Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@puntikova píše:
@Zuzanka31 u nas je to me i manzelove jedno co budeme mit, hlavne chceme zdrave miminko. Ja mam pocit, ze to bude holcicka, tak jsem zvedava, jak je ten vnitrni pocit silny
V pondeli v 6:30 jdeme na screening a mam teda nerviky
Je to jedno, to máš pravdu, jen je to prostě zvědavost
mě už je jedno co ti bude zda holčička co chlapeček, mám doma už kluky i holky
hlavně ať je to v pořádku. Budu N atebe myslet, tak pak napiš jak jsi dopadla na screeningu ![]()
@Le-e píše:
Jeee, mohu? Vy uz tu jste vsechny koukam dale… na nas vykoukla druha krasna carka presne na stedry den. Dnes bych mela byt 6+0. Ten zacatek je tak ukrutne dlouhy
No, já jsem dnes 10+4 podle poslední kontroly. Ty začátky jsou dlouhý.. ![]()
@Gaforia píše:
@Zuzanka31 a kolik ze mas tech deti prosim Te?
4
jen je to složitější.. Manželovo jsou dvě, a z toho jedno vychoval jedno od miminka. Je to takový komplikovanější. A dvě děti mám z předchozího vztahu. Vdaná jsem teď poprvé a snad naposled ![]()
@Zuzanka31 píše:
4jen je to složitější.. Manželovo jsou dvě, a z toho jedno vychoval jedno od miminka. Je to takový komplikovanější. A dvě děti mám z předchozího vztahu. Vdaná jsem teď poprvé a snad naposled
Ty jo, tak to mate dobrou divocinu ![]()
Ale bracha muj to ma podobne. Ma 2 deti z predchoziho vztahu, jeho manzelka ma 1 z predchoziho, spolu maji 1 a ted cekaji dalsi, takze dohromady 5
![]()
@Gaforia píše:
Ty jo, tak to mate dobrou divocinu
Ale bracha muj to ma podobne. Ma 2 deti z predchoziho vztahu, jeho manzelka ma 1 z predchoziho, spolu maji 1 a ted cekaji dalsi, takze dohromady 5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já jsem už právě 5 nechtěla, ale zas jsem si řekla, že to poslední ještě zvládneme a tak, aby měli všechno.. Ale taky znám, co mají 7 děti i více a to už mi přijde šílenost. My si chceme ještě to jedno poslední užít.. A a hlavně už by to bylo jiné.. Klidnější. Tak snad se to teď už povede dotáhnout do konce.
@Gaforia Uz tretacka, doma mam skoro sedmiletou a devitiletaka. Trochu jsem po nich prevratila zivot (mozna spis diky nim), a pak jeste na sebe nechavalo mimco chvili cekat. Tak kdyz se zadari, bude mit uz velkou segru s brachou. Takze uz mas za sebou ty zacatky?
@Zuzanka31 Tak to mas za chvilku uz tu prvni tretinu za sebou, ted uz jen same teseni ![]()
@Le-e píše:
@Gaforia Uz tretacka, doma mam skoro sedmiletou a devitiletaka. Trochu jsem po nich prevratila zivot (mozna spis diky nim), a pak jeste na sebe nechavalo mimco chvili cekat. Tak kdyz se zadari, bude mit uz velkou segru s brachou. Takze uz mas za sebou ty zacatky?
Ty jo, tak taky zkusena mamka
ale aspon Ti muzou s prtouskem uz pomahat-se hodi..
ja mam jen psy, ty moc nepohlidaj
a cekam prvni miminko
jinak mam za sebou uz 1. screening a podle nej jsem 13 tt ![]()
@Le-e píše:
@Zuzanka31 Tak to mas za chvilku uz tu prvni tretinu za sebou, ted uz jen same teseni
No, snad.. Mam za sebou ZT ve 12.tt právě.. Akorát teda miminko umrelo už v 8+6.. Ale až ve 12.tt se na to přišlo. Takže teď je to víc takový stresující. Ale snažím se na to nemyslet. Nechci tím nikoho strašit ani děsit..
je hlavně důležitý, aby byl člověk v pohodě..
@Lilith666 píše:
@Gaforia u mě asi špatné, je mi zle a pořád krvácím.
Moje doktorka rikava, že pokud je ti zle, nevolnost, tak je to prý na dobré cestě.. Horší by bylo, kdyby ti bylo dobre a jakoby nic.. Třeba to krvácení není nic špatného.. ![]()
@Zuzanka31 píše:
Já jsem už právě 5 nechtěla, ale zas jsem si řekla, že to poslední ještě zvládneme a tak, aby měli všechno.. Ale taky znám, co mají 7 děti i více a to už mi přijde šílenost. My si chceme ještě to jedno poslední užít.. A a hlavně už by to bylo jiné.. Klidnější. Tak snad se to teď už povede dotáhnout do konce.
No 7 si nedovedu predstavit vubec
to uz si musis koupit autobus, ne?
pro me budou 2 akorat, jak mame v planu, protoze manzel uz ma taky 2 z predchoziho vztahu, takze az se vsichni sejdeme, bude to taky dobry. Jeste s tim brachou a jejich 5 detmi
![]()
@Gaforia píše:
No 7 si nedovedu predstavit vubecto uz si musis koupit autobus, ne?
pro me budou 2 akorat, jak mame v planu, protoze manzel uz ma taky 2 z predchoziho vztahu, takze az se vsichni sejdeme, bude to taky dobry. Jeste s tim brachou a jejich 5 detmi
![]()
![]()
Budete mít taky veselo
ale ti je fajn.. Tak to má být ![]()
@Zuzanka31 píše:
Moje doktorka rikava, že pokud je ti zle, nevolnost, tak je to prý na dobré cestě.. Horší by bylo, kdyby ti bylo dobre a jakoby nic.. Třeba to krvácení není nic špatného..
Ja se priklanim k Zuzce. Ja kdyz jsem mela to ZT, od zacatku tehotenstvi jsem nemela jediny priznak. Zadna unava, nevolnost.. nic. A doktorka mi pak rekla, ze je to spatne, kdyz Ti vubec nic neni.. takze pojdme verit, ze krvaceni ustane, Tobe bude spatne a vsechno bude dobre
![]()