Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@puntikova
Dneska jsem se objednávala. A objednali me teda až na 11.1 coz budu snad 13+něco
..A nikdo nic. No zeptám se 2.1 na te gynde.
…
To je nějaké slozite s těma doktorama
jen furt něco zapisuju do diáře, abych nekde nezapomněla byt…
Ahoj tak dnes první kontrola 8+1 srdíčko bez akce gestakcni váček 1,61cm v oblasti míchy jakýsi defekt. Ve čtvrtek jdu na zákrok :‚( :‘(
![]()
@AJENKA 11 píše:
Ahoj tak dnes první kontrola 8+1 srdíčko bez akce gestakcni váček 1,61cm v oblasti míchy jakýsi defekt. Ve čtvrtek jdu na zákrok :‚( :‘(![]()
![]()
![]()
![]()
To mě mrzí..
drž se.. Příště se už zadari..
@AJENKA 11 ja mam tohle za sebou uz 2× a ted to vypada nadejne i kdyz stale nejsem na konci 1.trimestru. Ono je dobre, ze si s tim priroda poradi.. Je to bolestne a tezke, ale lepsi nez mit postizene miminko.. Jaky by ten zivot byl pro nej i pro vas? Drzim palce at je brzy lepe a priste at je vse v poradku ![]()
@Zuzanka31 @Gaforia ja jdu 17.12.
a mela by mi vystavit TP. Myslim, ze je vse v poradku podle toho, jak je mi uz mesic silene zle
uz to chci mit za sebou a uzivat si roztouci brisko..
@Markéta N.V. Taky mi už bývá dost zle, už si nepřeji nic jinyho než aby mi bylo do bre a užívala si těhotenství..
Holky držím pěsti každé z vás. Ať už máte to nejhorší za sebou nebo teprve čekáte. Věřím že vše dobře dopadne a každá z nás se bude těšit z rostoucího bříška a pak ze zdravého děťátka, se svými partnery, dětmi a rodinou. Myslím na vás mějte se krásně, nemá cenu abych tu byla. Přijdu zase na pokec
bylo mi tu s vámi hezky. Tak pa a krásné Vánoce a hlavně ZDRAVÍ!!!!!!!!!!!! ![]()
@Zuzanka31 a pomaha ti neco na to? Ja v lekarne koupila zazvor v tabletach, kterej vubec nepomaha a co se tyce jidla a piti, tak jediny co v sobe udrzim je varici ovocnej caj. Jinak se rika, ze kazdymu pomaha neco jinyho.. Nekomu studeny nanuky, pomerance, okurky apod. Me nepomaha nic a uz jsem s toho zoufala. Zitra mam jet do Gennetu na odbery pred screeningem a vubec nevim, jak to v mem stavu dam. Mam to hodinu cesty bez prekazek ![]()
@Markéta N.V. Piju po troskach colu studenou, ale stejně se mi uleví, když v zvracím i to, co nejde už. O lízátkach jsem slyšela, ale nemám to vyzkoušené, tak asi zítra zajdu koupit a uvidíme.
@AJENKA 11 děkujeme, i ty se měj krásně a krásné Vánoce a přijď za námi, na pokec ![]()
@dendron noooo to uz spis casove sedi. A ted do konce roku jdes? Mam zmatky trosku ![]()
@puntikova nene ted uz do konce roku nejdu. Až toho 2.1 a pak 11.screening.
Každopádně si tady pri tom mem prvním zbouchnuti odse*u asi fakt vse.
to ze je mi zle jak psovi, bych ještě pochopila, ale že si užiju prvni bezesnou noc kvuli miminu uz vcil, to jsem netusila…
Večer me chytl zoubek, celou noc jsem nespala, tak jsem si ráno udelala vylet k zubařce… ta si s radosti zavrtala a ja mam naplánované dalsi 2 navstevy a prubezne léčení zánětu
jsem to ale stastna žena…