Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
5.1.19 13:48
@puntikova píše:
@Zuzanka31 u nas je to me i manzelove jedno co budeme mit, hlavne chceme zdrave miminko. Ja mam pocit, ze to bude holcicka, tak jsem zvedava, jak je ten vnitrni pocit silny 8o
V pondeli v 6:30 jdeme na screening a mam teda nerviky :oops:

Je to jedno, to máš pravdu, jen je to prostě zvědavost :D mě už je jedno co ti bude zda holčička co chlapeček, mám doma už kluky i holky :) hlavně ať je to v pořádku. Budu N atebe myslet, tak pak napiš jak jsi dopadla na screeningu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.1.19 13:49

@Zuzanka31 a kolik ze mas tech deti prosim Te? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 13:49
@Le-e píše:
Jeee, mohu? Vy uz tu jste vsechny koukam dale… na nas vykoukla druha krasna carka presne na stedry den. Dnes bych mela byt 6+0. Ten zacatek je tak ukrutne dlouhy :D

No, já jsem dnes 10+4 podle poslední kontroly. Ty začátky jsou dlouhý.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 13:50
@Gaforia píše:
@Zuzanka31 a kolik ze mas tech deti prosim Te? :lol:

4 :D jen je to složitější.. Manželovo jsou dvě, a z toho jedno vychoval jedno od miminka. Je to takový komplikovanější. A dvě děti mám z předchozího vztahu. Vdaná jsem teď poprvé a snad naposled :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.1.19 13:52
@Zuzanka31 píše:
4 :D jen je to složitější.. Manželovo jsou dvě, a z toho jedno vychoval jedno od miminka. Je to takový komplikovanější. A dvě děti mám z předchozího vztahu. Vdaná jsem teď poprvé a snad naposled :D

Ty jo, tak to mate dobrou divocinu :lol:
Ale bracha muj to ma podobne. Ma 2 deti z predchoziho vztahu, jeho manzelka ma 1 z predchoziho, spolu maji 1 a ted cekaji dalsi, takze dohromady 5 :zed: :D :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 13:56
@Gaforia píše:
Ty jo, tak to mate dobrou divocinu :lol:
Ale bracha muj to ma podobne. Ma 2 deti z predchoziho vztahu, jeho manzelka ma 1 z predchoziho, spolu maji 1 a ted cekaji dalsi, takze dohromady 5 :zed: :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Já jsem už právě 5 nechtěla, ale zas jsem si řekla, že to poslední ještě zvládneme a tak, aby měli všechno.. Ale taky znám, co mají 7 děti i více a to už mi přijde šílenost. My si chceme ještě to jedno poslední užít.. A a hlavně už by to bylo jiné.. Klidnější. Tak snad se to teď už povede dotáhnout do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.19 13:56

@Gaforia Uz tretacka, doma mam skoro sedmiletou a devitiletaka. Trochu jsem po nich prevratila zivot (mozna spis diky nim), a pak jeste na sebe nechavalo mimco chvili cekat. Tak kdyz se zadari, bude mit uz velkou segru s brachou. Takze uz mas za sebou ty zacatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.19 13:59

@Zuzanka31 Tak to mas za chvilku uz tu prvni tretinu za sebou, ted uz jen same teseni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.1.19 14:01
@Le-e píše:
@Gaforia Uz tretacka, doma mam skoro sedmiletou a devitiletaka. Trochu jsem po nich prevratila zivot (mozna spis diky nim), a pak jeste na sebe nechavalo mimco chvili cekat. Tak kdyz se zadari, bude mit uz velkou segru s brachou. Takze uz mas za sebou ty zacatky?

Ty jo, tak taky zkusena mamka :srdce: :D ale aspon Ti muzou s prtouskem uz pomahat-se hodi.. :lol: ja mam jen psy, ty moc nepohlidaj :lol: :lol: a cekam prvni miminko :srdce: jinak mam za sebou uz 1. screening a podle nej jsem 13 tt :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.1.19 14:01

@Gaforia u mě asi špatné, je mi zle a pořád krvácím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 14:02
@Le-e píše:
@Zuzanka31 Tak to mas za chvilku uz tu prvni tretinu za sebou, ted uz jen same teseni :palec:

No, snad.. Mam za sebou ZT ve 12.tt právě.. Akorát teda miminko umrelo už v 8+6.. Ale až ve 12.tt se na to přišlo. Takže teď je to víc takový stresující. Ale snažím se na to nemyslet. Nechci tím nikoho strašit ani děsit.. :oops: je hlavně důležitý, aby byl člověk v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 14:03
@Lilith666 píše:
@Gaforia u mě asi špatné, je mi zle a pořád krvácím. :(

Moje doktorka rikava, že pokud je ti zle, nevolnost, tak je to prý na dobré cestě.. Horší by bylo, kdyby ti bylo dobre a jakoby nic.. Třeba to krvácení není nic špatného.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.1.19 14:04
@Zuzanka31 píše:
Já jsem už právě 5 nechtěla, ale zas jsem si řekla, že to poslední ještě zvládneme a tak, aby měli všechno.. Ale taky znám, co mají 7 děti i více a to už mi přijde šílenost. My si chceme ještě to jedno poslední užít.. A a hlavně už by to bylo jiné.. Klidnější. Tak snad se to teď už povede dotáhnout do konce.

No 7 si nedovedu predstavit vubec :zed: to uz si musis koupit autobus, ne? :lol: pro me budou 2 akorat, jak mame v planu, protoze manzel uz ma taky 2 z predchoziho vztahu, takze az se vsichni sejdeme, bude to taky dobry. Jeste s tim brachou a jejich 5 detmi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 14:05
@Gaforia píše:
No 7 si nedovedu predstavit vubec :zed: to uz si musis koupit autobus, ne? :lol: pro me budou 2 akorat, jak mame v planu, protoze manzel uz ma taky 2 z predchoziho vztahu, takze az se vsichni sejdeme, bude to taky dobry. Jeste s tim brachou a jejich 5 detmi :lol: :lol: :lol:

Budete mít taky veselo :potlesk: ale ti je fajn.. Tak to má být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.1.19 14:08
@Zuzanka31 píše:
Moje doktorka rikava, že pokud je ti zle, nevolnost, tak je to prý na dobré cestě.. Horší by bylo, kdyby ti bylo dobre a jakoby nic.. Třeba to krvácení není nic špatného.. :hug:

Ja se priklanim k Zuzce. Ja kdyz jsem mela to ZT, od zacatku tehotenstvi jsem nemela jediny priznak. Zadna unava, nevolnost.. nic. A doktorka mi pak rekla, ze je to spatne, kdyz Ti vubec nic neni.. takze pojdme verit, ze krvaceni ustane, Tobe bude spatne a vsechno bude dobre :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí