Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AJENKA 11 můj přítel semnou taky jde, ale bude čekat v čelárně, přijde mi divné, že by se díval na to jak tam gyndař šťourá tím vnitřním utz
ale na ten další, přes břicho ho určitě vezmu ![]()
@Kajkala tak to je jasný já mu to říkala že na tohle vyšetření tatínkové nechodí, jenže on se tak těší…
![]()
@AJENKA 11 tak alespoň fotečku mu vem, pokud to půjde. Já snad už taky dostanu ![]()
@Já osobně zalezi kdy byla ovulace a jaka je lutealni faze… prumerem byva 14dni, ale jsou zeny, ktere ji maji velmi kratkou a proto se treba test vybarvi az delsi dobu po vynechani MS. Hnizdeni trva 6-9 dni, jakmile je zahnizdeno zacina se vylucovat HCG zjistitelne z krve a pozdeji z moci. 17DPO tedy miminko musi byt nejmene tyden zahnizdeno a to uz HCG v moci bude..jsi tedy temer 3 tydny od poceti, tam se tabulkove udava hodnota min 18 coz ti na testu ducha udela.
To silenstvi s ovu testy tady probehlo a je to blbost. Ovu testy jsou za LH ne na HCG
tvuj ovu test je navic negativni. Pokud je ovu test pozitivni (coz pry i pri tehotenstvi) tak testovaci carka musi byt silna ne-li silnejsi nez kontrolni…
Dej echo rano, drzim pesti
@puntikova píše:
@Já osobně zalezi kdy byla ovulace a jaka je lutealni faze… prumerem byva 14dni, ale jsou zeny, ktere ji maji velmi kratkou a proto se treba test vybarvi az delsi dobu po vynechani MS. Hnizdeni trva 6-9 dni, jakmile je zahnizdeno zacina se vylucovat HCG zjistitelne z krve a pozdeji z moci. 17DPO tedy miminko musi byt nejmene tyden zahnizdeno a to uz HCG v moci bude..jsi tedy temer 3 tydny od poceti, tam se tabulkove udava hodnota min 18 coz ti na testu ducha udela.To silenstvi s ovu testy tady probehlo a je to blbost. Ovu testy jsou za LH ne na HCG
Dej echo rano, drzim pestitvuj ovu test je navic negativni. Pokud je ovu test pozitivni (coz pry i pri tehotenstvi) tak testovaci carka musi byt silna ne-li silnejsi nez kontrolni…
Vsak to mam tak ja-zkusila jsem schvalne, co to udela a testovaci je silnejsi nez kontrolni ![]()
@puntikova určitě dam echo… ale teď už počkám na 3.12. Kdy jdu na gyndu ![]()
@Zuzanka31 negativní… tak jsem byla dneska n krvi… výsledky zítra
![]()
Ahoj jsem dnes 8+0 a jsem po dvou potratech, tak pevne doufam, ze ted to vyjde. Na prvni kontrole jsem byla vcera. Miminko je o neco vetsi coz je pry dobre a vypada zdrave. Dostala jsem bobulky na zavadeni na udrzeni tehu, tak drzte palce i ja vam je budu vsem drzet ![]()
@Já osobně teda to je napínavý.. Tak zítra čekáme dobrou zprávu
zítřek bude velký pro hodně z nás.. Mě čeká zítra první kontrola, tak dnes toho moc nenaspim. ![]()
@Markéta N.V. Určitě to bude v pořádku.. Já jsem po jednom potratu, ale ten strach je velkej,aby teď bylo vše v pořádku. Uvidíme co mi poví zítra. O miminko jsme předtím přišly v 8+3,ale zjistily jsme to až ve 12.tt. Takže teď to doufám bude vše v pořádku. U tebe určitě už vše bude jak má.. A budete krásně růst.
@Markéta N.V. Držíme moc palce, at to do třetice dopadne vše podle představ!
@Zuzanka31 tak doufám, ze všechny budeme šťastné ze zítřejších zpráv!
![]()
@Já osobně no v to doufám a věřím, že zítřek bude pro nás všechny šťastný ![]()