Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
30.11.18 20:37

tk to ja jeste nezvracela, parkrat malem jo, ale vzdycky se mi povedlo to ustat, nesnasim zvraceni…
holky ja mam furt pocit, že to zas nebude dobrý, přijde mi, že se mi prsa vrátily do normálu a začíná mě pobolívat levá strana podbrisku… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.11.18 20:46

@debra.morgan taky mám ten pocit a podle dr je to v pořádku.. Taky mě pobolivava levá část podbřišku, občas nepříjemně pichne.. Bude to vše v pořádku, kdyby nebylo, už to víme.. To si musíme říkat.. A taky hlavně, přece už jen to teď musí být dobre.. Uvidíš, že to byly jen pocity, a hlavně strach.. Taky se bojím pátku, aby bilo srdíčko, ale taky v to věřím a doufám.. Prostě musí.. Už bych to asi neustála.. Ale věřím a doufám… :srdce: nemysli na nic spatnyho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
30.11.18 20:50
@Zuzanka31 píše:
@debra.morgan taky mám ten pocit a podle dr je to v pořádku.. Taky mě pobolivava levá část podbřišku, občas nepříjemně pichne.. Bude to vše v pořádku, kdyby nebylo, už to víme.. To si musíme říkat.. A taky hlavně, přece už jen to teď musí být dobre.. Uvidíš, že to byly jen pocity, a hlavně strach.. Taky se bojím pátku, aby bilo srdíčko, ale taky v to věřím a doufám.. Prostě musí.. Už bych to asi neustála.. Ale věřím a doufám… :srdce: nemysli na nic spatnyho..

díky, snad mas pravdu :kytka: asi se dám na modlení nebo co :P , doufam, ze vsechny „bolesti“ do zitrka prejdou a vse bude okok :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.18 06:05
@debra.morgan píše:
díky, snad mas pravdu :kytka: asi se dám na modlení nebo co :P , doufam, ze vsechny „bolesti“ do zitrka prejdou a vse bude okok :pankac:

Určitě přejdou.. Dneska už bude líp.. Já na sobě zjišťuju, že je to hlavně tím strachem.. Ale taky vím, že ten strach bude celou dobu už.. Uvidíš že bude vše v pořádku, a pak si budeme tady posilat fotky jak nám mimi rostou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
1.12.18 09:28

@Zuzanka31 to prejde. Ja se taky citila silene nafoukla nejen citila :lol: skoncilo to cca s 6tt, ted vyjimecne. Dnes 7+0 a je mi fajn. V tehotenskych vecech ale chodim uz prakticky od zacatku, protoze mi normalni kalhoty uz byly nepohodlne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
1.12.18 09:29

@debra.morgan bohuzel u toho zamkleho prave necitis vubec nic, telo si dal jede na tehotny vlne, tak bud v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
1.12.18 09:41
@puntikova píše:
@debra.morgan bohuzel u toho zamkleho prave necitis vubec nic, telo si dal jede na tehotny vlne, tak bud v klidu :hug:

já vím, po noci už je mi líp, jsem v klidu, byl to jen panic attack, urcite ne poslední 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.18 09:46

Mě už normálně tlačí moje kalhoty.. Děsí mě váha, protože u každého těhotenství mi šla váha dolů a teď mi přijde že jde nahoru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
1.12.18 09:59
@Zuzanka31 píše:
Mě už normálně tlačí moje kalhoty.. Děsí mě váha, protože u každého těhotenství mi šla váha dolů a teď mi přijde že jde nahoru..

já kalhoty ted nenosím, jen punčochy a sukni/šaty…takže ani nevím jak na tom s kalhotama jsem…a asi radeji ani vedet nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
1.12.18 10:20

@debra.morgan ja bych uz umrzla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
1.12.18 10:25
@puntikova píše:
@debra.morgan ja bych uz umrzla 8o

mam termo puncochy s podsivkou 100den, je v nich vetsi teplo nez v riflich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.18 12:12

Holky, asi jsem fakt blbec ale myslíte že když si sáhnu na břicho, jakoby trošku zmáčknu samozřejmě, že ne drasticky, že jde cítit, že fakt bije srdíčko? Jsem strašně nervózní z toho pátku, i když vím, že to neurychlim.. A už přemýšlím jak to poznat :D :D nechci vypadat jak totální debil, ale prostě potrebuju nějakou naději, říkám si, že to bude dobrý, ale někdy mě fakt přepadne depka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
1.12.18 12:23

@Zuzanka31 neblazni, vzdyt to ma par milimetru, to nemuzes citit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.12.18 12:48
@debra.morgan píše:
@Zuzanka31 neblazni, vzdyt to ma par milimetru, to nemuzes citit.

Já vim, no..Jen už asi potrebuju aspon středu, aby to nebylo nekonečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.12.18 22:13

Ahoj. Já dnes 5tt+2 . Je mi 39. Dva kluky už mám. V srpnu v 9tt jsem měla ZP. Snad to teď výjde. První kontrolu mám 7.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí