Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
9.12.18 14:32

@Danullee mozna spis ted ‘jen’ ultrazvuk a nw screening. Ten se dělá od 11+0 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.12.18 14:37

@puntikova nevím , v papire mam napsano prvotrimestralni screening :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
9.12.18 14:41

@Danullee tak to je zvlast i fakt :think: 9-11 týden se chodí na krev a 11+0 - 13+6 se dělá screening. Já právě vím, že ho do konce roku nestihnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.12.18 14:47

@puntikova on mi prave rekl ze jsem v 5+5, kdyz jsem tam byla na kontrole. A taky ze je videt uz srdicko. Ale to je v 6tt jeste brzy ne? No jdu ve stredu zase na kontrolu, tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
9.12.18 15:08

@Danullee srdicko bije od 18DPO, záleží na kvalitě utz 6tt není moc brzo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
9.12.18 22:31

@puntikova Me objednal az po novém roce 2.1.A řekl mi, ze se mam objednat na 1.trim screening, kam chci ja. Ale víc info neříkal.
S tim, ze vlastne odber krve i ten spesl utz tvoří ten „screening“, tak žiji v tom, ze mi obojí tedy udělají tam, kde budu na ten screening objednana. Akorát teda nevím jestli rovnou, nebo na víckrát, kdyz krev se bere driv ?

Teď mi bral krev jen na nemoci a protilátky.. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
10.12.18 06:10

Ahojte holky, můžu vás poprosit o radu? Jsem v 7. tt, na ultrazvuku minulý týden už bušilo srdíčko a vše se jevilo v pořádku, až na to, že to vypadá na tzv. syndrom mizejícího dvojčete (paní Dr. viděla něco jako pozůstatek druhého váčku, což odpovídá i hodně vysokému HCG při prvním odběru a tomu, že mám dvě žlutá tělíska). Nijak se nad tím nepozastavila, prý je to běžné. Tento víkend mě začalo víc pobolívat břicho, tak jsem spíš polehávala. V sobotu večer jsem objevila na intimce pár růžovo-hnědých nitek. Tak jsem si dala nohy nahoru a nechala se obsluhovat :D Nicméně - v noci ze soboty na neděli se opět objevil růžový chuchvalec. Včera dopoledne ještě trošku růžových kousíčků a teď už nic (klepu to!), naprosto suchá intimka (což mě trošku překvapuje, protože jsem doposud měla hodně silný bílý výtok). Váhám, jestli kvůli tomu navštívit Dr. dřív nebo jít až na plánovanou prohlídku, která má být příští týden. Volat tam nemá cenu, ve 100% případů mi řekli, ať přijdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
10.12.18 09:58

@Linduš91 pro klid duše bych si zašla. Sice neovlivníš takhle v začátku nic, ale tvůj klid za to stojí :hug:

@dendron ideálně zajdi do nemocnice. Já mám výhodu, že můj gynekolog je na soukromé klinice a je primář péče o těhotné, tak screening bude u něj. Akorát ho dost odkládá. V 10tt jdu na běžnou kontrolu, kde máme vypsat průkazku a na krev tedy mezi svátky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.12.18 12:00

Cau zeny, tak i ja hlasim, ze mam kontrolu za sebou :andel: srdicku bilo jako zvon a videla jsem bejbatko, jak si tam plave.. macha rucickama, kope nozickama.. :srdce: bozsky pocit.. mam krasny den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.12.18 12:05
@Gaforia píše:
Cau zeny, tak i ja hlasim, ze mam kontrolu za sebou :andel: srdicku bilo jako zvon a videla jsem bejbatko, jak si tam plave.. macha rucickama, kope nozickama.. :srdce: bozsky pocit.. mam krasny den :kytka:

Jeeee tak to je super :potlesk: to jsem ráda. Hned je to lepší pocit já vím, taky mi spadl balvan ze srdce na kontrole. Teď ještě toho 18.12.,aby bylo vše jak má a bude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.12.18 12:08
@Zuzanka31 píše:
Jeeee tak to je super :potlesk: to jsem ráda. Hned je to lepší pocit já vím, taky mi spadl balvan ze srdce na kontrole. Teď ještě toho 18.12.,aby bylo vše jak má a bude. :palec:

Tak ja jdu hned den po Tobe, 19.12. :D
No nadhera.. :srdce: uplne me to dojalo… ted uz musi byt vsechno ok, presne jak pises :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
10.12.18 12:17

@Gaforia super :hug: ktery tt jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.12.18 12:20

Akorát holky, poradíte co si o tom mám myslet? Pořád na to myslím. Hcg jsem měla před dvouna tydnama 1448,6, měla bych být 5.tt ale miminko měřila vlastně teď v pátek, a měřili 4 mm. Četla jsem, že by měl být tak 8 mm v tom 6-7.tt. Já to asi nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
10.12.18 12:43

@puntikova v 11 plus 3 zamlklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.12.18 13:22
@puntikova píše: