Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
8.1.19 07:09
@Gaforia píše:
Cau holky, jak se mate? :srdce:

Dobre rano, zrovna se chystám na kontrolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.1.19 09:04

Tak holky, hlásím se z kontroly, vše je v pořádku, miminko v pořádku a vše je jak má být.. Má už přes 4 cm.. Začínám 12.tt. Pohlaví s jistotou nevíme, ale vypadá to na holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.1.19 10:09
@Zuzanka31 píše:
Tak holky, hlásím se z kontroly, vše je v pořádku, miminko v pořádku a vše je jak má být.. Má už přes 4 cm.. Začínám 12.tt. Pohlaví s jistotou nevíme, ale vypadá to na holčičku.

Jeee, tak super :hug: hlavne, ze je miminko ok :srdce: a ta holcicka? :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.1.19 10:14

@Zuzanka31 :potlesk: skvele zpravy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.1.19 10:28
@Gaforia píše:
Jeee, tak super :hug: hlavne, ze je miminko ok :srdce: a ta holcicka? :D :palec:

No, holčička.. Taky si to myslím, je mi zle z masa a to jsem mívala u holek, tak uvidíme na další kontrole jestli se nespletla. A tip je spravnej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.1.19 10:28
@Le-e píše:
@Zuzanka31 :potlesk: skvele zpravy :-)

Strašně se mi ulevilo.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.1.19 12:04

@Zuzanka31 To se vubec nedivim :-) Tak ted uz snad bude vsechno v poradku a uz si bude uzivat klidneho tehu :kytka: i kdyz ono nez vudou i nas v naruci, porad tam je cervicek pochybnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
8.1.19 12:30
@Le-e píše:
@Zuzanka31 To se vubec nedivim :-) Tak ted uz snad bude vsechno v poradku a uz si bude uzivat klidneho tehu :kytka: i kdyz ono nez vudou i nas v naruci, porad tam je cervicek pochybnosti :think:

No právě, ten velkej kámen spadne až budu mít to malé v náručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
8.1.19 14:37

Skupina fb

Ahoj doufam ze to nebude vadit pokid by nekdo chtel prida na skupinu tehůek na fb tak je to mozne https://www.facebook.com/…73215021413/?… pridam link sem pokid by byl smazan nevim zda je to povolene zaslu link do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.1.19 16:59

@Gaforia Ahojda včera jsme byli na 1.screeningu no dopadlo to vcelku dobre. No ale mame jit na genetickou konzultaci mela jsem hodne nizke hodnoty v krvy takze pro jistotu. Vyslo to negativne ale az na tu krev. Takze mam nervy zitra tam jdu a nevim co mam cekat a mam mit doprovod vubec nevim. Takze mam plactivou a naladu na prd. Nemate nekdo zkušenosti o jake vyšetření se jedna??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
8.1.19 17:57

Ahojky, tak dnes na kontrole. Krev mě nabrali. Pan doktor koukal jak je veliký mimísek, tak naměřil 12 tt podle netu jsem 11+2 tt. Tak termín je 23.7. No uvidíme jak se mimísku bude chtít ven. Jinak mě zas čeká jak vyjde genetika. Uvidíme. A jsem zvědavá co to je. Dneska se pěkně protahovalo. Uvelebilo na zádech a šlo spinkat. Tak pan doktor nemohl pořádně měřit. A jak jste na tom holky vy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.1.19 18:22
@sliiimkaa píše:
@Gaforia Ahojda včera jsme byli na 1.screeningu no dopadlo to vcelku dobre. No ale mame jit na genetickou konzultaci mela jsem hodne nizke hodnoty v krvy takze pro jistotu. Vyslo to negativne ale az na tu krev. Takze mam nervy zitra tam jdu a nevim co mam cekat a mam mit doprovod vubec nevim. Takze mam plactivou a naladu na prd. Nemate nekdo zkušenosti o jake vyšetření se jedna??

Slimko a nizek hodnoty ceho? :think: pan google by Ti neprozradil vic? Nebo doktor Ti k tomu nic nerekl co a jak? Ja mam nizkej hemoglobin, ale koupila jsem leky na doplneni zeleza a to by to melo srovnat. A teda vubec nevim, co je geneticka konzultace? A doprovod? To Ti budou brat nejak hodne krve nebo neco? Ty jooo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.1.19 18:26
@sim.04 píše:
Ahojky, tak dnes na kontrole. Krev mě nabrali. Pan doktor koukal jak je veliký mimísek, tak naměřil 12 tt podle netu jsem 11+2 tt. Tak termín je 23.7. No uvidíme jak se mimísku bude chtít ven. Jinak mě zas čeká jak vyjde genetika. Uvidíme. A jsem zvědavá co to je. Dneska se pěkně protahovalo. Uvelebilo na zádech a šlo spinkat. Tak pan doktor nemohl pořádně měřit. A jak jste na tom holky vy? ;)

Mne taky roste bublinka jak z vody :lol: podle ms 12+6 podle utz 13+3 :srdce: Screening mame za sebou, ten vysel negativne a dalsi kontrola az za mesic ;)
A co Ty bys radeji? Chlapecka nebo holcicku? :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.1.19 18:29
@sliiimkaa píše:

Tady jsem nasla diskuzi, tak mrkni :srdce:
https://m.womenzone.cz/…ultace-28737

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
8.1.19 18:52

@Gaforia tak jelikož mám už skoro 14 letou holku a ted 2 letyho kluka, tak je mě to jedno. Jinak kluka mám s přítelem co jsem s nim a teď bude druhý. A ten by chtěl holku. Tak jsem zvědavá co se ukrývá v bříšku. :think: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí