Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Já osobně @Zuzanka31 taky věřím v zítřek
jdu na ten ultrazvuk až v 6 večer ![]()
Já jdu už na půl osmou ráno, ale u doktorky je to na dyl.. Tak snad budu brzo na řadě..
Ahoj holky, dnes jsem byla poprve u pana doktora. Jsem 6+6tt a vse v poradku,
uz blikalo/tlouklo. Jsem moc rada
Dalsi navsteva za 3 tydny, kousek pred Vánoci a uz bych mela dostag prukazku. Drzim palce vsem, co se chystaji jit ![]()
@Sibarita dobře ty
ja pujdu k doktorce poprve pristi stredu a dle kalendare bych mela byt v tu stredu 6+5, tak snad dopadnu stejne
ale nejsem si vubec jista jestli ovulace neprobehla o tyden pozdeji.....takze se proste uvidí no… jen to vydrzet ![]()
@debra.morgan Dekuji
Byl to ulevny pocit, kdyz jsem to videla. Drzim palce, at to vsem klapne, ja si myslim, ze mi to taky neodpovida, ze mimco bude mladsi, ale to by zase to
mozna jeste tak pekne nebilo. Tak pak podavej hlaseni ![]()
Dobre rano holky, tak od pěti vzhůru, nervózní. Na všechny z vás myslím. Sama jsem zvědavá jak mi to dneska dopadne. Docela se bojím po tom, co jsem v červenci měla ten potrat. Jste jediný, komu se tady můžu vypsat. Nechceme to nikomu ani říkat zatím. Naposled jsme to všem rekli a pak samý vysvětlování. Teď už to nechceme všem vysvětlovat, pokud by nebylo něco v pořádku.
Holky moc vám držím palce, ať to dobře dopadne. Dejte všechny vědět
@Zuzanka31 Taky jsem vzhůru dokonce už od 4, protože je mi blbě od žaludku. ![]()
@Linduš91 ja jsem vzhuru skoro celou noc, protoze mocak zase ![]()
To jsou noce ![]()
@Zuzanka31 držím palce i u nohou
at tam je
taky jsem toho moc nenaspala, ale mne to cekaa az veceer
musim se nejak zabavit
@Kajkala děkuji za podporu, opravdu si toho moc vážím.. To čekání je nekonečné.