Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky těhulky najde se tady někdo kdo rodí v prosinci tak jako my???
My máme krásné datum 1.12.2012 ..Tak uvidíme jestli se prďola vyklube přesně ![]()
Ahojky přijď mezi nás do uzavřené skupiny
Porod v prosinci 2012
zažádej si o přijetí a moderátorka Gabča ti to určo schválí ![]()
@Kajjka mno já ale nevím jak??
jsem tady nová od včerejška atkže se ještě rozkoukávám ![]()
nahoře na tmavé liště máš výběr tak dej skupiny
pak zadej uzavřené skupiny a najdi si v seznamu Porod v prosinci 2012
klikneš a otevře se ti okno kam napíšeš proč chceš být přidána do této skupiny ![]()
a pak už jen počkáš na schválení od moderátorky ![]()
prostě pak zkoušej kdy tě to do té skupiny pustí ![]()
nevím te´d přesně kde uvidíš že to máš schválený
Já jsem taky prosinec 2012…pozitivní test jsem objevila někdy minulý týden a byla jsem z toho lehce v šoku ![]()
@locika Fáákt?? Tak to moc gratuluji
Lehce v šoku?? takže mimisek nebyl plánovaný?? Takže asi si ted zhruba 5-6 týden co ? ![]()
Já mám termín 4.12.2012, i když toho 1.12.2012 by bylo lepší, aspoň by měl človíček narozeniny ve stejný den jako manžel
![]()
@J3nie jéé Gratuluji
takže jen o 3 dny později jak já
a už víte co to bude????
přítel je též v prosinci ale 21…tak dlouho čekat nebudem ![]()
Nevíme, človíček se tak ukázkově hnízdil, že jsme byli rádi,že vídíme ruce a nohy ![]()
@Qacula píše:
@locika Fáákt?? Tak to moc gratulujiLehce v šoku?? takže mimisek nebyl plánovaný?? Takže asi si ted zhruba 5-6 týden co ?
No plánovaný fakt nebyl..já už jedno dítě mám, které se narodilo loni
Podruhé otěhotnět jsem chtěla až tak koncem letošního roku, ale nějak se mimčo rozhodlo dřív no
Já jsem ještě od porodu neměla MS, do roka jsem kojila, takže těhotenství mě fakt překvapilo…a jaký byl můj šok, když mi dnes doktor oznámil, že jsem v 10. týdnu
![]()
Když půjdeš podle popisu určo najdeš jen je už uzavřená tak když najdeš nadpis tak ti po kliknutí vyjede okýnko a napíšeš si o vstup ![]()