Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
4.1.19 09:15

Holky tak já jedu k doktorce také, teď jsem začala krvácet a hodně. Já myslím, že je konec :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.19 10:03
@Lilith666 píše:
Holky tak já jedu k doktorce také, teď jsem začala krvácet a hodně. Já myslím, že je konec :,( :,(

To bude dobré… Myslím. Na tebe. Drž se a dej vědět jak jsi dopadla.. Držím palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
4.1.19 13:16

@Zuzanka31 tak já jsem 5+4 podle ms a podle utz o dost méně, je to hodně malinké. Říkala dr. že je to 50 na 50 a že neví co krvácení způsobilo. 10.1. jdu na kontrolu. :( docela se bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.19 13:28
@Lilith666 píše:
@Zuzanka31 tak já jsem 5+4 podle ms a podle utz o dost méně, je to hodně malinké. Říkala dr. že je to 50 na 50 a že neví co krvácení způsobilo. 10.1. jdu na kontrolu. :( docela se bojím

Záleží taky kdy jsi měla ovulaci, neboj, to bude v pořádku.. Mohla prasknout jen zilka.. Hlavně se nestresuj, já se snažím o to samé.. Psychika hodně udělá. Všechno se to zvládne.. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
4.1.19 13:48

@Zuzanka31 snad jo, jenže mám doma dvouletou holcinu a v klidu úplně nebudu, tak se bojím aby to nebyl moc velký problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.19 13:58
@Lilith666 píše:
@Zuzanka31 snad jo, jenže mám doma dvouletou holcinu a v klidu úplně nebudu, tak se bojím aby to nebyl moc velký problém..

Já mám dvouketyho dablika doma, tak to musíme nějak zvládnout.. A další tři dabliky větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
4.1.19 16:47

@Zuzanka31 tak máš aspoň pomocníky, můžu ti napsat soukromou zprávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
4.1.19 16:50

@Lilith666 holky tak si zalozte skupinku a pridejte si tam jen s kym se chcete bavit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.19 17:18

Klidně mi napsat můžeš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.19 17:19
@debra.morgan píše:
@Lilith666 holky tak si zalozte skupinku a pridejte si tam jen s kym se chcete bavit :kytka:

Já bych ráda se všema.. A o všem.. At nemusím myslet furt na to co bude a nebude :D ale zas chápu, že děti už tady ty velký rozebírat nemusíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
4.1.19 17:34

@Zuzanka31 mame skupinku termin porodu srpen 2019, zakladatelka je Mišalí… tak kdybys chtela :kytka: :kytka:

ale vlastne jsou tam vsechny s tp v srpnu? nejak jsem zapomnela, jak jsi na tom ty? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.1.19 17:36

Ahojky

Ahoj holky, muzu se k vam „pricpat“? :D jsem tu nova a tohle je muj prvni prispevek. S pritelem jsme se zacli „snazit“ (ve stylu „nechame tomu volny prubeh“) o mimo na zacatku listopadu a 3 dny pred vanoci jsme na testu nasli slabouckou carecku :srdce: o vanocich uz byla silnejsi a 28.12. uz potom carky krasne a stejne silne(viz. Foto). Podle appky „Můj kalendář“ jsem ted 6+1. Vcera jsem se objednala na gyndu na 17.1., abych mela alespon 8 tyden a aby bylo mimatko hezky videt :D je to moje uplne prvni tehotenstvi a muzu rict, ze po tom procitani tady na emiminu mam strach z tolika zamlklych tehotenstvi atd… Uplne z toho mam pocit, jako by prvni tehotenstvi snad ani nemohlo vyjit… :? Nechci se teda nervovat, beru to v pohode ale strach tu stejne je :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.19 17:36
@debra.morgan píše:
@Zuzanka31 mame skupinku termin porodu srpen 2019, zakladatelka je Mišalí… tak kdybys chtela :kytka: :kytka:ale vlastne jsou tam vsechny s tp v srpnu? nejak jsem zapomnela, jak jsi na tom ty? :oops:

U mě to vychází na konec července..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
4.1.19 17:38

@Zuzanka31 no vidis, to klidne muze byt i v srpnu :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.1.19 17:39
@Kacheese píše:
Ahoj holky, muzu se k vam „pricpat“? :D jsem tu nova a tohle je muj prvni prispevek. S pritelem jsme se zacli „snazit“ (ve stylu „nechame tomu volny prubeh“) o mimo na zacatku listopadu a 3 dny pred vanoci jsme na testu nasli slabouckou carecku :srdce: o vanocich uz byla silnejsi a 28.12. uz potom carky krasne a stejne silne(viz. Foto). Podle appky „Můj kalendář“ jsem ted 6+1. Vcera jsem se objednala na gyndu na 17.1., abych mela alespon 8 tyden a aby bylo mimatko hezky videt :D je to moje uplne prvni tehotenstvi a muzu rict, ze po tom procitani tady na emiminu mam strach z tolika zamlklych tehotenstvi atd… Uplne z toho mam pocit, jako by prvni tehotenstvi snad ani nemohlo vyjit… :? Nechci se teda nervovat, beru to v pohode ale strach tu stejne je :?

Ahoj, vítám tě :) to, co se stává se nemusí stát i tobě.. Nesmíš na to myslet.. Určitě to vše bude jak má být a v pořádku.. Hlavně se nenervuj s prispevkama o tom špatným.. I když to potřebuje z nás ven a vykecat se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí