Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia appku mam od 9 tydne a vzdy se podarilo zachytit, ale tes posledni 2 tydny kdyz je mimco vyse je to horsi. Slysis v dali to jo, ale kdyz pohybes a najdes kde mimco asi je, tak se da chytit hezky. Dneska koncim 14tt.
Zkus hledat vic vpravo, dokus je mimco mame deloha je spis napravo. Ted jsem zkousela a dneska se kraaaaane ozvalo ![]()
Příspěvek upraven 15.01.19 v 22:01
@soli píše:
Ještě otázka. Neletěla jste některá na konci prvního trimestru letadlem? Mě čeká let do Dublinu na konci února a to bych byla cca 11 tt. Ale zas si říkám co se má stát, tak se stane. Na zemi nebo v letadle
Ja teda neletela a myslim, ze by me doktorka nepustila ani v druhym, i kdyz jsme chteli na svatebni cestu jeste
ale ja mam za sebou zamlkle, takze to je asi jine. Nevim, asi bych pockala na screening, ale to je tou moji spatnou zkusenosti ![]()
@puntikova píše:
@Gaforia appku mam od 9 tydne a vzdy se podarilo zachytit, ale tes posledni 2 tydny kdyz je mimco vyse je to horsi. Slysis v dali to jo, ale kdyz pohybes a najdes kde mimco asi je, tak se da chytit hezky. Dneska koncim 14tt
A mas to nahrany? Ja bych chtela slyset, jak to je slyset u Tebe.. jsme na tom terminove dost stejne
Ahoj holky
, já bojuju s narůstající šílenou únavou. Je to den ode dne horší a horší. Pomalu už usínám v práci, tak se omlouvám, že nestíhám číst všechny příspěvky. Přeji tedy hlavně bezproblémové těhu a zdravá mimča.
![]()
@Gaforia jj věřím určitě víc
moc děkuji
Jůů posloucháš mimčo přes appku?
to musí být senza poslechnout si ho kdykoli
. Je to stejné jak na utz?
@Gaforia na nahrani to neni, vzdy zachytim na par vterin holt neni to angel sounds ![]()
@klooney ta unava je silena, ja to mam tez porad. I kdyz je to teda lepsi, ale stejne. A to pocasi tomu taky moc neprida, takze vydrzet a hodne odpocivat
bude lip ![]()
Jinak jsem zkousela poslouchat, ale je to moc brzy asi nebo to neumim najit jak @puntikova
![]()
@Gaforia a angel sounds jsi nekde zkousela? Nebo slysela jsi na utz mimco? To musis najiiiit mi nerikej, ja fakt uz 6 tydnu najdu kazdy den ![]()
@puntikova píše:
@Gaforia a angel sounds jsi nekde zkousela? Nebo slysela jsi na utz mimco? To musis najiiiit mi nerikej, ja fakt uz 6 tydnu najdu kazdy den
Jooo, na utz jsem slysela, angel sound jsem nezkousela. Jako ja mam dojem, ze nekde v jodne dali to blbe slysim, ale nevim proste.. v jakych mistech to chytis nejlepe?
@Gaforia na pravé straně nebo uprostred podbrisku tesne nad kalhotkami ![]()
@puntikova píše:
@Gaforia na pravé straně nebo uprostred podbrisku tesne nad kalhotkami
Tak ja to dnes zkusim nasmerovat ![]()
@Markéta N.V. píše:
@puntikova @Gaforia ja to snad zkusim taky![]()
Joooo, zkus to
![]()
@Gaforia Ještě jsem nebyla ani u doktora, mám jen pozitivní 2 různé těhotenské testy. My právě už máme koupené letenky, dala jsem to příteli na Vánoce. Tak ty 3 hodinky letu cca by snad neměli vadit.
Jinak už jste se svěřily rodině nebo tak? U nás to ví jen přítel, neřekla jsem to zatím ani mamce. Myslela jsem, že to bude těžší udržet to jako tajemství, ale zatím dobrý. Hlavně je mi hloupé to mamce říkat do telefonu, když pracuje hodně daleko a doma je jednou do měsíce třeba.
@soli píše:
@Gaforia Ještě jsem nebyla ani u doktora, mám jen pozitivní 2 různé těhotenské testy. My právě už máme koupené letenky, dala jsem to příteli na Vánoce. Tak ty 3 hodinky letu cca by snad neměli vadit.Jinak už jste se svěřily rodině nebo tak? U nás to ví jen přítel, neřekla jsem to zatím ani mamce. Myslela jsem, že to bude těžší udržet to jako tajemství, ale zatím dobrý. Hlavně je mi hloupé to mamce říkat do telefonu, když pracuje hodně daleko a doma je jednou do měsíce třeba.
Tak ja uz jsem 15tt, takze u nas uz to uplne tajemstvi neni
Ale vsem jsem to oznamovala osobne ![]()
Asi se porad s doktorem, uz ses objednala?