Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
21.11.18 09:00

@Danullee snaž se myslet pozitivně, pokud máš dlouhé cykly a nevíš kdy byla ovu, tak může klidně v pořádku prospívat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
21.11.18 09:04

Ladies já se hlásím po dnešní kontrole 5+4 s mimišéfem. Dutinka se žloutkovým váčkem byla pěkně vidět a za týden se podíváme na srdíčko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.18 09:56

@Danullee to čekání na kontrolu je hrozné :cert: ale vydrž a uvidíš, že krásně porostlo :palec: vůbec se nestresuj velikostí, nejdůležitější je aby rostlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.11.18 09:58

@Danullee jak pise puntikovana.. nestresuj se hlavne zbytecne :srdce: muze to byt jakkoliv, posunuta ovulace.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.18 09:59

@puntikova ahoj, taky jsem 5+4 tt :palec: v úterý jdu na kontrolu,tak doufám, že už taky uvidíme srdíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.11.18 09:59

@puntikova tak super :srdce: to jsem rada.. a ze jdes uz za tyden? Me objednali za 14 dni na srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.11.18 10:00

@Katerina1102 a Ty jdes na prvni kontrolku? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.18 10:03

@Gaforia nn byla jsem už minulý pátek, protože jsem měla problémy s močákem, tak mi dělal rovnou utz a byl tam váček 4 mm, včera jsem byla na kontrole a bylo to už 6,3 mm, tak doufám, že už bude příští úterý srdíčko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.11.18 10:12

@puntikova tou délkou cyklu se právě uklidňuju :D děkuji za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.11.18 10:14

@Katerina1102 děkuji za uklidnění :hug: budu držet pěsti aby tam bylo příští týden :srdce: určitě dej vědět, jak si dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
21.11.18 10:17

Čau holky, tady se to teda rozjíždí :) Mám pocit, že jsem něco zameškala, když jsem ještě nebyla u doktora, jdu až 27.11 a to bych měla být 6+6tt, ale mám dojem, že těhotenství je mladší než dle aplikace (jasně, taky ji mám :P )..jinak u mě jsou dost citlivá prsa, stále se držím na 57 kg, nějak nemám chuť jíst a mám nízký tlak, tak si občas dám kafčo..už jsem měla i motáka, tak ho pít budu muset. Jíte nějaké vitamíny? Já listovku, kombinaci vápníku, zinku a hořčíku a objednala jsem si chytré miminko…ale musím opatrně, první syn měl přes 4 kg a to bych teda nerada opakovala :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.11.18 10:44

@Sibarita jejda. Ja neberu skoro nic. Jen listovku a doktor mi doporucil jod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.18 10:44

@Sibarita ahoj, hele buď ráda, že jdeš později, aspoň se nebudeš stresovat, že tam ještě není srdíčko, tak jako my :D Já brala listovku při snažení a včera jsem si koupila u doktora Ogestan, tak teď zobu ten :palec: no já slyšela, že se rodí velké mimina po vitamínech, ale snad to nebude takové peklo ? 8o neděs mě :D Jinak já si kávu nedokážu odpustit, ale piju jen rozpustné 1× denně ráno a s mlékem… ale stejně je mi po něm těžko, tak se na to musím vyprdnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
21.11.18 10:45

@Sibarita ale asi zacnu zobat jeste neco, kdyz to tak posloucham :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.11.18 11:09

Holky, kavu jsem resila vcera s gyndarkou. Jsem porad strasne unavena a cely den ridim, tak pry, at to resim kavou. Byla jsem prekvapena, ale pry jsou to povery, ze se kava nemuze.. pry mam byt uplne v klidu se 2 kafickama za den.. coz je jedina moje zachrana.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí