Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
9.1.19 08:45

@Gaforia u nas dopadl v pondeli v poradku screening, tak jsem to uz rekla sefovi a vzal to nastesti super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.1.19 17:18

@Gaforia Ahojda procitala jsem si ruzne diskuze i tu od tebe. Dekuji vcelku me to uklidnilo. Jinak mam nizke hodnoty v krvy nejyky PAPP a HCG. Jak mi bylo dnes vysvetleno mohla jsem byt nachcipana nebo me telo bojovalo s nejakym zanetem. Mam revmatoidni artritidu ale jsem revizi neberu zadne leky. Dnes to byla konzultace kde se pidili po vsech nemocech jak z me strany rodiny tak partnerovi. Dnes byla moznost odebrani placenty ale to neni 100%. A ja si vybrala odber plodove vody jdu 6.2.. Ta je 100% kde kontroluji vsechny chromozomi zdali jsou jak maji byt. Jeste je možnost odberu krve kde to odesilaji do Prahy a to stoji 12500. Takze sem si vybrala odber plodove vody pry to neni bolestive akorat pak 2dny klidový rezim a dva tydny neschopenka a nenatahovat a ohybat aby se ta voda doplnila zpet. Doufam ze prcek bude v poradku jinak je to ze 70% kluk tak doufam ze mu to vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
10.1.19 18:56

@Le-e Ahoj, tak u mě je to na 99% špatné. Dnes jsem byla na té kontrole a drobeček nevyrostl za týden ani o milimetr. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.1.19 20:11
@Lilith666 píše:
@Le-e Ahoj, tak u mě je to na 99% špatné. Dnes jsem byla na té kontrole a drobeček nevyrostl za týden ani o milimetr. :(

Lili, a co Ti k tomu rekl doktor? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
10.1.19 22:45

@Lilith666 Kolikaty tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
10.1.19 23:14

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :mavam: Jsem čerstvě těhotná 4+3 a tak by mě zajímaly nějaké rady od zkušenějších maminek, které už jsou v pokročilejším stádiu těhotenství :hug:. Na první utz jdu až na konci ledna a samozřejmě mám hrozný obavy, aby se mezitím něco nestalo. Nijak jinak(těhotně) se necítím, jen mě přepadá občas děsná únava a musím jít spát i přes den.
Včera jsem měla pichlavé bolesti v levém vaječníku, které trvaly vždy krátce třeba 2 minuty a pak zas např. hodinu nic, poté se to opakovalo, celkem asi 5× za celý den, dnes už nic. Nekrvácím ani nešpiním, ale poradíte mi, co by to mohlo být? Měla to některá z vás taky? A taky mám pocit, jak kdybych měla namožené břicho po pořádném tréninku :mrgreen: :mrgreen:.

díky moc za vaše názory a zkušenosti :mavam:.
Všem vám přeji ať vše probíhá nejlíp jak jen může a brzo krásná a zdravá miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
11.1.19 07:34

Lili to je hrozny. A co řekla doktor? Jinak já jsem na tom divoce teď. Nemocná na průdušky a s váhou jdu pomalu pořád dolu.
Držím palečky, ať to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.1.19 07:36
@puntikova píše:
@Gaforia u nas dopadl v pondeli v poradku screening, tak jsem to uz rekla sefovi a vzal to nastesti super :dance:

Mne to ceka ve ctvrtek a mam z toho teda trochu vitr :roll: nedavno mi totoz skoncila zkusebka :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
11.1.19 07:38
@Lilith666 píše:
@Le-e Ahoj, tak u mě je to na 99% špatné. Dnes jsem byla na té kontrole a drobeček nevyrostl za týden ani o milimetr. :(

to me mrzi… uprime je skoda, ze to neodeslo s tim krvacenim - tak jsem to mela v 6 tt ja a aspon jsem nemusela na kyretaz… no uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.1.19 07:38

@sliiimkaa tak na Tebe budu myslet 6.2., at je vse v poradku :andel:
A Ty kluci uz se moc nemeni :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
11.1.19 07:42
@klooney píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :mavam: Jsem čerstvě těhotná 4+3 a tak by mě zajímaly nějaké rady od zkušenějších maminek, které už jsou v pokročilejším stádiu těhotenství :hug:. Na první utz jdu až na konci ledna a samozřejmě mám hrozný obavy, aby se mezitím něco nestalo. Nijak jinak(těhotně) se necítím, jen mě přepadá občas děsná únava a musím jít spát i přes den.
Včera jsem měla pichlavé bolesti v levém vaječníku, které trvaly vždy krátce třeba 2 minuty a pak zas např. hodinu nic, poté se to opakovalo, celkem asi 5× za celý den, dnes už nic. Nekrvácím ani nešpiním, ale poradíte mi, co by to mohlo být? Měla to některá z vás taky? A taky mám pocit, jak kdybych měla namožené břicho po pořádném tréninku :mrgreen: :mrgreen:.díky moc za vaše názory a zkušenosti :mavam:.
Všem vám přeji ať vše probíhá nejlíp jak jen může a brzo krásná a zdravá miminka :hug:

Ahojky, jasně že můžeš. Vítej. První mimčo.
Nenervuj se, na začátku tomu nijak nepomužeš. Jen brát třeba kyselinu listovou.
Jinak mě taky píchalo a ještě i teď občas. To je jak se to tělo připravuje na změny. A take jsem odpoledne chodila spát. Teď jsem 12 týden a trápí mě ted prudušky a kašel. A taky to že od té doby co jsem těhotná, jdu s váhou pořad dolu a to nezvracim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.1.19 07:43

@klooney ahoj :mavam:
To pichani je normalni.. ja jsem to taky mela a myslim, ze i vetsina holek. Jinak moje tehotna kamaradka, velka sportovkyne, rikala, ze ze zacatku mela uplne silene pnuti v brise. Jak Ty rikas, jak po namahavem treninku. Podle me, jestli sportujes a mas brisaky namaklejsi, tak to zvetsovani delohy vnimas asi vic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.1.19 07:45

@sim.04 ja nehubnu, ale nepribiram :think: mam to porad stejne, ale prisuzuju to te abstinenci :lol: rada jsem chodila na pivko nebo vinecko, coz ted odpadlo, tak ty prazdny kalorie nedelaji harakiry v tele asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
11.1.19 07:52

Váha

Holky na jaké váze jste začínali když jste zjistili těhotenství a na jaké jste teď? Já začala na 86 kg a dnes ráno po snídani rohlíku a pulky kafe 82,7 kg. A to jsem na začátku týdne měla 83,3 kg. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.1.19 07:59
@sim.04 píše:
Holky na jaké váze jste začínali když jste zjistili těhotenství a na jaké jste teď? Já začala na 86 kg a dnes ráno po snídani rohlíku a pulky kafe 82,7 kg. A to jsem na začátku týdne měla 83,3 kg. :nevim:

Ted koukam.. posledni MS, vaha 63,6kg.
Dnes rano (vazim se vzdycky hned po probuzeni) 63,6kg.
Jsem 14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky