Poradna duly
Jana Čurdová
U nás jsou ty dvě maximum.. máme pak plány do budoucna a s vícero dětma by to šlo těžko ![]()
Teda dámy již 2 den chodím každou hodinu na záchod..děsný
a to prosím i v noci..dneska na noc nepiju nic ![]()
@LN13 píše:
Mičule . při prvním jsem měla dvojí těhotenství - jedno v děloze a druhé ve vejcovodu.. teď se ji to zas zdá že dvě v děloze,ale furt tak nějak divně to druhé(spíš ten hematom) a mám zas za dělohou volnou tekutinu,tak radši..jsem na druhou stranu ráda neb po prvním těhu(a jiném dr) na to dlabali a šla jsem pod kudlu až v 11tt
koukám, taky nepěkná zkušenost
tak to je dobře, že si tě teď hlídají ![]()
tak s wc to mám zatím pořád v normě. spíš teda mám větší potřebu pít.
boři, to je supr, že jste si vyrazili!
no my na tom byli obdobně, taky mám čísla na holky a tak. ale viděla sem zatím z diskuze jen jednu (bydlí mi kousek za barákem
) a druhou teď uvidím jak pojedu za mámou, bydlí kousek od ní. taky se plánovalo větší sraz, ale za tím na nic nedošlo. ![]()
my taky toho moc neplánujem. 2 budou. a další bych chtěla, ale to se všechno uvidí. zase je pravda, že člověk musí rozumně zvážit životní standart. (nejsem náročná, ale zase, musím počítat s tím jaké máme výdaje- hypotéka atd. děti něco stojí…) není to hezké, ale je to holt i o penězích ![]()
už holky máte vybrané jména? ![]()
Mičule to je právě ono,udržet si standard.. i tohle mimi jsme museli nejdříve finančně zvážit, nejsme na tom špatně ,ale i tak.. ![]()
Jména - já v tom mám jasno Barborka a Štěpán - manžel chce Honzu (po něm-co na tom,že starší syn se tak už jmenuje že
,prý aby se mu to nepletlo) a manža s holkou nepočítá
já nevím,popravdě mi je fuk jestli holka bo kluk i když někde v koutku duše holku
![]()
@LN13
manžel šprýmař. hezká jména. my máme předběžně domluvené Mariana/Jiří (Jirka by byl po manželově bratrovi. sám děti nemáa dost nás finančně podporuje. resp. bez něj by nebylo ani to první
. no a krom toho M chtěl Amose.
no a tohle byl jediný argument, na kt. neměl!)
tak v kouktu
taky tajně doufám v tu holčičku. ale jako nebudu nijak moc zklamaná, kdyby to byl klučina ![]()
Mičule Jirka je můj taťka
a Marianu znám taky,ale osobní averze ![]()
Uvidíme,hlavně doufám ve zdravě a šikovné děťátko
ale to téměř každá,rozumě uvažující, ženská ![]()
my máme pro chlapečka Adámek, měli jsme to i napoprvé, takže to nám zbylo
Ale holčičku teda nevím, ani jsme o tom nepřemýšleli, ještě je brzo ![]()
Mně by se líbila Grétka, ale to je asi Margareta, a to už mi není moc po chuti
a potom třeba i Dorotka nebo Dorinka, ale to se doma moc s úspěchem nesetkává, tak budeme vymýšlet dál ![]()
Jj, taky řešíme velikost rodiny ve vztahu k financím, ale tady u nás je to docela dobrý
No, nestěžujeme se, máme v životě docela štěstí na dobré práce, vcelku uplatnění na trhu práce… tatík je technicky vzdělán a je moc šikovnej a já dělám hodně do angličtiny a taky teda nemám problém, takže naštěstí dobrý… ale penízky si je třeba hlídat, vážit si jich… jinak se rozkutálí, ani člověk neví jak ![]()
Zajímavé je,že jsou i lidi kteří neřeší jestli si můžou nebo nemůžou dovolit robě co ![]()
Jdu spát už mám dost..tak zase zítra
![]()
Mariannku má kamarádka a je sladká
Štěpánka taky znám, právě z diskuze únor 2011, s mamkou se docela i navštěvujeme, a to je do Prahy ![]()
Jiná holčička z diskuze se jmenuje Thea-Theuška a to se mi taky moc líbí, ale hanba by mě fackovala opičit se po nich
![]()
@LN13
jj, taky jsem si hned říkala, že jsou skupiny, co rodí rok co rok a neřeší
a my tady počítáme a máme z toho těžkou hlavu ![]()
Dnes uspává tatík, tak mám ještě chvilku fraj ![]()
tak mě na tom zase tak nic divného nepřijde.
jako od kamarádek se kt. se dobře z nám a stýkám mi to přijde blbé. např. jedna moje kamarádka si dala pro svého klučíka taky Jonáše. nestýkáme se už často. občas se vidíme u nějaké příležitosti, vídám ale její rodiče. no přijde mi to trošku divné… ale co.
já myslím, že Greta jako taková je. se ti mrknu do Knapové.
no a dítě nespí a nespí a nespí. nevím, co s ním. ale už toho mám dost! ![]()
@bořková jo tak Gréta i Greta je normálně přípustná podoba jména Markéta (Margareta) a zní to tedy moc hezky! ![]()
@Mičule
máš tu knížku, co do ní koukají na matrice? o, tak uvidíme, až to bude aktuální, jestli bude mít grétka úspěch i u taťky
haidi se mu nejdřív taky moc nelíbila, ale te´d je unešenej, že to zvážil a přehodnotil ![]()
..i když, já bych si tentokrát objednala spíš chlapečka ![]()
tady už se chrupe, tak doufám, že to vnoci bude únosný… na dnešek zase békala a nebyla k uklidnění, až se v půl 3 nastěhovala k nám a o pomohlo, tak aspoň tak ![]()
ale už asi mizím, tak dobrou všem ![]()
Ahoj holky,tak se přidávám,ale nejsem si jistá,co bude neb mám 15m Honzíka a skoro 6 letého Adámka,dle názorů se nám určitě povedla holčička
.Mám docela obavy,jestli to třetí zvládnu.Honzík bude mít sice skoro dva,ale ale..Kluci jsou hodní,ale ale…Prostě mám strach,navíc oba byli císařem,tak jakési riziko tam také je.