Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
29.11.18 08:30

@Kajkala neztracej nadeji, drzim pesti a snaz se myslet pozitivne :hug:

Mohla byt ovulace pozdeji a tehotenstvi je mladsi :nevim: neztracej nadeji a za tyden se ozvi :hug:

Ty utz na zacatku jsou zavadejici… v tom prvni tehu bylo male skoro o milimetr vetsi nez je tohle a stejne to nedalo. Ted mam 4mm drobecka, ale i tak doufam, ze to bude v poradku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.11.18 08:37
@Kajkala píše:
@Zuzanka31 @debra.morgan holky moc dekuju za ukludneni, vyspala jsem se a je mi trochu lip, mam i vetsi viru, tehu je urcite mladsi, takze se proste nebudu stresovat a vyckam do dalsi kontroly, no zkusim na to moc nemyslet, uvidime jak to pujde :) jaa bych si tak prala, abychom uz vsechny videly srdicko, a nejlepe abychom mely mimca uz u sebe :D

ja bych vsechny odbery krve, tehotensky kalkulacky, mereni ovulace atp. zakazala :jazyk: nebylo by nam lip v blazene nevedomosti? neres to, stejne nic nevyresis… ja uz to taky neresim, uvidim, co doktorka rekne ve stredu. doma mam posledni tehu test, tk ten udelam asi v sobotu nebo tak a bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
29.11.18 09:15

@debra.morgan ty jsi taky po ZT, ze? Koukam ze to totiz beres punkově jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.11.18 10:06

Tak holky, jsem volala na ty výsledky ty včerejší krve a řekla mi, že je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
29.11.18 10:38

@Zuzanka31 no supeeer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
29.11.18 10:47

Ještě 9 dní čekat zda bude to :srdce: bít… Snad jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.11.18 11:29
@puntikova píše:
@debra.morgan ty jsi taky po ZT, ze? Koukam ze to totiz beres punkově jako já :lol:

Jj jsem, dokud se to nenarodi, stejne jen furt na neco cekas, a aji pak furt jen cekas… az nebudes kojit, az bude chodit, az bude chapat… je fajn si na to cekani zvyknout :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
29.11.18 19:18
@Zuzanka31 píše:
Tak holky, jsem volala na ty výsledky ty včerejší krve a řekla mi, že je to v pořádku.

a řekla ti tu hodnotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.11.18 22:52

Ahoj holky, dneska mi potvrdili těhotenství z krve. Byla jsem po ZT a dvou mimoděložních těhotenství na IVF. Hned na první pokus se zadařilo i když mě trochu trapi hyperstimulacni syndrom, nicméně jsem teď 3tt+5 a HCG vyšlo jen 213 IUI jednotek, není to málo? Vím, že je důležitější nárůst každé dva dny, ale jsem z toho nervózní. Už bych si přála, aby se nám to povedlo, snažíme se o dítě dva roky. Na ultrazvuku je zatim vidět jen tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
30.11.18 05:07

@EvBa určitě bude vše v pořádku, a moc gratuluji :palec: :potlesk: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.11.18 05:41
@debra.morgan píše:
a řekla ti tu hodnotu?

Ne ne, jen že to je v pořádku.. A že mám přijít normálně toho 7.12. Jak jsme se domlouvali, abysme mrkli, jestli bije srdíčko.. Tak snad je vše v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.11.18 09:46

Mne dnes volaly z gyndy, ze moje doktorka je nemocna a ze misto v pondeli mam prijit v utery k jiny doktorce :zed:
Co mi to delaj.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
30.11.18 09:47
@Gaforia píše:
Mne dnes volaly z gyndy, ze moje doktorka je nemocna a ze misto v pondeli mam prijit v utery k jiny doktorce :zed:
Co mi to delaj.. :zed:

to dáš, to je jen jeden den :mavam: ja jdu až ve sredu, jsi na tom lip :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.11.18 10:33
@debra.morgan píše:
to dáš, to je jen jeden den :mavam: ja jdu až ve sredu, jsi na tom lip :lol:

Jenze ja nechci k cizi doktorce, ja chci svoji Misu :lol: :lol: :lol: :lol: ale to bych musela cekat do dalaiho pondeli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
30.11.18 10:36
@Gaforia píše:
Jenze ja nechci k cizi doktorce, ja chci svoji Misu :lol: :lol: :lol: :lol: ale to bych musela cekat do dalaiho pondeli :zed:

tak pockej, fsak ono nic neuteče :palec: jen to budes muset vydržet no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí