Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
28.11.18 10:45
@Zuzanka31 píše:
@Kajkala a volat prý na výsledky nemusím, prý je to jen pro ni, aby věděla.

Tak to bych ji teda volala, uz proto, abych zjistila, co chce jako vedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.11.18 10:55

@Zuzanka31 no ja bych si taky urcite zavolala, pokud bude hcg odpovidajici k tomu tydnu ve kterem jsi, aspon te to uklidni. To s tou sliznici je mozne, pokud byla revize. Ale nechapu podle ceho dr. soudi ze bude vyssi hcg ? Kdyz primo rekla ze tehotenstvi odpovida 5tt. Hlavne se nestresuj, mimi je tam kde ma byt a zitra si zavolas na vysledky ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.11.18 11:07

@Kajkala asi mi to nedá a na ty výsledky tam zkusím zítra zavolat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.11.18 11:14

@Zuzanka31 no jasne, volej :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
28.11.18 11:46

@Zuzanka31 taky jsme to tak meli, presto jsme to nakonec rodicum a sourozencum rekli + ja nejlepsi kamosce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.11.18 13:17

@puntikova a dopadlo vše dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
28.11.18 13:20

@Zuzanka31 ja myslela ze jsme to rekli v prvnim zamklem siroke rodine a ja musela v praci (prechazela jsem na jinou pozici) a nedopadlo to, tak jsme nechteli rict nikomu az se zadari znova, ale i tak jsme to nejblizsim rekli. A jak to dopadne se uvidi, kazdopadne me se ulevilo, kdyz jsem to rekla kamosce silene :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.11.18 13:29

@puntikova tak u nás to ví mamka a ségra, ale nechceme nikoho dalšího.. Aspoň ne zatím… :) a teď se cítíš dobře? Mě pobolivava břicho jsem strašně unavená.. A je mi tak nějak špatně, ale to bych přiklonila k tlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.11.18 13:30

@Jáosobně tak jak dopadly výsledky u tebe? Nenapinej nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
28.11.18 13:56

@Zuzanka31 uzivam si to tehotenstvi na maximum a nejak neresim co mi je. Oproti tomu prvnimu teda mam nevolnosti, ale nezvracim a nevyrazuje me to z normalniho zivota. Naopak unava je mnohem snesitelnejsi nez v tom prvnim. Prikladam to utrogestanu, ze telu dava berlicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
28.11.18 14:13

@puntikova a ten utrogestan je na předpis? To udržuje těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.18 15:54

Ahoj všem:)

S přítelem jsme se začali snažit od září. Dvě čárky nepřicházeli až včera jsem si dělala těhu test a 2 silné čárky jak nic:). Koukala jsem jak blázen a nemohla uvěřit. Čekala jsem, že když to přijde, tak budu mít nevolnosti a já nevím co ještě, ale nic, jen bolení v prsou (to mám mimochodem každý měsíc když se má dostavit MS) a menší bolení v podbřišku, to mám mimochodem taky každý měsíc když to mám dostat.
Když se ale nedařilo, tak jsem si řekla, že na to nebudu pořád myslet a ono to přijde až to nebudeme čekat, takže jsem pila normálně alkohol (nějaké pivko po obědě a nějaké sklenky vína ale nic moc, opravdu jen na chuť) a teď 23tého jsem se pěkně zmrskala jak se říká.
MS jsem teď měla každý měsíc jak hodinky a teď 23tého nic. Dělala jsem si radši i ClearBlue test a krásné + 2-3 (týden).
Bojím se, že jsem tím mohla miminku ublížit. Někde jsem se ale dozvěděla, že nějaké 2-3 týdny si miminko bere výživu z ,,vaku'' ve kterém je.
Navíc přesně před 3 týdny jsem měla nedobrý pocit tam dole, myslela jsem, že se o mě pokouší nějaká mykoza, tak jsem si zavedla aplikátorem Jenamazol (pouze 1 tubu). Nemohla jsem i tímhle něco zvorat? Bojím se, aby se mimčo vyvíjelo tak jak má.
Díky za vaše zkušenosti, rady a typy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
28.11.18 16:37

@Dominka256 ahoj a gratuluji ti :) s tim alkoholem bych si vubec tezkou hlavu nedelala, ja jsem taky jeste nevedela ze jsem tehu a byla jsem na jizni morave ve sklipkach, a to jeste dva vecery po sobe :roll: hledala jsem info na netu a ptala se i gynekolozky, potvrzeno ze v tech zacatcich to embryo poskodit nemuze, a pokud prece jen, tak bys potratila hned v zacatku, jak se rika, vsechno nebo nic. Ale opravdu bych se tim netrapila, protoze ten stres a starosti mimcu neprospivaji, to vim jiste. A s tim Jenamazolem nevim, objednej se co nejdriv na gyndu a tam se zeptej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.18 16:53

Však hned jak jsem se dozvěděla tu šťastnou novinku, tak jsem volala. Jdu v útěrý 4.12.:),
tak jsem zvědavá a na všechno se zeptám.
Děkuju moc, trochu jsem se uklidnila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.11.18 17:49

Ahojda holky. Měla bych na vás takovou osobní otázku? Je tu některá těhulka která má váhu více než 90 kg? Zajímalo by mě jak to snášíte pohybově a s nohama jestli vás bolí, mazete si je něčím? Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí