Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
129
1.1.19 21:59

@sliiimkaa děkuji, to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
1.1.19 22:57

@puntikova Taky jdu zítra na krev ke screeningu (budu 10+6) a 21.1. na screening (13+4), takže fakt na poslední chvíli… Tak snad ví proč :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.1.19 23:09
@Zuzanka31 píše:
Do sklenice jsem dala sodu a pokapala moči, když šumí je to kluk a když nesumi tak holka.. Mě to nesumelo, ale nezdá se mi to, že by to byla holka.. To jsem zvědavá co budeš mít, zda chlapečka či holčičku, když tak ujizdime na ovoci. :potlesk:

Zitra si jdu koupit sodu :lol: :lol: :lol:
Jinak ja si moc preju holcicku teda, tak doufam, ze sumet nebude :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
2.1.19 13:40

@Maci1987 uvidis jak zitra utz, pokud bude vetsi asi drive na screening. Naše mrně je o 3 dny napřed tak nakonec už půjdu dle ovu ve 12+2 :nevim: puvodne taky chtel 13+ ale dneska uz byla na tom ‘obyc’ utz videt krasne pater a zebra, tak asi si rozmyslel, ze to tak staci :nevim: moc tomu nerozumim :nevim: kazdopadne pokud se u screeningu bude mrskat jako dneska tak nevim co nameri :lol: ani vyfotit toho divocha neslo pres bricho. Musel ho/ji zmerit vnitrnim utz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
2.1.19 22:00

@puntikova Já byla dnes vyloženě jen na krvi, doktorka mně ani neviděla. Takže jdu až toho 21.1. - přesně po měsíci co jsem byla posledně na kontrole. Už aby to bylo :zed: Jinak mně sestřička poučila, že budu muset pokaždé přinést moč…to už si z prvního těhotenství vuuuubec nepamatuju :think: Takže musím nakoupit zkumavky :palec:
No a ty jdeš teda kdy na ten screening, když ti to posunuli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
2.1.19 22:09

@Maci1987 jj taky dostanu vzdy zkumavku uz do ruky. Ale rano sem samo zapomela :zed:
Mela jsem jit okolo 14.1. a jdu v pondělí 7.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.1.19 09:48

Holkyyyy, jsem po screeningu! Je to negativni, vsechno v poradku, podle ms 12+1, podle utz 12+6. :srdce: :srdce: :srdce:
Takovej mega sutrak mi spadl ze srdce, jsem tak stastna, ze to nedokazu ani popsat :hug: ani pracovat snad dnes nebudu :lol:
To nejhorsi za nami :srdce: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.1.19 10:07
@Gaforia píše:
Holkyyyy, jsem po screeningu! Je to negativni, vsechno v poradku, podle ms 12+1, podle utz 12+6. :srdce: :srdce: :srdce:
Takovej mega sutrak mi spadl ze srdce, jsem tak stastna, ze to nedokazu ani popsat :hug: ani pracovat snad dnes nebudu :lol:
To nejhorsi za nami :srdce: :hug: :andel:

Jeeee, to je super :potlesk: gratuluji, moc… :srdce: to jsem ráda.. A pohlaví už víš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.1.19 10:08

@Gaforia teď na to koukám pořádně, takže holčička? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.1.19 10:34
@Zuzanka31 píše:
@Gaforia teď na to koukám pořádně, takže holčička? :palec:

:lol: :lol: :lol:
Anooo :srdce: doufam, ze to tak vydrzi a nevyloupne se ji tam nekde sulinek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.1.19 10:52
@Gaforia píše: :lol: :lol: :lol:
Anooo :srdce: doufam, ze to tak vydrzi a nevyloupne se ji tam nekde sulinek :lol:

Tak to ještě jednou gratuluji, to je super.. Manžel tipuje u nás holčičku ale já si myslím, že to bude kluk.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.1.19 11:12
@Zuzanka31 píše:
Tak to ještě jednou gratuluji, to je super.. Manžel tipuje u nás holčičku ale já si myslím, že to bude kluk.. :D

Tak to jsem na Vas zvedava :D
Dneska mi doktorka rikala, ze ty mamky to tak nejak podvedome proste vi.. tak drzim palce, at to je to, co si prejete :srdce: :hug:
Ale u Tebe si jeste pockame chvili, ze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
3.1.19 11:23

@Gaforia Juuuu, moooc gratuluji :andel: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.1.19 11:34

včera jsem byla na kontrole, prckovi je 10 týdnů a pěkně roste, konečně dohnal ten pomalý začátek :D 20. ledna jdu na 1. screening, tak jsem celá napnutá! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.1.19 11:41
@Maci1987 píše:
@Gaforia Juuuu, moooc gratuluji :andel: :*

Dekujemeee :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek