Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky všem, také se přidávám
dnes poprvé u doktora 5tt příští týden na kontrolu srdíčka
zatím pocity štěstí, bolesti prsou a na zvracení
jsou zde nějaké holky z Prahy? na příp. kafíčka, pokec apod
Přeji všem hezký večer ![]()
Ahojky,tak nevím zda se 17.prukazky dockam. Od včera jsem na rizikovém v nemocnici.. masivní krvácení.. kapačky a utrogestan na udržení.. miminko zatím žije a odpovídá poslední MS. Teď tu byla vizita a řekli jen,že se uvidí časem.. asi mi budou dělat ultrazvuk,jak to tam vypadá. Všem vám držím palce ať máte pohodové těhotenství a zdravá miminka ![]()
@Markéta N.V. píše:
Ahojky,tak nevím zda se 17.prukazky dockam. Od včera jsem na rizikovém v nemocnici.. masivní krvácení.. kapačky a utrogestan na udržení.. miminko zatím žije a odpovídá poslední MS. Teď tu byla vizita a řekli jen,že se uvidí časem.. asi mi budou dělat ultrazvuk,jak to tam vypadá. Všem vám držím palce ať máte pohodové těhotenství a zdravá miminka
Ty jo.. moc drzim pesti, at malej bojovnicek bojuje a drzi se u Tebe jak ma ![]()
Pekne odpocivej, at je vse ok. Myslim na Vas
![]()
Všechno dopadne dobře, musíš tomu věřit. Vím jak moc těžký to je myslet pozitivně v této situaci, ale drobeček se udrží, věřím tomu.
U mě jinak celkem dobrý, až na to že si kolikrát vsugeruju, že mi nic není a fakt mi nic není a pak mám obavy, že je to pryč už. Já se ty kontroly 18.snad nedoziju
@Zuzanka31 silis uplne stejne, jako ja
tak se na to pojdme vykaslat a myslet pozitivne jinak se s toho zblaznime
![]()
@Markéta N.V. píše:
@Zuzanka31 silis uplne stejne, jako jatak se na to pojdme vykaslat a myslet pozitivne jinak se s toho zblaznime
![]()
To máš pravdu..
bude to vše dobrý, drobci se udrží.. Musí. ![]()
Ahoooj holky ![]()
chtěla bych se Vás zeptat. Jsem v ranném těhotenství (přibližne 4tt). Dneska ráno jsem dostala takovou vystřelovací křeč do břicha. Je to v počátku těhotenství normální? Nekrvácím ani nešpiním. Dva roky zpět jsem prodělala zamlklé těhotenství..Nechci aby se to opakovalo mám z toho docela strach
díky holky ![]()
@beruska1533 píše:
Ahoooj holky
chtěla bych se Vás zeptat. Jsem v ranném těhotenství (přibližne 4tt). Dneska ráno jsem dostala takovou vystřelovací křeč do břicha. Je to v počátku těhotenství normální? Nekrvácím ani nešpiním. Dva roky zpět jsem prodělala zamlklé těhotenství..Nechci aby se to opakovalo mám z toho docela strachdíky holky
Bolesti v podbřišku znamenají, že se miminko uhnizduje, pokud nekrvavis a nespinis a bolesti to nejsou velké, tak to nic není. Každopádně pokud máš pochyby, je lepší jít k doktorovi. Tvoje obavy chápu, taky jsem si prošla ZT.
@beruska1533 neovlivnis to, takze je to uplne jedno. Jestli nekrvacis nebo to neni nesnesitelne k nevydrzeni melo by to byt ok. Nikdo ti to presne nerekne, bolesti jsou normalni, roztahuje se deloha.
@Markéta N.V. Držím pěsti
drž se a co to jde mysli jen na to, že to bude v pořádku. Nic víc neřeš, odpočívej, ale nic neovlivníš. Prostě jen věřit můžeme všechny…
@Zuzanka31 píše:
Bolesti v podbřišku znamenají, že se miminko uhnizduje, pokud nekrvavis a nespinis a bolesti to nejsou velké, tak to nic není. Každopádně pokud máš pochyby, je lepší jít k doktorovi. Tvoje obavy chápu, taky jsem si prošla ZT.
K doktorce jsem objednaná právě až na 19.12 na potvrzení těhotenství..test jsem si dělala 2× + jeden digitální, který mi ukázal 2-3 týdny. Menstruaci jsem taky nedostala. Křeč jsem měla poprvé dneska rána opravdu jen vystřelovací, která docela hodně zabolela ale od té doby nic
tak snad to bude v pořádku
. Každopádně děkuji ! ![]()
@beruska1533 ja minuly rok prodelala ZT 2× a ted v 11tt lezim na rizikovem v nemocnici.. Chapu, ze nechces, aby se potrat opakoval, ale to nechce nikdo ani ja.. Ale v prvnim trimestru je to proste bohuzel normalni. Priroda se postara sama, ptz v prvnich tydnech nam stejne nikdo nepomuze. A co je dulezity je psychika.. Takze, zadny velky prohlizeni, hlidani se, nedelat zbytecne 20 testu pro lepsi pocit (je to k nicemu a stoji to penize
) a hlavne verit a myslet pozitivne, ptz nam nic jinyho nezbyva ![]()