Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sibarita píše:
Cau holky, ja jdu poprve k doktorovi zitra, budu 6+6tt, objednavala jsem se sama pres net. Tak snad bude vsechno dobre. Pozitivni tt mi vysel 9.11, tak uz jsem si taky pockala a zitra se uvidi. Drzim palce vsem
Ja bych podle kalkulacky na netu mela byt ve stredu 5+5… tak uvidime jestli na gynde neco najdou…sama jsem zvedava, ale myslim, ze tam pristi tyden pujdu znovu i minule me tam zvala snad co tyden…
Já se ty středy snad nedoziju. Jsem zvědavá, napnuta.. Nervózní… Na jednu se bojím, ale i těším… Jsem podle aplikace dnes 5+0
@Zuzanka31 píše:
Já se ty středy snad nedoziju. Jsem zvědavá, napnuta.. Nervózní… Na jednu se bojím, ale i těším… Jsem podle aplikace dnes 5+0
Tak to jsme na tom podobne, ja 5+3, ale ja tem aplikacim moc neverim.....a taky jdu ve stredu ![]()
@debra.morgan já snad to počítala na pěti aplikacích, na netu podle kalendáře a tak nějak by to vycházelo. I test, co počítá týdny shruba to tak spočítal. Tak uvidíme. Tak si tady ve středu napíšeme novinky
už se těším
@debra.morgan @Zuzanka31 Holky vydrzte, u prvniho tehotenstvi jsem take byla jak na trni, ale ted pri tretim uz vim, ze nic neuspisim a akorat se nervuju. Zatim se take řídím aplikaci, ale myslim si, ze jsem otehotnela pozdeji, nez se mi jevi
..uvidime, hlavne at jsme vsechny v poradku a muzeme si tady pomahat a sdilet ten maly zazrak v nas ![]()
@Sibarita neni to moje prvni tehotenstvi, jen to prvni nedopadlo.....
pokud mi dneska vyjde male hcg, tak tam ani nepujdu a preobjednam se…
@debra.morgan @Zuzanka31 Já podle aplikace budu ve středu už 7+1, ale podle ovu jsem tak 5+6 si myslim ![]()
@Kajkala píše:
@debra.morgan a ty jsi byla dneska na odberu ?
Byla a mam jen neco pres 210
, takze se preobjednam na pristi stredu, tuto by tam nic videt nebylo…
Příspěvek upraven 26.11.18 v 14:13
Coz je ale slusny, kdyz jsem v nedeli byla jen 1az 2 tydny od poceti, tak to vychazi hezky.....podle tabulky kterou sem nekdo daval ![]()
@Já osobně ja nechci byt zla, opravdu ne a spis to myslim dobre, ale udelej si test a budes hned vedet. Pokud nemas cas dojit na krev udelej si clearblue digi. Pokud tehotna jsi uz ti 100% musi ukazat nebo musis mit poradneho ducha na testu. Já bych ti ten happy end moc prala, ale bojim se, ze to dostanes a sesypes se… posilam muj test 10DPO, kdy bylo HCG cca 34
Podle mě už meškách dost a 17DPO už prostě duch minimálně musí být ![]()
@puntikova já počítám jak s tím, tak i s tím? Ze nebudu tehu… jen to pak všechno okolo nechápu… Jasne, jsem asi víc citlivější duše, to neříkám… ![]()
Test mám doma jen ten digi clear blue… a mám krev nestíhám, mám tenhle týden ranní od 6 ![]()
Jasne, duch by mohl být, ale jak jsem to tu procitala, tak některým neukazal ani po 14 dnech, tak nevím.....
kde je pravda