Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia nejspíš joooo ![]()
Takže pokud se mi uvolňuje hcg pomaleji, nemusel by být TT pozitivní
nebo? A ovu byla nejspíš 21 DC
@Já osobně tak pokud byla ovu takhle pozdě, je normální, že test ještě není pozitivní, si myslim. Ale každou chvilku by být měl, já bych to testla tak za dva dny ![]()
@Já osobně devce, vzhledem k tomu, ze toto jsi resila uz pred mesicem a MS Ti vyvolavali, tak bych takhle nepremyslela a opravdu radeji pockala na tu kontrolu. Psala jsi, tusim, ze jdes 3.12.? Tak proste pockej a uvidis.. nebo Te z toho fakt jebne, jak uz Ti tady psala jedna z nas. A to nemyslim spatne vubec
![]()
@Já osobně fakt si na ten odber nemuzes zajit? ikdyby k obvodacce na propustku? protoze ty s tim strasne pocitas a ja mam strach, ze budes pred Vanoci fakt dost zklamana, protoze na testu už by něco byt videt bylo, ja ti to přeji, ale ms se mi už zpozdila tolikrat a když na testu nic neni, tak nic neni no..... zkus pristi cyklus pit kontryhel, pomaha upravit ms…
@Gaforia já vim, já vim
už teď jsem z toho na prášky… a jdu na jógu, tak se mějte!
@Já osobně píše:
@Gaforia já vim, já vim![]()
už teď jsem z toho na prášky… a jdu na jógu, tak se mějte!
hezký cvičení
![]()
@debra.morgan Piju kontryhel, beru inofolic… a takovéhle příznaky jsem predtim neměla… no uvidíme…
sama jsem zvědavá…
Každopádně počítám s tou „horší“ variantou
![]()
A jinak děkuji za podporu ![]()
Holky trochu jsem spinila, jela jsem na pohotovost a tam mi dali duphaston.. nemate s tim nekdo zkusenost??
diiiik
@Ivanka028 píše:
Holky trochu jsem spinila, jela jsem na pohotovost a tam mi dali duphaston.. nemate s tim nekdo zkusenost??diiiik
to je na udrzeni ne? proste takto brzo je to bud anebo…ani doktor nepomuze… ![]()
@debra.morgan ja vim ale jsem uplne na prasky
ted nezbyva nez cekat..
@Ivanka028 píše:
@debra.morgan ja vim ale jsem uplne na praskyted nezbyva nez cekat..
jj, bohuzel ![]()
@Tyna87 nj, neplašim už jako při prvním a při druhým. Už dokážu docela v klidu čekat, ale zvědavost mám tedy dost velikou. Vůbec nevím přesně kdy se to stalo. Naposledy jsem měla MS jen 3 dny a to od 21.10.. Takže fakt nevim kdy.
Tři dny jsem to nikdy neměla.