Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
21.11.18 11:11

@Danullee @Katerina1102 Holky neděste se, on to má každý jinak :hug: Já mám hold náběh na velké děti. Druhý syn měl 3,6 kg, ale narodil se o 10 dní dřív než měl (trošku jsem tomu pomohli, bála jsem se zase čtyřkiláče ;) )…ale opět jsem četla, že ty vitamíny mají vliv na vyšší porodní váhu, tak to nepřehánějte. Já už se znám, tak vím, že musím poctivě zobat železo, při prvním těhotenství jsem měla anémii a zobala jsem 3× denně léky, aby se to srovnalo. Listovka je základ, pokud se stravujete pestře-což já ne, tak to neřešte :kytka: A srdíčko už v to úterý snad bude, tak doufám, že vše bude v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
21.11.18 11:13

@Gaforia Neboj se, klidně si ji dej. Já měla v pátek tlak 99/69, tak jsem si ji taky dala…nebudu se nikde kácet, ne? :) Teď mám taky kafčo, taky instant a půl na půl s mlékem, tohle jsou malé hříšky ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
21.11.18 11:14

@Gaforia můj doktor je pan Božský, po tom zamklém řekl, že si mě bude maximálně hlídat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
21.11.18 11:15

@Gaforia to samý mě řekl, že dvě kávy denně pohoda… prej ‘káva není jedovatá’ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
21.11.18 12:06

Holky zrovna včera jsem četla o kávě…Tady posílám screeny ze článku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.11.18 12:18
@puntikova píše:
@Gaforia můj doktor je pan Božský, po tom zamklém řekl, že si mě bude maximálně hlídat :srdce:

Ja si se svoji doktorkou tykam, jsou to s manzelem dlouholeti kamaradi, tak je na me taky moc hodna a hlida me po zamlklym. Piseme si na messengeru, kdyz mam nejake otazky, tak mam poradnu 24/7 :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
21.11.18 13:54

@Gaforia ještě že tohle nemám protože by mě nenáviděl :D jako jeho mobil mám kdyby bylo nejhůř, ale nikdy jsem nevyužila…
Ptala jsem se akorat dnes na ty bolesti podbrisku a ty jsou prej opravdu naprosto normální :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.11.18 17:13

@Gaforia tijoo to mas super doktora i s poradnou 24 hod.. :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
21.11.18 17:17

@Maci1987 Je to z Mamapp? :D Tu mam taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.11.18 17:19

Tak co holky meni se vam priznaky těhotenství?? Me teda trápí pupínky připadám si jak puberťácka :mrgreen:, a ty prsa jsou snad den ode dne citlivejsi a jsem zimouhriva.. A co vy?? A jak to ted mate se sexem. ;)?? Doma mame naznaky ze by chtel ale boji se ze by mi ublizil. Ale ja si myslim ze ne tak chci slyset vas nazor jak to ted u vas funguje ;) ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.11.18 17:29

@puntikova @sliiimkaa je to fajn, ale nejsem posedla, nebojte :D vcera jsem se ptala poprve ohledne bazenu, coz mi doporuceno nebylo.. :think: ale tak to preziju.. poslouchat se musi :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.11.18 17:33

@sliiimkaa u me to samy.. takovy oblicej plny pupinku jsem nemela ani v puberte-to jako vazne :lol: :lol: :lol: a presne prsa bolava, zima, unava.. a sex v pohode, teda kdyz je chut, coz je trochu horsi.. libido nejak pokleslo :D ale jinak v poho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.18 17:56

No holky já se sexem váhám… Chuť by byla a pořádná, ale mám strach.. bolí mě pořád v podbřišku, sice už ne tak jako včera, ale sem tam bolí a já jsem taková zdrženlivá… Ale asi to zkusíme, nedá se to vydržet :oops: :lol: jinak příznaky pořád stejné. Bolest prsou (při sundání podprdy večer se můžu po.rat), bolest v podbřišku… Jinak je mi teda lépe než o víkendu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
21.11.18 19:06

@Sibarita Jj, hecla jsem se a koupila jsem si jí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
21.11.18 20:01

Ahoj holky, tak za mně příznaky: stále pobolívání v podbřišku, takže se přiznám, že sexu se taky trochu bojí, neodmítám úplně, ale manžel naštěstí pochopil, tak na mně úplně netlačí. Pupínky nemám na obličeji, ale pod prsama. Udělal se mi na puse opar (což má matka hlasí hned jako těhotenský příznak, protože ona ho přec měla taky, když mě čekala :-D ), ráno mě budí vlčí hlad a večer něco jako nevolnosti (ne klasický nevolnosti, jako špatně od žaludku nebo tak, ale spíš jako by slabost, prostě se mi najednou udělá slabo a musím si lehnout a dát horkej čaj).

Jinak s tím jídlem válčím čím dál víc. Nějak nemám chuť k jídlu. Když vařím, tak se toho tak načichám, že už pak jíst opravdu nemůžu, nebo naopak se do nečeho vrhnu s chutí a během pár soust se mi to naprosto znechutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí