Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zuzanka31 píše:
Hodně jsem ten její příběh četla.. Snad to dopadlo jak by si přála.. Ale bylo toho moc naráz, a bylo by divné, kdyby ani test po takové době neukázal. A asi ty testy opravdu dnes nedopadly, když už nepsalamezi mé to.. Ale třeba to pak bude jako dáreček k Vánocům.
Taky se obavam, zda nedopadly spatne dle predstav. Potrebuje se s tim asi srovnat ![]()
Holky zajímá mě váš názor, chodíte na hřbitov? Chtěla bych taťkovi zapálit svíčku a nevím jestli těhotný můžou ( kvůli pověrčivosti) ![]()
@AJENKA 11 píše:
Holky zajímá mě váš názor, chodíte na hřbitov? Chtěla bych taťkovi zapálit svíčku a nevím jestli těhotný můžou ( kvůli pověrčivosti)
Uplne klidne, poverciva fakt nejsem.. sla bych na pohreb u kamkoli jinam ![]()
@AJENKA 11 to už záleží na Tobě.. Zda na pověry věříš či ne.. ![]()
@AJENKA 11 O pověře že by těhotná neměla chodit na hřbitov nic nevím. Já jedu zítra na pohřeb na Šumavu, tak jen doufám, že bude cesta v pohodě. Už teď mám bobky z toho, že musím vstávat v 5 ráno a nevím jak to s mou mega únavou zvládnu
Naštěstí ráno řídím jen kousek za Prahu, kde pak přesedneme a jedeme jako pasažéři…Na Šumavu bych to asi neodřídila kvůli únavě ![]()
@Maci1987 já vstávám každý den před 5. A dojíždím 18km do práce. Ranní vstávání mi nevadí, stejně nevydržím dlouho ležet. Ale v práci na mě vždycky padne únava, že bych sebou praštila někde do rohu a spala jako mimino.
děsně mě bolí prsa a lýtka. A o pálení žáhy ani nemluvím. Na první kontrolu jdu až 10.12. Zatím tomu moc nevěřím že, jsem těhotná dokud to nebudu mít černé na bílém. Test vyšel 2X. Tak šťastnou cestu. A dobrou noc ![]()
Asi tu budu za blbku, ale co.....
Tak nějak jsem to obrecela…
Chci si teď dat „voraz“ od jakýchkoliv diskuzi! Žádné články o tehu atd.. takže se tu s vámi loučím!
mějte se tu všechny krásně a t vám to všem vyjde podle představ! ![]()
Ahoj ![]()
Holky pisu az ted, potrebovala jsem to trochu vstrebat a pobrecet si. V tech 6 vecer jsem byla na kontrole. Na utz byl zas je gest. vacek se zloutkovym vackem, podle ms jsem dnes 7+1, doktor rikal, ze malilinkata nadeje tam je, takze kontrola zase za tyden. Mam strach ze se bude opakovat to co loni. Procitam diskuze, nekdo pise ze se to ukazalo az pozdeji, ale to jsou uplne vyjimky ![]()
@Já osobně dobre delas, mej se krasne
moc ti preju, aby se ti zadarilo co nejdriv ![]()
@Kajkala bude to dobré, uvidíš že se ještě ukáže.. Známá mi zrovna včera říkala, že čekala na srdíčko třeba u malé až do 8.tt. A za dařilo se, srdíčko bilo, i když tomu nikdo nevěřil.
@Já osobně moc mě to mrzí.. Ale určitě se brzy zadari..drzin ti palce, dávej na sebe pozor..
@Kajkala píše:
Holky pisu az ted, potrebovala jsem to trochu vstrebat a pobrecet si. V tech 6 vecer jsem byla na kontrole. Na utz byl zas je gest. vacek se zloutkovym vackem, podle ms jsem dnes 7+1, doktor rikal, ze malilinkata nadeje tam je, takze kontrola zase za tyden. Mam strach ze se bude opakovat to co loni. Procitam diskuze, nekdo pise ze se to ukazalo az pozdeji, ale to jsou uplne vyjimky
kliid to bude ok, mě to čeká příští týden a taky po minulym neuspechu moc neverim, dokud neuvidim.....na kontrole budu 6+5 podle tehu kalkulacky, tak jsem zvedava, co tam bude
uz aby byla streda.....
@Zuzanka31 @debra.morgan holky moc dekuju za ukludneni, vyspala jsem se a je mi trochu lip, mam i vetsi viru, tehu je urcite mladsi, takze se proste nebudu stresovat a vyckam do dalsi kontroly, no zkusim na to moc nemyslet, uvidime jak to pujde
jaa bych si tak prala, abychom uz vsechny videly srdicko, a nejlepe abychom mely mimca uz u sebe ![]()