Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kacheese potichu gratuluju
chapu te, taky jsem se bala jak silena ZT, hlavne proto, ze mi vymizely vsechny tehotenske priznaky, ale po dnesni kontrole jsem v klidu, vse je ok a jsem 9+1
tak at ti to dobre dopadne…
@debra.morgan píše:
@Zuzanka31 no vidis, to klidne muze byt i v srpnu![]()
I to je možný ![]()
@Zuzanka31 píše:
Ahoj, vítám těto, co se stává se nemusí stát i tobě.. Nesmíš na to myslet.. Určitě to vše bude jak má být a v pořádku.. Hlavně se nenervuj s prispevkama o tom špatným.. I když to potřebuje z nás ven a vykecat se..
Dekuji
snazim se nenervovat, tak uvidim… Ctu i prispevky o tom dobrem abych to vyrovnala ![]()
A holky, uz jste to rikaly rodine? I kdyz je brzy? Ja bohuzel musela s pravdou ven, protoze jsme na to prisli pred silvestrem a pritelovo rodice dost pijou. Kdybych jim rekla, ze na silvestra nepiju, hned by jim to bylo jasne… Takze sem to rekla i svym rodicum, aby to bylo jakoby fer… Ale bylo mi to proti srsti, kdyby to bylo na me, asi to reknu az po 1. trimestru
kdyz to ted ze zacatku nevyjde a neco se po…, tak se mi to nebude asi chtit vysvetlovat… :/
@debra.morgan moc dekuji
ja mam priznaky 2-3, tak si rikam, ze asi dobry
od 1 dne vynechani MS me narazove poboliva podbrisek, ruzne me tam picha… Pokazde jinde a vzdy jen chvilku… A asi 10 po vynechani MS me zacaly bolet prsa… No 3tim si nejsem jista ale v noci je mi lehce nevolno a nemuzu vubec spat, coz me teda stve, protoze normalne spim jak medved ![]()
@Gaforia píše:
@Lilith666 @Zuzanka31
Holky, tak jak Vam je?
Mě je tak na půl, nevolnosti a pocit hladu.. Ale jinak už snad dobrý, nekrvacim. To je hlavní. Beru prášky teda, a vitamíny. Ale snad už to bude dobrý. Díky za optání
a co ty, jak se cítíš? Mám šílený chutě na pomeranče, mandarinky a dzusy. Takže jsem musela jet koupit zásobu. Naopak je mi zle z masa.
@Kacheese píše:
Dekujisnazim se nenervovat, tak uvidim… Ctu i prispevky o tom dobrem abych to vyrovnala
A holky, uz jste to rikaly rodine? I kdyz je brzy? Ja bohuzel musela s pravdou ven, protoze jsme na to prisli pred silvestrem a pritelovo rodice dost pijou. Kdybych jim rekla, ze na silvestra nepiju, hned by jim to bylo jasne… Takze sem to rekla i svym rodicum, aby to bylo jakoby fer… Ale bylo mi to proti srsti, kdyby to bylo na me, asi to reknu az po 1. trimestru
kdyz to ted ze zacatku nevyjde a neco se po…, tak se mi to nebude asi chtit vysvetlovat… :/
Rodině jsme to řekli před Vánocemi, museli.. Bylo mi zle a poznali by to.. A tchyni jsem to řekla, kdybysme zas potřebovali na pohotovost a hlídání dětí, tak tomu bylo naposled. Nechtěli jsme ani nikomu nic zapirat. Takže rodina a ti hlavní už to ví..
@Zuzanka31 píše:
Mě je tak na půl, nevolnosti a pocit hladu.. Ale jinak už snad dobrý, nekrvacim. To je hlavní. Beru prášky teda, a vitamíny. Ale snad už to bude dobrý. Díky za optánía co ty, jak se cítíš? Mám šílený chutě na pomeranče, mandarinky a dzusy. Takže jsem musela jet koupit zásobu. Naopak je mi zle z masa.
Tak to je hlavni, ze uz nekrvacis ![]()
Ja v noci zacinam mit hlad
jinak porad do sebe taky peru ovoce. Uplne mi to staci k zivotu ![]()
@Gaforia píše:
Tak to je hlavni, ze uz nekrvacis
Ja v noci zacinam mit hladjinak porad do sebe taky peru ovoce. Uplne mi to staci k zivotu
Já se pořád nějak nemůžu přiklonit k tomu co by to mohlo být,zda holka nebo kluk.. Ta zvědavost je fakt velká.. Ale hlavní je samozřejmě, aby to bylo zdravé a v pořádku..
@Zuzanka31 píše:
Já se pořád nějak nemůžu přiklonit k tomu co by to mohlo být,zda holka nebo kluk.. Ta zvědavost je fakt velká.. Ale hlavní je samozřejmě, aby to bylo zdravé a v pořádku..
A tak Ty uz mas deti, ne? Ty uz to musis poznat
![]()
@Zuzanka31 u nas je to me i manzelove jedno co budeme mit, hlavne chceme zdrave miminko. Ja mam pocit, ze to bude holcicka, tak jsem zvedava, jak je ten vnitrni pocit silny ![]()
V pondeli v 6:30 jdeme na screening a mam teda nerviky ![]()
Jeee, mohu? Vy uz tu jste vsechny koukam dale… na nas vykoukla druha krasna carka presne na stedry den. Dnes bych mela byt 6+0. Ten zacatek je tak ukrutne dlouhy ![]()
@puntikova píše:
@Zuzanka31 u nas je to me i manzelove jedno co budeme mit, hlavne chceme zdrave miminko. Ja mam pocit, ze to bude holcicka, tak jsem zvedava, jak je ten vnitrni pocit silny
V pondeli v 6:30 jdeme na screening a mam teda nerviky
Vsak je to jedno, hlavne, at jsou miminka v poradku
![]()
Tak dej vedet, Puntiku, taky v pondeli budu sedet na gynde, ale jen na krev, moč, …
@Gaforia píše:
A tak Ty uz mas deti, ne? Ty uz to musis poznat![]()
![]()
No, mám.. Ale najk fakt tapu.. Já bych chtěla ještě kluka Matěje.. Ale manžel si je jistý holčičkou.. Je fakt že maso jsem nemohla při žádných holek, u kluků jsem masová byla.
teď mě právě zmatli ty dzusy a pomeranče ![]()
@Le-e píše:
Jeee, mohu? Vy uz tu jste vsechny koukam dale… na nas vykoukla druha krasna carka presne na stedry den. Dnes bych mela byt 6+0. Ten zacatek je tak ukrutne dlouhy
Jasne, ze muzes ![]()
Ja to tady zakladala, kdyz jsem objevila 2 //
a uz nam to trochu uteklo ![]()
Mas pravdu, ze je to dlouhy
Cekas prvni mimco?