Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia Jo, jo, to oni jo
. Juuu, prvni, to ma taky svoje kouzlo. Ono to vsechno taaaak rychle nakonec utece. Uzivej co to jde. Takze mas termin nekdy zacatkem srpna?
@Zuzanka31 píše:
Moje doktorka rikava, že pokud je ti zle, nevolnost, tak je to prý na dobré cestě.. Horší by bylo, kdyby ti bylo dobre a jakoby nic.. Třeba to krvácení není nic špatného..
No uvidíme, fakt tomu už moc velkou šanci nedávám.
už aby bylo desátého abych věděla jak na tom jsem. ![]()
@Zuzanka31 píše:
No, snad.. Mam za sebou ZT ve 12.tt právě.. Akorát teda miminko umrelo už v 8+6.. Ale až ve 12.tt se na to přišlo. Takže teď je to víc takový stresující. Ale snažím se na to nemyslet. Nechci tím nikoho strašit ani děsit..je hlavně důležitý, aby byl člověk v pohodě..
Jej, to me mrzi. Ale ted uz bude vsechno urcite jen dobre. Ta pohoda je to nejdulezitejsi, to je pravda.Drzim vsechny pesti! ![]()
@Lilith666 U obou predchozich tehu mi bylo tak, ze jsem nezvladala ani vylezt z postele. Bylo to silene. Nyni mi tu behaji uz skolacci, snaz se neztracet nadeji a hlavne poradne odpocivej ![]()
@Le-e ty nevolnosti neřeším, jen nechápu tu krev, je jí fakt hodně a už jsou i takové kousky krvavé.. ![]()
@Lilith666 a nechces radeji zajet na pohotovost? Radeji trikrat zbytecne nez jednou pozde…
@Le-e tam se mi právě nechce, doktorka říkala, že u nás na pohotovosti by mě poslali hned na revizi. Takže by to pak bylo úplně bez šance. ![]()
@Lilith666 Ach jo
Lil, to me mrzi. Vim, ze to sice nepomuze, ale myslim na Tebe a verim, ze to nakonec dopadne dobre ![]()
@Le-e děkuji, jsi hodná. Toho desátého napíšu jak jsem dopadla ![]()
@Lilith666 píše:
@Le-e děkuji, jsi hodná. Toho desátého napíšu jak jsem dopadla
@Lilith666 píše:
@Le-e tam se mi právě nechce, doktorka říkala, že u nás na pohotovosti by mě poslali hned na revizi. Takže by to pak bylo úplně bez šance.
Asi bys měla zajet na tu pohotovost.. Třeba to fKt nic není a dají ti něco co to zastaví. Neriskuj, prosím víc než je třeba. Uvidíš, že se ti pak uleví.
@Le-e píše:
Jej, to me mrzi. Ale ted uz bude vsechno urcite jen dobre. Ta pohoda je to nejdulezitejsi, to je pravda.Drzim vsechny pesti!
Děkuji ![]()
@Zuzanka31 @Gaforia určitě se ozvu holky
ale dnes tedy 13+0 a nevolnosti pořád, ale za odměnu už vykukuje bříško, tak mě to nutí si ho pořád hladit ![]()
@Zuzanka31 píše:
Rodině jsme to řekli před Vánocemi, museli.. Bylo mi zle a poznali by to.. A tchyni jsem to řekla, kdybysme zas potřebovali na pohotovost a hlídání dětí, tak tomu bylo naposled. Nechtěli jsme ani nikomu nic zapirat. Takže rodina a ti hlavní už to ví..
Tak to jsme na tom tedy stejně ![]()