Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
1.12.18 23:11

@malacoco Moc držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.12.18 09:03
@malacoco píše:
Ahoj. Já dnes 5tt+2 . Je mi 39. Dva kluky už mám. V srpnu v 9tt jsem měla ZP. Snad to teď výjde. První kontrolu mám 7.11.

Držím palecky, já jdu taky 7.12. Na druhou kontrolu, a doufám, že bude už i srdíčko.. V červenci jsem taky prošla ZP,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
2.12.18 21:20

Ahoj holky. Take uz jsem nervózní na kontrole jsem byla uz na jedne pred dvěma tydny a bylo to malinkate. Tak ted ve ctvrtek me to ceka doufam ze vse bude OK. Jinak priznaky mam ty prsa staci maliko zmáčknout a to je bolest a bez podprdy ani ranu. A bricho mam jak kdyby jsem byla v 5.mesici a chutě na sladke ale i nechutenstvia to nadymani ani nemluve ;) . A nektere pachy mi doslova vadi a zacnu po nich natahovat ale vzdy sem to ustala.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
2.12.18 22:00
@sliiimkaa píše:
Ahoj holky. Take uz jsem nervózní na kontrole jsem byla uz na jedne pred dvěma tydny a bylo to malinkate. Tak ted ve ctvrtek me to ceka doufam ze vse bude OK. Jinak priznaky mam ty prsa staci maliko zmáčknout a to je bolest a bez podprdy ani ranu. A bricho mam jak kdyby jsem byla v 5.mesici a chutě na sladke ale i nechutenstvia to nadymani ani nemluve ;) . A nektere pachy mi doslova vadi a zacnu po nich natahovat ale vzdy sem to ustala.. :mrgreen: :mrgreen:

Chite na sladké je i u mě, jsem schopná sníst celou čokoládu a to já na ní nikdy moc nebyla. Prsa jen občas.. Špatně mi bývá pres den, ale nejvíc večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
2.12.18 22:05

Já mám zase chuť na slané a kyselé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
3.12.18 11:18

Holky já teda kromě občasné nevolnosti a když po celém dni sundám podprsenku tak mně trochu tlačí prsa nemám žádné příznaky…tak jsem zvědavá. Ve středu jdu na první kontrolu, budu 6+6 tak jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.12.18 16:15

Já skoro žádné příznaky nemám, ze začátku mně bolely prsa a malinko nevolnost, ale teď mi to nějak vymizelo, snad to neznačí nic špatného. Já jdu už na třetí kontrolu ve středu, snad už bude něco vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.12.18 17:14

Chutě na sladké vůbec nemám, spíš naopak, přestala jsem i sladit. :P Ale brambůrky dám na posezeni. Čím to je ze to břicho se tak zvětší??? To si tam mimi dělá místo, vždyť má pár milimetrů?? mě se blíží první prohlídka a začínám být značně nervni. Ani nevím jestli z prohlídky nebo z toho až to budu říkat šéfovi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.12.18 17:18

Holky mate na budouciho prcka neco, nasetrene?? Bude to muj prvni prcek mam nasetrino jeden svuj plat. Urcite kdyz uz mate deti je to neco jineho to se setri uplne jinak nebo to nejde. Ale zajimalo by me kolik stoji vybava pro prcka kdyz prvorodicka nema zadnou vybavicku:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
3.12.18 17:36
@sliiimkaa píše:
Holky mate na budouciho prcka neco, nasetrene?? Bude to muj prvni prcek mam nasetrino jeden svuj plat. Urcite kdyz uz mate deti je to neco jineho to se setri uplne jinak nebo to nejde. Ale zajimalo by me kolik stoji vybava pro prcka kdyz prvorodicka nema zadnou vybavicku:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to ti nikdo nerekne, muze 10.000 může i 100.000 a ano nasetreno mame s manzelem vice, ale né přímo pro dítě, ale tak obecně. jestli nemas prachy nakupuj na bazarcich, ale neplat predem, hezky z ruky do ruky, vybirej v miste bydliste…a vsechny veci se daji dnes koupit behem 24 hodin, takze nepukovat dopredu nic co nevis, jestli vyuzijes…treba odsavacku atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.12.18 18:12

@AJENKA 11 taky mi to nejde do hlavy, že bych měla takové břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
3.12.18 18:16

@sliiimkaa My jsme si našetřili před prvním prckem ale už si nepamatuju kolik. Hodně jsem nakupovala průběžně (zejména oblečení když bylo v Lidlu nebo někde v akci, kosmetiku…). Na kočárek a autosedačku jsem využila v dubnu slevy myslím Ona Dnes a koupila to s velikou slevou, pak třeba chůvičku jsem si koupila a nějaké peníze mi za ní vrátila pojišťovna. Hodně jsem sledovala akce na pleny a treba v Tescu se dají koupit za super peníz jen proto, že má třeba ten balík rozkopnutou krabici. Na kosmetiku se vyplatí využívat slevy v dětských programech v drogeriích. No a věci z lékárny jsem nakoupila za benefity co jsem měla ještě z práce. Dítě stojí dost peněz, ale dá se na tom i dobře ušetřit. Jo jinak teď jsem si vzpomněla, že třeba Malvík dělal akci, že když přijdeš s těhotenskou průkazkou tak dostaneš zdarma dárek, který je každý měsíc jiný… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.12.18 17:01

Holky, udělala se někomu vyrážka kolem krku a v dekoltu? Mám vše stejné jako předtim a vyrážka je snad čím dál horší :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
5.12.18 20:11

tak jsem dnes byla na kontrole a ovulaci jsem měla asi později, podle doktorky jsem teprv 5tt+2, na ultrazvuku byla zatím jen zvýšená sliznice a pidi dutinka, měla jste to některá taky takhle? Nebo by už mělo být něco vidět? Na další kontrolu jdu za 2 týdny, krev mi nebrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.12.18 20:22

@IssaNei já jsem byla v 5.tt a byl Vacek s teckou :) v pátek jdu po 10 dnech a už by mělo být srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí