se jen radovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
27.5.12 17:43

Mě měla MS přijít včera .. ve čt jsem špinila,takže jsem zas propadla zoufalství.. :zed: no a dnes MS stále nikde,tak jsem udělala test a jsou tam // :dance: :dance: jsem brečela jak blázen..já budu zítra 4tt,teprve :potlesk: 4.6. jdu na první kontrolu.. Jinak já OK jen mě bolí šíleně prsa :oops: ale vydržím fakt snad cokoli :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.5.12 17:58

no prsa to je kapitola sama pro sebe, už nemůžu spát na břiše, což je moje nej poloha. No tak co se dá dělat.
Já jsem taky špinila 3 dny po zpoždění, tak jsem si myslela že se to neudrželo, ale dr. mě pak potvrdil že něco už došlo do dělohy :potlesk: a zítra jdu na další kontrolu tak jsem zvědavá jestli už uvidím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
27.5.12 18:04

Závidím :kytka: já nevím asi ještě toho 4. :srdce: neuvidím,ale chci jen jestli je „řepka olejka“ tam kde má..(prac.název jenž vymyslel náš pětiletý syn :dance: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
27.5.12 18:04
@dadulus píše:
no prsa to je kapitola sama pro sebe, už nemůžu spát na břiše, což je moje nej poloha. No tak co se dá dělat.
Já jsem taky špinila 3 dny po zpoždění, tak jsem si myslela že se to neudrželo, ale dr. mě pak potvrdil že něco už došlo do dělohy :potlesk: a zítra jdu na další kontrolu tak jsem zvědavá jestli už uvidím :srdce:

Ještě jsem zapoměla..držím palce :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
27.5.12 18:20

¨děkuji :hug: pak se přijdu pochlubit. Řepka olejka to je vtipný :potlesk: šikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
27.5.12 18:32

ahoj holky. může se přidat? já našla // předevčírem. ale nechtěla sem zakládat téma :D
nejsem pověrčivá, ale přeci jen za začátku je vše tak nejisté…
tak koukám, že už máte taky nějaké děti, že?! já mám 11 prcka.

dadulus, přeji aby si už mimíska viděla! už se na to taky moc těším 8)

jinak já zatím příznaky žádné, jen mě mírně pobolívá podbříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
27.5.12 18:46

Jsem si teď pro jistotu udělala další :lol: a zase // :lol: ze mě musí mít výrobce TT radost :lol:
Jinak máme doma 5letého chlapáka,březnového :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
27.5.12 19:05

:lol: neboj já jim taky dala už pěkně zarobit!
jonáš je narozený na vízo :)

snažili jste se dlouho? odkud pak si? kolik ti je? to sem zvědavá co? :mrgreen:

mi je 23, sem z ostravska a „snažili“ sme se asi 4tý měsíc. ale moc sem to neřešila. přeci jen prcek mě zaměstnává dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
27.5.12 19:17

My druhý měsíc.. min.měs.to vypadalo že to klapne,ale ne..tak teď :pankac: :pankac:
Jinak bych se víc „odhalila“ až budu vědět víc.. ale tak jsem středočech :dance: Jo a je mi čerstvých 28 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
27.5.12 19:23

však to uplně stačí :) aspoň pro představu. snad nás tu bude brzy víc. je fakt,že je ještě brzy :) ale ono to uteče coby dup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
27.5.12 19:25

Já jsem objednaná na 4.6. k dr..původně na KO jen tak,ale tak když už je ten důvod že :lol: syn jde se mnou.. už se nemůžeme dočkat :lol: jen manžel to propásne,je na týden pryč :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
27.5.12 19:34

tak já půjdu k dr. až po 10.6. jedem na pár dní mámě do čech. a není kam spěchat, počkám až bude možné vidět srdíčko.

už ste to někomu říkali? nebo to držíte v tajnosti zatím? já to kecla jenom dobré kámošce a chlop, ten to samozřejmě ví taky :lol: jinak to oznámíme až tak za 2 měsíce. poprvé sem to řekla jen rodičům (oboum) a zachvílu to věděli všichni, :zed: tak tentokrát si dám majzla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
27.5.12 19:37

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Já objevila // 14.5. a termín bych měla mít na přelomu leden/únor, ale mám docela strach, protože mám za sebou zamlklé těhotenství a revizi v únoru, tak jsem z toho taková nesvá. Zítra mám první kontrolu s UZ, to budu 6tt :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex