Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajkala neztracej nadeji, drzim pesti a snaz se myslet pozitivne ![]()
Mohla byt ovulace pozdeji a tehotenstvi je mladsi
neztracej nadeji a za tyden se ozvi ![]()
Ty utz na zacatku jsou zavadejici… v tom prvni tehu bylo male skoro o milimetr vetsi nez je tohle a stejne to nedalo. Ted mam 4mm drobecka, ale i tak doufam, ze to bude v poradku ![]()
@Kajkala píše:
@Zuzanka31 @debra.morgan holky moc dekuju za ukludneni, vyspala jsem se a je mi trochu lip, mam i vetsi viru, tehu je urcite mladsi, takze se proste nebudu stresovat a vyckam do dalsi kontroly, no zkusim na to moc nemyslet, uvidime jak to pujdejaa bych si tak prala, abychom uz vsechny videly srdicko, a nejlepe abychom mely mimca uz u sebe
ja bych vsechny odbery krve, tehotensky kalkulacky, mereni ovulace atp. zakazala
nebylo by nam lip v blazene nevedomosti? neres to, stejne nic nevyresis… ja uz to taky neresim, uvidim, co doktorka rekne ve stredu. doma mam posledni tehu test, tk ten udelam asi v sobotu nebo tak a bude.
@debra.morgan ty jsi taky po ZT, ze? Koukam ze to totiz beres punkově jako já ![]()
Tak holky, jsem volala na ty výsledky ty včerejší krve a řekla mi, že je to v pořádku.
@puntikova píše:
@debra.morgan ty jsi taky po ZT, ze? Koukam ze to totiz beres punkově jako já
Jj jsem, dokud se to nenarodi, stejne jen furt na neco cekas, a aji pak furt jen cekas… az nebudes kojit, az bude chodit, az bude chapat… je fajn si na to cekani zvyknout ![]()
@Zuzanka31 píše:
Tak holky, jsem volala na ty výsledky ty včerejší krve a řekla mi, že je to v pořádku.
a řekla ti tu hodnotu?
Ahoj holky, dneska mi potvrdili těhotenství z krve. Byla jsem po ZT a dvou mimoděložních těhotenství na IVF. Hned na první pokus se zadařilo i když mě trochu trapi hyperstimulacni syndrom, nicméně jsem teď 3tt+5 a HCG vyšlo jen 213 IUI jednotek, není to málo? Vím, že je důležitější nárůst každé dva dny, ale jsem z toho nervózní. Už bych si přála, aby se nám to povedlo, snažíme se o dítě dva roky. Na ultrazvuku je zatim vidět jen tečka.
@debra.morgan píše:
a řekla ti tu hodnotu?
Ne ne, jen že to je v pořádku.. A že mám přijít normálně toho 7.12. Jak jsme se domlouvali, abysme mrkli, jestli bije srdíčko.. Tak snad je vše v pořádku..
Mne dnes volaly z gyndy, ze moje doktorka je nemocna a ze misto v pondeli mam prijit v utery k jiny doktorce ![]()
Co mi to delaj.. ![]()
@Gaforia píše:
Mne dnes volaly z gyndy, ze moje doktorka je nemocna a ze misto v pondeli mam prijit v utery k jiny doktorce
Co mi to delaj..
to dáš, to je jen jeden den
ja jdu až ve sredu, jsi na tom lip ![]()
@debra.morgan píše:
to dáš, to je jen jeden denja jdu až ve sredu, jsi na tom lip
Jenze ja nechci k cizi doktorce, ja chci svoji Misu
ale to bych musela cekat do dalaiho pondeli ![]()
@Gaforia píše:
Jenze ja nechci k cizi doktorce, ja chci svoji Misu![]()
![]()
![]()
ale to bych musela cekat do dalaiho pondeli
tak pockej, fsak ono nic neuteče
jen to budes muset vydržet no…