Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia píše:
Cau holky, jak se mate?
Dobre rano, zrovna se chystám na kontrolu ![]()
Tak holky, hlásím se z kontroly, vše je v pořádku, miminko v pořádku a vše je jak má být.. Má už přes 4 cm.. Začínám 12.tt. Pohlaví s jistotou nevíme, ale vypadá to na holčičku.
@Zuzanka31 píše:
Tak holky, hlásím se z kontroly, vše je v pořádku, miminko v pořádku a vše je jak má být.. Má už přes 4 cm.. Začínám 12.tt. Pohlaví s jistotou nevíme, ale vypadá to na holčičku.
Jeee, tak super
hlavne, ze je miminko ok
a ta holcicka?
![]()
@Gaforia píše:
Jeee, tak superhlavne, ze je miminko ok
a ta holcicka?
![]()
No, holčička.. Taky si to myslím, je mi zle z masa a to jsem mívala u holek, tak uvidíme na další kontrole jestli se nespletla. A tip je spravnej ![]()
@Zuzanka31 To se vubec nedivim
Tak ted uz snad bude vsechno v poradku a uz si bude uzivat klidneho tehu
i kdyz ono nez vudou i nas v naruci, porad tam je cervicek pochybnosti ![]()
@Le-e píše:
@Zuzanka31 To se vubec nedivimTak ted uz snad bude vsechno v poradku a uz si bude uzivat klidneho tehu
i kdyz ono nez vudou i nas v naruci, porad tam je cervicek pochybnosti
No právě, ten velkej kámen spadne až budu mít to malé v náručí.
Ahoj doufam ze to nebude vadit pokid by nekdo chtel prida na skupinu tehůek na fb tak je to mozne https://www.facebook.com/…73215021413/?… pridam link sem pokid by byl smazan nevim zda je to povolene zaslu link do SZ
@Gaforia Ahojda včera jsme byli na 1.screeningu no dopadlo to vcelku dobre. No ale mame jit na genetickou konzultaci mela jsem hodne nizke hodnoty v krvy takze pro jistotu. Vyslo to negativne ale az na tu krev. Takze mam nervy zitra tam jdu a nevim co mam cekat a mam mit doprovod vubec nevim. Takze mam plactivou a naladu na prd. Nemate nekdo zkušenosti o jake vyšetření se jedna??
Ahojky, tak dnes na kontrole. Krev mě nabrali. Pan doktor koukal jak je veliký mimísek, tak naměřil 12 tt podle netu jsem 11+2 tt. Tak termín je 23.7. No uvidíme jak se mimísku bude chtít ven. Jinak mě zas čeká jak vyjde genetika. Uvidíme. A jsem zvědavá co to je. Dneska se pěkně protahovalo. Uvelebilo na zádech a šlo spinkat. Tak pan doktor nemohl pořádně měřit. A jak jste na tom holky vy? ![]()
@sliiimkaa píše:
@Gaforia Ahojda včera jsme byli na 1.screeningu no dopadlo to vcelku dobre. No ale mame jit na genetickou konzultaci mela jsem hodne nizke hodnoty v krvy takze pro jistotu. Vyslo to negativne ale az na tu krev. Takze mam nervy zitra tam jdu a nevim co mam cekat a mam mit doprovod vubec nevim. Takze mam plactivou a naladu na prd. Nemate nekdo zkušenosti o jake vyšetření se jedna??
Slimko a nizek hodnoty ceho?
pan google by Ti neprozradil vic? Nebo doktor Ti k tomu nic nerekl co a jak? Ja mam nizkej hemoglobin, ale koupila jsem leky na doplneni zeleza a to by to melo srovnat. A teda vubec nevim, co je geneticka konzultace? A doprovod? To Ti budou brat nejak hodne krve nebo neco? Ty jooo… ![]()
@sim.04 píše:
Ahojky, tak dnes na kontrole. Krev mě nabrali. Pan doktor koukal jak je veliký mimísek, tak naměřil 12 tt podle netu jsem 11+2 tt. Tak termín je 23.7. No uvidíme jak se mimísku bude chtít ven. Jinak mě zas čeká jak vyjde genetika. Uvidíme. A jsem zvědavá co to je. Dneska se pěkně protahovalo. Uvelebilo na zádech a šlo spinkat. Tak pan doktor nemohl pořádně měřit. A jak jste na tom holky vy?
Mne taky roste bublinka jak z vody
podle ms 12+6 podle utz 13+3
Screening mame za sebou, ten vysel negativne a dalsi kontrola az za mesic ![]()
A co Ty bys radeji? Chlapecka nebo holcicku?
![]()
@sliiimkaa píše:
Tady jsem nasla diskuzi, tak mrkni ![]()
https://m.womenzone.cz/…ultace-28737
@Gaforia tak jelikož mám už skoro 14 letou holku a ted 2 letyho kluka, tak je mě to jedno. Jinak kluka mám s přítelem co jsem s nim a teď bude druhý. A ten by chtěl holku. Tak jsem zvědavá co se ukrývá v bříšku.
![]()