Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia píše:
@sliiimkaa hele, ja jdu ted ve stredutak na nas, holky, myslete
![]()
![]()
jsem z toho jak na trni
jinak ja platila 1400,– takze to je uplne to samy. A jestli mas VZP, tak Ti to proplati cely. Od 1.1. navysuji prispevek na 1500,- ja to mela jeste za 1000,– ale 500,– si muzu jeste vybrat na kojenecky potreby nebo treba na dentalni hygienu, takze to urcite vyuziju
a taky jsem se ptala, jestli uz pujde poznat pohlavi, ale pry to bude hoooodne velkej tip. Ale taky jsem strasne zvedava
Co Ty bys radeji? Chlapecka nebo holcicku? My si prejeme moc holcicku, ale je to jesno, hlavne, at je vse v poradku a miminko zdravy
opravdu? tak to je dobra zprava
![]()
@debra.morgan ano, ja byla prave pred svatkama na VZP, tak mi to tam pani vysvetlovala ![]()
Zdravím holky, já jdu ve středu na krev ke screeningu, budu 11+4 a cca za dva tydny pak na utz (muj doktor rekl, ze chce az 13+). Tak uz mam uprimne nervy na pochodu ![]()
@puntikova cau puntiku, tak to jdeme ve stredu spolu, akorat ja uz mam krev za sebou. Mela jsem to teda i s utz a mam i videa na fashce ![]()
Ve stredu me ceka prave ten velkej utz. A Ty mas mensi miminko nejak, ze doktor chce az 13+?
@Gaforia ne e odpovida presne dle ovu jen chce aby bylo vetsi a bylo dobre videt vse jsem pochopila ![]()
@puntikova vsak normal je do 13+6, tak nepanikar
chce vsechno jen lepe videt, treba to tak dela u kazde budouci mamky ![]()
@Gaforia ja jsem taky na trni ale zaroven se tesim a zaroven mam strach. Ja osobne by jsem chtěla kluka ale je to jedno hlavne aby to bylo zdrave o nic jineho nejde. Segra mi rikala ze o obouch ma dve holky ji na tomto rekly co to bude tak jsem zvedava aby taky na nas nevyspuloval /la prdelku..
Holky, já jsem teda teď úplně závislá na mandarinkach, dzusech.. Předtím jsem to moc nemusela. Máte některá taky šílenou chuť na něco, co jste předtím nemusely? Zatím se nemůžu přiklonit k pohlaví zda holčička či chlapeček. Manžel furt že to bude určitě holčička, ale já si myslím, že kluk. Zkoušela jsem i test se sodou..
8.1.jdu na kontrolu, ale to bych měla být cca 11.tt tak mi to asi ještě nepovi… Ale pro mě je důležitý aby bylo vše v pořádku. ![]()
@Zuzanka31 ja ujizdim na vsem ovoci, uplne silene
ani nemusim jidlo normalni, hlavne, ze mam ovoce a pomerancovy dzusy ![]()
Zuzi, a jekej test se sodou?
Rikej!
a co Ti vyslo? ![]()
@Gaforia píše:
@Zuzanka31 ja ujizdim na vsem ovoci, uplne sileneani nemusim jidlo normalni, hlavne, ze mam ovoce a pomerancovy dzusy
Zuzi, a jekej test se sodou?Rikej!
a co Ti vyslo?
Do sklenice jsem dala sodu a pokapala moči, když šumí je to kluk a když nesumi tak holka.. Mě to nesumelo, ale nezdá se mi to, že by to byla holka.. To jsem zvědavá co budeš mít, zda chlapečka či holčičku, když tak ujizdime na ovoci. ![]()
Ahojda o te sode jsem nikdy neslysela vubec. Akorat ze se to da vypocitat nejak dle krve jak se meni a vek atd.. Ale neumim to memu pritely to takhle pocital znamy a pry jsme ve prostred takze stejnak nevime
ale ja touzim po klukovi. Ale nevim nevim.. Chute ted me presly a je mi po vsem tezko ![]()
Ahoj, já si dělala testik 4 dny po Vánocích a vyšel pozitivně
… Zítra budu volat k doktorce abych se objednala ![]()