Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tyna87 Ještě jsem se neobjednala, ale plánuju, že pokud bude přes víkend všechno v pořádku, tak tam v pondělí zavolám a domluvím se.Viděla bych to asi na termín kolem Mikuláše…U prvního jsem strašně plašila a k doktorovi běžela hned, jak jsem viděla stín druhé čárky. Tehdy mě ale celkem bolelo břicho a trochu jsem se bála mimoděložního. Naštěstí vše dopadlo dobře ![]()
A ty? Už ses objednávala?
@Gaforia No jsem docela zvědavá, co na to řekne.
Myslím, že bude slušně překvapený. Dorazí dneska v noci, ale uvidíme se až v sobotu večer, když přijdu z práce. I když je možné, že ho vzbudím mým ranním převalováním a neustálým chozením na wc. Tentokrát přišly nevolnosti nějak překvapivě brzy, vlastně ještě před termínem ms ![]()
Ahoj, tak se k vám přidám. Dnes test a 2 //. No sranda je ta, že za měsíc mě je 41 a těhu bylo plánované. Takže jsem zvědavá co mě bude čekat za procesy, zda to bude zdravé. Za dva týdny si zavolám k doktorovi. Nebudu plašit, už je to moje 3 těhu. ![]()
@Linduš91 no, rikala jsem si,ze se objednam 2 tydny po vynechání ms… břicho me nijak neboli,tak mimoděložní by to byt nemelo… Takze kolem Mikulase se budu objednavat ![]()
Holky, tak mně je dneska tak špatně
už včera dopoledne mě strašně tlačil žaludek a dneska to samé. Jako kdybych měla kocovinu
teď jsem na nemocenské, ale jsem zvědavá v práci. Dělám u pultu v řeznictví, tak už to vidím, jak na mě budou zákazníci čekat než se
a jak se cítíte vy? Jinak dneska začínám 7. tt ![]()
Ahoj holky, tak ja zjistila // v pondeli. Furt me hrozne boli bricho jako pri ms a zaha me pali jako cert
jinak nic..
jinak jsem strasne vydesena.. u doktora jsem byla vcera, rikal ze neco tam vidi, jen se moc netvaril, kdyz jsem rekla, ze me neboli prsa a videl slabounky vytok..
furt na to musim myslet, chvilkama je mi dost do breku, snad bude vse ok, ve stredu jdu do natalatru, // mam po inseminaci.
@Ivanka028 Ahoj, gratuluju, čárka je teda suprová
Bude to dobrý! Já tak silnou zatím nemám. Kolik dní jsi po ovulaci nebo kolik máš zpoždění ms?
Já jsem u prvního těhotenství přišla k doktorovi s tím, že mám pozitivní test, bolí mě břicho a zvracím. Doktor mě vyšetřil, chvíli mlčel a pak povídá: A víte jistě, že to byl TĚHOTENSKÝ test?
Poslal mě prý pro jistotu na krev a tam HCG přes 300. Ale než byly výsledky, tak to byly pěkné nervy. Na kontrole další týden už bylo i ![]()
Taky pekny
no ja byla na inseminaci 2.11. A to mi davali rovnou injekci na vyvolani ovulace, jak rychle to pak probiha tezko rict..
a ty si teda v kolikatym tydnu? Dned jak jsem sem napsala, ze krom bolesti bricha a paleni zahy nic, tak od ty doby na zvraceni az do ted.. parada.. ???? je divny, ze me vcera krev teda nebral, uvidim jak ve stredu ![]()
Ahoj děvčata, už 4. den meskam, citim se nafoukla, krkam, prdim
, bolí me podbrisek, jakoby měl přijít ms, ale nic, bolí hlava, mám bily výtok, v kalhotkách citim mokro.., každý den me páli žaha, v týdnu jsem 3× zvracela… ale TT mám negativní…
Dotaz pro tehulky… je tu nějaká, které neboleji prsa?
@Já osobně ahooooj, no me konkretne prsa neboli vubec, tehotna skutecne jsem, kdyz se podivas o par komentaru vys, uvidis i moje //
obcas citim v prsech pnuti, hlavne rano, ale to je asi tak vsechno..
bricho jako pri ms uz mam par dni v prubehu celeho dne..
@Ivanka028 me taky prsa vůbec nebolí
ale test mám nega…
tak nevím… ale něco mi říká, ze tehu jsem, citim to ve me.....
![]()
@Já osobně tak tomu dej jeste cas, jsou holky, kterym se to na testu ukaze pozdejs.. popr zajdi na krev..ale ja mela nastup takovy, ze jsem mela hnede spineni, jako kdyz ti konci menstruace asi dva dny, bolest bricha ze me to jednu noc i budilo a kdyz furt nic a spineni ustalo udelala jsem si test.. po 2 a pul letech snazeni jsem myslela, ze me sali zrak..
![]()
@Ivanka028 já nespinim… zkusím test udělat v Týdnu… bolí me žaludek i nám omak, a jakoby mi tam kruci… Ikdyz se na jim, Ikdyz je prazdno.....
A v podbrisku divne, jako bych to měla dostat, ale je to takové jinaci… teď tam Picha… jindy mám před ms křeče …
![]()