Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AJENKA 11 já mám kolem 90 určitě, zatím žádné problémy.. Jen mě občas bolí stehno.. Jinak nic.. Mam přes den běhání dost, mám ještě 4 děti..
@Zuzanka31 já mám přes stovku
a dost mě to trápí a stydím se za to
podle apky jsem 6+6 a bojím se že se za chvíli nezvednu ani z postele.
@AJENKA 11 Taky mám přes 90 kg a teda nebolí mně nic. Jen teď trochu svaly, včera jsem si na Pilatesu dala trochu víc do těla ![]()
Myslím že mám pohybu dost. Sladkým se necpu ani na něj nemám moc chuť. Silná jsem odjakživa, před měsícem jsem přestala kouřit možná to je i tím že tolik přibírám.co jsem se vážila naposledy tak při výšce 175cm mám 109kg
![]()
@AJENKA 11 není se za co stydět… A hlavne si musíš teď říct, že musí být dobře miminku. Já pokud těhotenství dopadne dobře, tu 100 taky presahnu
@Zuzanka31 jj je na predpis, rika se ze jw na udrzeni, ale zamlklemu nezabrani. Je to placebo, ale na me to zabira ![]()
@Kajkala píše:
@Já osobně a co ty ? Volala jsi na vysledek hcg ?
tak co, už víš výsledky?
@puntikova děkuji za odpověď.. A doktorka to předepíše v jakém případě? Nebo proč se rozhodne ho předepsat?
@debra.morgan taky mě zajímá, jak dopadly výsledky, ale asi se to nedozvíme.. ![]()
@Zuzanka31 píše:
@debra.morgan taky mě zajímá, jak dopadly výsledky, ale asi se to nedozvíme..
tk jestli se to nedozvíme, tak vysledky asi nedopadly dle jejich predstav…ale treba napise ![]()
@Zuzanka31 ja mela preventivne kvuli cipku a predchozimu zamklemu
@Zuzanka31 píše:
@debra.morgan no, nejspíš
a uprimne, znas ten jeji pribeh? mě by hodne prekvapilo, kdyby byla. nerikam, ze to neni nemozny, ale rozhodne by to byl spis zazrak
ale treba dostane maly predvanocni zazrak ![]()
@debra.morgan píše:
a uprimne, znas ten jeji pribeh? mě by hodne prekvapilo, kdyby byla. nerikam, ze to neni nemozny, ale rozhodne by to byl spis zazrakale treba dostane maly predvanocni zazrak
Hodně jsem ten její příběh četla.. Snad to dopadlo jak by si přála.. Ale bylo toho moc naráz, a bylo by divné, kdyby ani test po takové době neukázal. A asi ty testy opravdu dnes nedopadly, když už nepsala
mezi mé to.. Ale třeba to pak bude jako dáreček k Vánocům.