Únorová miminka 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2331
3.6.12 19:25

U nás jsou ty dvě maximum.. máme pak plány do budoucna a s vícero dětma by to šlo těžko :roll:
Teda dámy již 2 den chodím každou hodinu na záchod..děsný :roll: a to prosím i v noci..dneska na noc nepiju nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
3.6.12 19:37
@LN13 píše:
Mičule . při prvním jsem měla dvojí těhotenství - jedno v děloze a druhé ve vejcovodu.. teď se ji to zas zdá že dvě v děloze,ale furt tak nějak divně to druhé(spíš ten hematom) a mám zas za dělohou volnou tekutinu,tak radši.. :nevim: jsem na druhou stranu ráda neb po prvním těhu(a jiném dr) na to dlabali a šla jsem pod kudlu až v 11tt :think:

koukám, taky nepěkná zkušenost :? tak to je dobře, že si tě teď hlídají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.6.12 19:41

bořková ani nemluv..to víš zdravotník :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
3.6.12 19:41

tak s wc to mám zatím pořád v normě. spíš teda mám větší potřebu pít.

boři, to je supr, že jste si vyrazili! ;) no my na tom byli obdobně, taky mám čísla na holky a tak. ale viděla sem zatím z diskuze jen jednu (bydlí mi kousek za barákem :D) a druhou teď uvidím jak pojedu za mámou, bydlí kousek od ní. taky se plánovalo větší sraz, ale za tím na nic nedošlo. :))

my taky toho moc neplánujem. 2 budou. a další bych chtěla, ale to se všechno uvidí. zase je pravda, že člověk musí rozumně zvážit životní standart. (nejsem náročná, ale zase, musím počítat s tím jaké máme výdaje- hypotéka atd. děti něco stojí…) není to hezké, ale je to holt i o penězích :?

už holky máte vybrané jména? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.6.12 19:44

Mičule to je právě ono,udržet si standard.. i tohle mimi jsme museli nejdříve finančně zvážit, nejsme na tom špatně ,ale i tak.. :nevim:

Jména - já v tom mám jasno Barborka a Štěpán - manžel chce Honzu (po něm-co na tom,že starší syn se tak už jmenuje že :lol:,prý aby se mu to nepletlo) a manža s holkou nepočítá :lol: :lol: já nevím,popravdě mi je fuk jestli holka bo kluk i když někde v koutku duše holku :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
3.6.12 19:54

@LN13 :lol: manžel šprýmař. hezká jména. my máme předběžně domluvené Mariana/Jiří (Jirka by byl po manželově bratrovi. sám děti nemáa dost nás finančně podporuje. resp. bez něj by nebylo ani to první :mrgreen: . no a krom toho M chtěl Amose. :lol: :lol: :lol: no a tohle byl jediný argument, na kt. neměl!)

tak v kouktu :srdce: taky tajně doufám v tu holčičku. ale jako nebudu nijak moc zklamaná, kdyby to byl klučina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.6.12 19:57

Mičule Jirka je můj taťka :potlesk: a Marianu znám taky,ale osobní averze :lol:
Uvidíme,hlavně doufám ve zdravě a šikovné děťátko :kytka: ale to téměř každá,rozumě uvažující, ženská :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
3.6.12 20:01

my máme pro chlapečka Adámek, měli jsme to i napoprvé, takže to nám zbylo :) Ale holčičku teda nevím, ani jsme o tom nepřemýšleli, ještě je brzo :roll:

Mně by se líbila Grétka, ale to je asi Margareta, a to už mi není moc po chuti :think: a potom třeba i Dorotka nebo Dorinka, ale to se doma moc s úspěchem nesetkává, tak budeme vymýšlet dál :)

Jj, taky řešíme velikost rodiny ve vztahu k financím, ale tady u nás je to docela dobrý :oops: No, nestěžujeme se, máme v životě docela štěstí na dobré práce, vcelku uplatnění na trhu práce… tatík je technicky vzdělán a je moc šikovnej a já dělám hodně do angličtiny a taky teda nemám problém, takže naštěstí dobrý… ale penízky si je třeba hlídat, vážit si jich… jinak se rozkutálí, ani člověk neví jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
3.6.12 20:04

Zajímavé je,že jsou i lidi kteří neřeší jestli si můžou nebo nemůžou dovolit robě co :nevim:
Jdu spát už mám dost..tak zase zítra :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
3.6.12 20:05

Mariannku má kamarádka a je sladká :) Štěpánka taky znám, právě z diskuze únor 2011, s mamkou se docela i navštěvujeme, a to je do Prahy :)

Jiná holčička z diskuze se jmenuje Thea-Theuška a to se mi taky moc líbí, ale hanba by mě fackovala opičit se po nich :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
3.6.12 20:06

@LN13
jj, taky jsem si hned říkala, že jsou skupiny, co rodí rok co rok a neřeší :cert: 8o a my tady počítáme a máme z toho těžkou hlavu :?

Dnes uspává tatík, tak mám ještě chvilku fraj :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
3.6.12 20:10

tak mě na tom zase tak nic divného nepřijde. :) jako od kamarádek se kt. se dobře z nám a stýkám mi to přijde blbé. např. jedna moje kamarádka si dala pro svého klučíka taky Jonáše. nestýkáme se už často. občas se vidíme u nějaké příležitosti, vídám ale její rodiče. no přijde mi to trošku divné… ale co.

já myslím, že Greta jako taková je. se ti mrknu do Knapové.

no a dítě nespí a nespí a nespí. nevím, co s ním. ale už toho mám dost! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
3.6.12 20:13

@bořková jo tak Gréta i Greta je normálně přípustná podoba jména Markéta (Margareta) a zní to tedy moc hezky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
3.6.12 20:23

@Mičule
máš tu knížku, co do ní koukají na matrice? o, tak uvidíme, až to bude aktuální, jestli bude mít grétka úspěch i u taťky :) haidi se mu nejdřív taky moc nelíbila, ale te´d je unešenej, že to zvážil a přehodnotil :)

..i když, já bych si tentokrát objednala spíš chlapečka :lol:

tady už se chrupe, tak doufám, že to vnoci bude únosný… na dnešek zase békala a nebyla k uklidnění, až se v půl 3 nastěhovala k nám a o pomohlo, tak aspoň tak :)

ale už asi mizím, tak dobrou všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
4.6.12 09:25

Ahoj holky,tak se přidávám,ale nejsem si jistá,co bude neb mám 15m Honzíka a skoro 6 letého Adámka,dle názorů se nám určitě povedla holčička :mrgreen: :mrgreen: .Mám docela obavy,jestli to třetí zvládnu.Honzík bude mít sice skoro dva,ale ale..Kluci jsou hodní,ale ale…Prostě mám strach,navíc oba byli císařem,tak jakési riziko tam také je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí