Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
25.11.18 12:35

holky. když bych podle posledni ms dneska byla tech dejme tomu 5tt proč se na tom testu objevilo to 1-2? rozumite tomu nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.18 12:37

@Já osobně a máš pravidelné cykly ? Mě totiž test ukázal slabého ducha až týden po vynechání, ovu byla nejspíš 23 DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.18 12:41

@debra.morgan tak mohla jsi mit pozdeji ovulaci, nejspis o tyden, pak by ten test odpovidal ze jsi 2 tydny od oplodneni, ale ten test podle me taky neni stoprocentni s tema tydnama, takze ta hladina hcg mohla byt i na hranici toho 2-3 ale jeste to ukazalo tu spodni hranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
25.11.18 12:43

@Kajkala nevím :nevim: uvidim co řekne doktorka, ovulaci jsem mela pozdeji urcite, v dobe ovulace (kterou beru podle kalkulacky na netu) jsem byla tyden v nemocnici…jinak ovutesty mi ovulaci nikdy nezachytily, aspon ne tak, abych mohla říct, jo tento ovutest je pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
25.11.18 12:44

@Kajkala mám cykly 31-33 dni… ovu jsem měla nejspíš 21dc :nevim: ale nejsem si jistá… tak uvidím.....

Já si proste myslím, ze tehu jsem, něco mi říká..... :nevim: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.18 12:50

@Já osobně to máš podobné jako já, cykly stejné. Buď počkat a udělat test tak za dva dny, nebo si zajdi zítra na odběr krve a budeš mít jasno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
25.11.18 12:59

@Kajkala 3.12. Jsem objednana na gyndu.. a tenhle týden mám ranní od 6, takže na krev se nedostanu :think: a týden už to Vydrzim :) o to víc pak budu překvapena, pokud se nedostavi červená..... alespoň ušetříme za test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.11.18 13:04

Ten test clear blue ukazuje 1-2 že jsi pravděpodobně v 2-3 týdnu, je to vysvětleny v letáku, mě dneska vyšel 2-3,a odpovídá to tomu 4-5 tt. K doktorce jdu ve středu, jsem nervózní jak NIKDY. Máme doma už 4 děti, pak jsem prošla potratem, kdy miminku přestalo bit srdíčko, a teď doufám, že se udrží a bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
25.11.18 13:06
@Já osobně píše:
@Kajkala 3.12. Jsem objednana na gyndu.. a tenhle týden mám ranní od 6, takže na krev se nedostanu :think: a týden už to Vydrzim :) o to víc pak budu překvapena, pokud se nedostavi červená..... alespoň ušetříme za test :mrgreen:

to je skoda, ta krev by ti dala vetsi jistotu nez papirovy testy a hledani priznaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.18 13:10

@Zuzanka31 taky jdu ve stredu, snad nam to dobre dopadne, taky mam jeden potrat za sebou, takze jsem nervozni, aby bylo vse v poradku, ale zkousim myslet pozitivne a rikat si ze to proste bude v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
25.11.18 13:18

@debra.morgan zkusím vydrzet týden.. Ikdyz to budou muka a v sobotu jdeme na oslavu narozenin, takže nevím, jestli si muzu dat alko :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
25.11.18 13:26
@Já osobně píše:
@debra.morgan zkusím vydrzet týden.. Ikdyz to budou muka a v sobotu jdeme na oslavu narozenin, takže nevím, jestli si muzu dat alko :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

ja se vzdycky ridila tim, ze dokud nemam na testu carku, tak pit muzu, protoze uprime zpozdeni jsem parkrat mela a nic z toho nebylo…ale treba to nebude tvuj pripad… kazdopadne ja bych na oslave pila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
25.11.18 13:31

@debra.morgan třeba do soboty ms přijde a budu mít jasno! Ale zas, kdyby nepřišla, nechci si tím nějak ublížit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
25.11.18 13:32
@Já osobně píše:
@debra.morgan třeba do soboty ms přijde a budu mít jasno! Ale zas, kdyby nepřišla, nechci si tím nějak ublížit :)

a jak by sis tim asi ublizila? navic plod nejakou dobu vubec neni spojeny s telem matky, ale uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
25.11.18 13:36

@Já osobně ja taky pila, mela jsem pocit ze to zase nevyslo, obrecela jsem to a sla s kamoskou na rum do mesta.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí