Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@debra.morgan píše:
tak pockej, fsak ono nic neutečejen to budes muset vydržet no…
Jsem to vymyslela.. pujdu v utery a i pristi pondeli ![]()
@Gaforia píše:
Jsem to vymyslela.. pujdu v utery a i pristi pondeli
neblázni. se ti chce?
hezky vydž až na tu svoji doktorku ![]()
@AJENKA 11 Tak takový vstávání by mně zabilo
Já jsem ráda, že zvládnu vstát v 7
Jinak teda já kromě občasné nevolnosti a občasné bolesti prsou a větší únavy nemám žádné příznaky, tak snad je to v pohodě
Na první kontrolu jdu ve středu, tak jsem zvědavá ![]()
@Maci1987 tk to jdeme spolu
se pak pochlub jak jsi dopadla
v kolik jdes?
jinak teda ja byla vždycky citlivá na pachy…ale tohle už začíná být trochu extrém
všude kam přijdu něco smrdí, o pobytu v MHD ani nemluvim
![]()
@Maci1987 píše:
@debra.morgan Ve 13:30A ty? Jsem zvědavá no…
ja už 7:45 ![]()
a taky jsem zvědavá, ale upřímně po minule spíš počítám s tou horší variantou.....dokud neuvidim, neuvěřím…ale ono je to stejne jedno… to že bude srdce bít v 7tt jeste neznamena, že bude i v 8tt…same čekání tady ![]()
přepadl mě strach z mimoděložního tehotenstvi ![]()
snedla jsem půlku tabulky čokolády Gejša a je mi líp ![]()
@debra.morgan já taky dokud neuvidím tak neuvěřím. Pořád si přijdu jako dřív jen jsem nějaká tlustá
a to přitom spíš nemám chuť ani hlad. Jdu 10.12. V 8 ráno den před narozeninama, budu to brát jako dárek ![]()
@debra.morgan Taky si pořád říkám, jestli je tam, kde má být…Ale snad jo. Uklidňuju se tím, že to už by se snad projevilo že je mimo… ![]()
@Maci1987 píše:
@debra.morgan Taky si pořád říkám, jestli je tam, kde má být…Ale snad jo. Uklidňuju se tím, že to už by se snad projevilo že je mimo…
praveze se to projevit nemusi
to je ten pruser, nebo muze, ale az pozde
ale lepsi na to nemyslet a netrapit se. vse bude jak ma
![]()
@debra.morgan No, prostě snad je tam kde má být a snad na kontrole uvidím
![]()
@Maci1987 píše:
@debra.morgan No, prostě snad je tam kde má být a snad na kontrole uvidím![]()
taky doufam ![]()
Holky, a jak se cítíte? Mě občas pobolivava břicho, ale vím, že zbytečně plasim.Kdyz ten strach po te události, co se mi stala je velkej. Ale prsa mě bolí jen občas.. Chutě spíš na sladký. Mám kolikrat pocit, že mi hrabe a normálně cítím, že ve mě něco je.. Cítím takové zvláštní simrani, ale vím, že v 6.tt je brzo. Ale zas si říkám, že třeba začalo konečně bít srdíčko
, ale už mi asi hrabe.