Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Naiadjana ahoj, zavolat můžeš hned zítra, sestra se zeptá na datum poslední ms a podle toho tě objedná, aby bylo něco vidět
Příspěvek upraven 18.11.18 v 17:00
Tak děvčata mám výsledky a jsou pozitivní! V krvi 840 hcg a na ultrazvuk jdu příští pátek.
Hurááá!
@Gaforia a to až za 14 dní… ![]()
myslím, že být ženou - to je jedno velké čekání a obrovská trpělivost.
Ahojky holky, jsem tu nová, dnes jsem byla na prvni kontrolw u Dr., ale plod jeste bez srdecni akce.. podle MS bych mela byt 5+5, ale tak nejak tusim kdy jsdm otehotnila, peotoze jsme se nesnazili, ale jednou nam to zrejme uteklo
ale podle toho bych mela byt 4+3. Dr. Me objednal za tyden, tak doufam ze uz bude bit o sto sest
![]()
@Weriss je; tak to jsme uplne stejne 5+5
ja byla dnes taky na gynde, tak mam fotku jen dutinky bublinky a zloutkoveho vacku
na dalsi kontrolu jdu teda az za 14 dni ![]()
@Gaforia me objednal hned za tyden, tak si rikam jestli to taky jeste neni moc brzy.. takze taky jeste srdicko nebilo?
@puntikova ja to myslela tak, ze neni mozne videt srdecni akci v tuhle chvili..
na to je to moc prtavoucky ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám taky přidala. Dnes bych měla být 4+5, ale mám cyklus jen 26 dní. Jsem přesně týden po vynechání MS a dnes jsem si udělala test, který tedy vyšel pozitivně, ale přijde mi, že na týdenní zpoždění docela slabě. Respektive když jsem byla těhotná prvně, tak druhý den po vynechání mi vyšly dvě stejně silné čáry (ale teda byl to jiný test)…Jinak mám doma už 2,5 letého satánka ![]()
@Maci1987 ahojky, podle mě je čárka krásně silná
Já jsem tedy těhotná poprvé, ale nestačím se divit, jak to se mnou mává ![]()