Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
17.11.18 10:15

@Gaforia
Beru vitaminy pro tehulky Pregnafolin 800 a obsahuje i kyselinu listovou :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.11.18 10:17

@sliiimkaa tak jo - a kolik ji to obsahuje? Pry v tech vitaminech by melo vyt aspon 400tech jednotek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
17.11.18 10:38

@Gaforia ja jsem alchymista beru vse mozne :lol: ale listovku 100% je treba brat, ja beru rok a pul z toho asi 9 mesicu tu stepenou.
Ja mam Femibion 1, ten davam s hořčíkem a zinkem a parkrát do týdne dávám GS Mamavit a pro jistotu k tomu soupnu jen stepenou listovku - actice folic a ted jsem dokoupila zelezo, ze si dam tak 2-3× tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
17.11.18 10:53

@Gaforia taky beru Pregnafolin 800 a snažím se o vyvážený jídelníček. S mícháním vytamínů si moc nevěřím, některejma se člověk může předávkova…

Jinak, když už jsme u toho, tak jak jste na tom s jídelníčky? Dodržujete nějaký speciální?
Já vzhledem k směnému provozu se teď snažím hlavně dodržet pravidelnost a rozmanitost příjmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
17.11.18 11:30

@Gaforia já zobu femibion :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
17.11.18 11:33

@Elath já normálně, kupuju si jen víc zeleniny a ovoce a piju denně čaj s celým citonem a medem, abych neonemocnela :) jinak femibion a celaskon. A jednou týdně rybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.11.18 12:19

Ty jo, holky, koukam, ze valite ve velkym :D :D :D
Ja teda jen samostatne kyselinu 800, hodne zeleniny, to jsem zvykla cely zivot, ale nejak vic to teda nehrotim :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.18 12:59

Ahoj, dvě čárky jsem zjistila minulou neděli (11.11.) s tím, že jsem čekala ms podle bolestí, ale řekla jsem si, že si udělám test pro jistotu ať vím, že si nemusím dělat naděje. A on tam byl najednou duch :D Objednala jsem se pak k doktorovi na příští středu, že už by tam podle sestry mělo být něco vidět. Jenže mě přepadla teplota a pálení po močení, tak jsem běžela včera (4+6 tt). Nejprve nic neviděl, ale zašel pro nějaké lepší sono a je tam váček 4 mm :) Tak budu doufat, že brzo bude vidět i srdíčko a vše bude v pořádku… Jinak holky, máte taky takový strach, že se MUSÍ něco zákonitě posrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.11.18 07:44

@Gaforia já jsem dnes 6+1 a také je mi dobře :) doufám, že už to tak i zůstane 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.11.18 10:21

@Gaforia jojo obsahuje to 400jednotek kyseliny listové :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.11.18 10:24

@Katerina1102 Ahojda mam strach z kontroly jdu v úterý aby vsechno bylo v poradku. Kolik toho tady ctu o zamlklem těhotenství ????.. Ale musime byt pozitivní ze vse dopadne dobře… :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.18 10:51

@sliiimkaa přesně! Já si zakázala číst o tomhle tématu, protože mě to šíleně stresuje a je toho TOLIK! Ale prostě co se má stát, to se stane :) Jinak máš nějaké příznaky? Mě pořád bolí podbříšek jako u ms. Ale někdy fakt celý den, až je mi z toho na zvracení :( Ale nešpiním ani trochu, tak si říkám, že si „bambulka“ dělá místo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.11.18 11:20

@Katerina1102 taky uz to cist nebudu co bude bude… Jinak priznaky mam sem tam me pichne v podbřišku ale mam celkove brisko nafoukle take si furt tam dole pripadam mokra mam takovy krémový vytok. A vcera me zacly pri doteku bolet prsa.. Jinak mi je vcelku dobre chvilema ta unava na me padne vůbec neponocuju jelikož jak je v tv reklama tak vytuhnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. A kde bydlis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.18 11:50

@sliiimkaa bydlím poblíž Opavy :) mě teda bolí prsa strašně. Nejhorší je to večer, když sundám podprdu, asi v ní začnu spát… nemůžu se jich ani dotknout :lol: ale na to jsem celkem zvyklá, občas jsem to mívala před ms. Jinak s tou únavou… Já si musím jít pravidelně kolem 4 lehnout :D jsem úplně mrtvá a mám vždycky pocit, že pokud se neprospím, tak sebou seknu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.11.18 13:45

Ahoj holky, taky se přidávám mezi čerstvé těhule ;) dnes bych podle netu měla být 4+5tt. K doktorovi ještě objednaná nejsem a ani nevím, kdy mu zavolat. Minule jsem k němu šla s 14denním zpožděním, tak přemýšlím, že to tentokrát udělám taky tak. Jinak mě často píchá v podbříšku, jinak zatím nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí