Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@debra.morgan to jsi dobře udělala, to by podle mně byla vidět jen zvýšená sliznice.
@Zuzanka31 digi test mívá prý vyšší citlivost… 25? Ale nevím, ne vycetla jsem to tam ![]()
Zkusím zítra ráno… nebo me napadlo udělat ovu test, ty doma mám a několika holkam ukázaly ovu testy tehu ![]()
@Já osobně Jak se z ovulačního testu dá zjistit těhotenství?!
Já myslela, že každý test je na bázi jiného hormonu… ![]()
@Já osobně ten „digi“ má právě až 25, papírkové (mama, gs a já nevímc o ještě) mají citlivost už 10 takže spíš ukáží těhotenství i v úplném začátku. Ano může se stát, že v moči nemáš dost těhotenského hormonu třeba ještě 14 dní po vynechání, ale v krvi by to už mělo jít poznat. Takže doporučím to, co všechny ostatní, jít na krev.
Nemá moc cenu špekulovat a za každou cenu se cítit těhotná, jen si tím škodíme, tělo je potom zblbý a just otěhotnět nejde…
@Elath asi si zítra teďy zajdu na gyndu po práci na krev
uvidíme, no
@Maci1987 co takhle čtu diskuze, tak dost holek zjistilo z ovu testu, ze jsou těhotné… Ještěd driv, než z tehot. testu
ale nevím, co je na tom pravdy
@Já osobně píše:
@Maci1987 co takhle čtu diskuze, tak dost holek zjistilo z ovu testu, ze jsou těhotné… Ještěd driv, než z tehot. testuale nevím, co je na tom pravdy
A jak se to pozna?
@Gaforia úplně stejně, jako tehot.test
ale nevím, jen, co jsem tu vycetla ![]()
@Já osobně píše:
@Gaforia úplně stejně, jako tehot.testale nevím, jen, co jsem tu vycetla
Tak ja si jdu udelat obulacni test, to jsem zvedava…