Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Danullee snaž se myslet pozitivně, pokud máš dlouhé cykly a nevíš kdy byla ovu, tak může klidně v pořádku prospívat ![]()
Ladies já se hlásím po dnešní kontrole 5+4 s mimišéfem. Dutinka se žloutkovým váčkem byla pěkně vidět a za týden se podíváme na srdíčko ![]()
@Danullee to čekání na kontrolu je hrozné
ale vydrž a uvidíš, že krásně porostlo
vůbec se nestresuj velikostí, nejdůležitější je aby rostlo ![]()
@Danullee jak pise puntikovana.. nestresuj se hlavne zbytecne
muze to byt jakkoliv, posunuta ovulace.. ![]()
@puntikova ahoj, taky jsem 5+4 tt
v úterý jdu na kontrolu,tak doufám, že už taky uvidíme srdíčko ![]()
@puntikova tak super
to jsem rada.. a ze jdes uz za tyden? Me objednali za 14 dni na srdicko ![]()
@Gaforia nn byla jsem už minulý pátek, protože jsem měla problémy s močákem, tak mi dělal rovnou utz a byl tam váček 4 mm, včera jsem byla na kontrole a bylo to už 6,3 mm, tak doufám, že už bude příští úterý srdíčko ![]()
@puntikova tou délkou cyklu se právě uklidňuju
děkuji za podporu ![]()
@Katerina1102 děkuji za uklidnění
budu držet pěsti aby tam bylo příští týden
určitě dej vědět, jak si dopadla
Čau holky, tady se to teda rozjíždí
Mám pocit, že jsem něco zameškala, když jsem ještě nebyla u doktora, jdu až 27.11 a to bych měla být 6+6tt, ale mám dojem, že těhotenství je mladší než dle aplikace (jasně, taky ji mám
)..jinak u mě jsou dost citlivá prsa, stále se držím na 57 kg, nějak nemám chuť jíst a mám nízký tlak, tak si občas dám kafčo..už jsem měla i motáka, tak ho pít budu muset. Jíte nějaké vitamíny? Já listovku, kombinaci vápníku, zinku a hořčíku a objednala jsem si chytré miminko…ale musím opatrně, první syn měl přes 4 kg a to bych teda nerada opakovala
![]()
@Sibarita jejda. Ja neberu skoro nic. Jen listovku a doktor mi doporucil jod ![]()
@Sibarita ahoj, hele buď ráda, že jdeš později, aspoň se nebudeš stresovat, že tam ještě není srdíčko, tak jako my
Já brala listovku při snažení a včera jsem si koupila u doktora Ogestan, tak teď zobu ten
no já slyšela, že se rodí velké mimina po vitamínech, ale snad to nebude takové peklo ?
neděs mě
Jinak já si kávu nedokážu odpustit, ale piju jen rozpustné 1× denně ráno a s mlékem… ale stejně je mi po něm těžko, tak se na to musím vyprdnout…
@Sibarita ale asi zacnu zobat jeste neco, kdyz to tak posloucham ![]()
Holky, kavu jsem resila vcera s gyndarkou. Jsem porad strasne unavena a cely den ridim, tak pry, at to resim kavou. Byla jsem prekvapena, ale pry jsou to povery, ze se kava nemuze.. pry mam byt uplne v klidu se 2 kafickama za den.. coz je jedina moje zachrana.. ![]()