Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
5.1.19 14:08

@Gaforia Jo, jo, to oni jo :-). Juuu, prvni, to ma taky svoje kouzlo. Ono to vsechno taaaak rychle nakonec utece. Uzivej co to jde. Takze mas termin nekdy zacatkem srpna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.1.19 14:09
@Zuzanka31 píše:
Moje doktorka rikava, že pokud je ti zle, nevolnost, tak je to prý na dobré cestě.. Horší by bylo, kdyby ti bylo dobre a jakoby nic.. Třeba to krvácení není nic špatného.. :hug:

No uvidíme, fakt tomu už moc velkou šanci nedávám. :( už aby bylo desátého abych věděla jak na tom jsem. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.19 14:11
@Zuzanka31 píše:
No, snad.. Mam za sebou ZT ve 12.tt právě.. Akorát teda miminko umrelo už v 8+6.. Ale až ve 12.tt se na to přišlo. Takže teď je to víc takový stresující. Ale snažím se na to nemyslet. Nechci tím nikoho strašit ani děsit.. :oops: je hlavně důležitý, aby byl člověk v pohodě..

Jej, to me mrzi. Ale ted uz bude vsechno urcite jen dobre. Ta pohoda je to nejdulezitejsi, to je pravda.Drzim vsechny pesti! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.19 14:15

@Lilith666 U obou predchozich tehu mi bylo tak, ze jsem nezvladala ani vylezt z postele. Bylo to silene. Nyni mi tu behaji uz skolacci, snaz se neztracet nadeji a hlavne poradne odpocivej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.1.19 14:18

@Le-e ty nevolnosti neřeším, jen nechápu tu krev, je jí fakt hodně a už jsou i takové kousky krvavé.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.19 14:21

@Lilith666 a nechces radeji zajet na pohotovost? Radeji trikrat zbytecne nez jednou pozde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.1.19 14:23

@Le-e tam se mi právě nechce, doktorka říkala, že u nás na pohotovosti by mě poslali hned na revizi. Takže by to pak bylo úplně bez šance. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.19 14:29

@Lilith666 Ach jo :-( Lil, to me mrzi. Vim, ze to sice nepomuze, ale myslim na Tebe a verim, ze to nakonec dopadne dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.1.19 14:30

@Le-e děkuji, jsi hodná. Toho desátého napíšu jak jsem dopadla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.1.19 14:35
@Lilith666 píše:
@Le-e děkuji, jsi hodná. Toho desátého napíšu jak jsem dopadla :roll:
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 16:31
@Lilith666 píše:
@Le-e tam se mi právě nechce, doktorka říkala, že u nás na pohotovosti by mě poslali hned na revizi. Takže by to pak bylo úplně bez šance. :(

Asi bys měla zajet na tu pohotovost.. Třeba to fKt nic není a dají ti něco co to zastaví. Neriskuj, prosím víc než je třeba. Uvidíš, že se ti pak uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
5.1.19 16:32
@Le-e píše:
Jej, to me mrzi. Ale ted uz bude vsechno urcite jen dobre. Ta pohoda je to nejdulezitejsi, to je pravda.Drzim vsechny pesti! :srdce:

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.1.19 18:48

@Zuzanka31 @Gaforia určitě se ozvu holky :hug: ale dnes tedy 13+0 a nevolnosti pořád, ale za odměnu už vykukuje bříško, tak mě to nutí si ho pořád hladit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.1.19 21:16
@Zuzanka31 píše:
Rodině jsme to řekli před Vánocemi, museli.. Bylo mi zle a poznali by to.. A tchyni jsem to řekla, kdybysme zas potřebovali na pohotovost a hlídání dětí, tak tomu bylo naposled. Nechtěli jsme ani nikomu nic zapirat. Takže rodina a ti hlavní už to ví..

Tak to jsme na tom tedy stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.1.19 06:44

Cau holky, jak se mate? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...