Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
15.1.19 21:57

@Gaforia appku mam od 9 tydne a vzdy se podarilo zachytit, ale tes posledni 2 tydny kdyz je mimco vyse je to horsi. Slysis v dali to jo, ale kdyz pohybes a najdes kde mimco asi je, tak se da chytit hezky. Dneska koncim 14tt.

Zkus hledat vic vpravo, dokus je mimco mame deloha je spis napravo. Ted jsem zkousela a dneska se kraaaaane ozvalo :srdce:

Příspěvek upraven 15.01.19 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.1.19 21:57
@soli píše:
Ještě otázka. Neletěla jste některá na konci prvního trimestru letadlem? Mě čeká let do Dublinu na konci února a to bych byla cca 11 tt. Ale zas si říkám co se má stát, tak se stane. Na zemi nebo v letadle

Ja teda neletela a myslim, ze by me doktorka nepustila ani v druhym, i kdyz jsme chteli na svatebni cestu jeste :andel: ale ja mam za sebou zamlkle, takze to je asi jine. Nevim, asi bych pockala na screening, ale to je tou moji spatnou zkusenosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.1.19 21:58
@puntikova píše:
@Gaforia appku mam od 9 tydne a vzdy se podarilo zachytit, ale tes posledni 2 tydny kdyz je mimco vyse je to horsi. Slysis v dali to jo, ale kdyz pohybes a najdes kde mimco asi je, tak se da chytit hezky. Dneska koncim 14tt

A mas to nahrany? Ja bych chtela slyset, jak to je slyset u Tebe.. jsme na tom terminove dost stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
15.1.19 22:00

Ahoj holky :mavam:, já bojuju s narůstající šílenou únavou. Je to den ode dne horší a horší. Pomalu už usínám v práci, tak se omlouvám, že nestíhám číst všechny příspěvky. Přeji tedy hlavně bezproblémové těhu a zdravá mimča. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
15.1.19 22:03

@Gaforia jj věřím určitě víc :srdce: moc děkuji :hug: Jůů posloucháš mimčo přes appku? :kytka: to musí být senza poslechnout si ho kdykoli :hug: . Je to stejné jak na utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
15.1.19 22:03

@Gaforia na nahrani to neni, vzdy zachytim na par vterin holt neni to angel sounds :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.1.19 23:01

@klooney ta unava je silena, ja to mam tez porad. I kdyz je to teda lepsi, ale stejne. A to pocasi tomu taky moc neprida, takze vydrzet a hodne odpocivat :andel: bude lip :lol:
Jinak jsem zkousela poslouchat, ale je to moc brzy asi nebo to neumim najit jak @puntikova :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
16.1.19 00:17

@Gaforia a angel sounds jsi nekde zkousela? Nebo slysela jsi na utz mimco? To musis najiiiit mi nerikej, ja fakt uz 6 tydnu najdu kazdy den 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.1.19 08:02
@puntikova píše:
@Gaforia a angel sounds jsi nekde zkousela? Nebo slysela jsi na utz mimco? To musis najiiiit mi nerikej, ja fakt uz 6 tydnu najdu kazdy den 8o

Jooo, na utz jsem slysela, angel sound jsem nezkousela. Jako ja mam dojem, ze nekde v jodne dali to blbe slysim, ale nevim proste.. v jakych mistech to chytis nejlepe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
16.1.19 08:55

@Gaforia na pravé straně nebo uprostred podbrisku tesne nad kalhotkami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.1.19 09:19
@puntikova píše:
@Gaforia na pravé straně nebo uprostred podbrisku tesne nad kalhotkami ;)

Tak ja to dnes zkusim nasmerovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 09:26

@puntikova @Gaforia ja to snad zkusim taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.1.19 09:28
@Markéta N.V. píše:
@puntikova @Gaforia ja to snad zkusim taky :lol: :lol:

Joooo, zkus to :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.1.19 10:09

@Gaforia Ještě jsem nebyla ani u doktora, mám jen pozitivní 2 různé těhotenské testy. My právě už máme koupené letenky, dala jsem to příteli na Vánoce. Tak ty 3 hodinky letu cca by snad neměli vadit.

Jinak už jste se svěřily rodině nebo tak? U nás to ví jen přítel, neřekla jsem to zatím ani mamce. Myslela jsem, že to bude těžší udržet to jako tajemství, ale zatím dobrý. Hlavně je mi hloupé to mamce říkat do telefonu, když pracuje hodně daleko a doma je jednou do měsíce třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.1.19 10:23
@soli píše:
@Gaforia Ještě jsem nebyla ani u doktora, mám jen pozitivní 2 různé těhotenské testy. My právě už máme koupené letenky, dala jsem to příteli na Vánoce. Tak ty 3 hodinky letu cca by snad neměli vadit.Jinak už jste se svěřily rodině nebo tak? U nás to ví jen přítel, neřekla jsem to zatím ani mamce. Myslela jsem, že to bude těžší udržet to jako tajemství, ale zatím dobrý. Hlavně je mi hloupé to mamce říkat do telefonu, když pracuje hodně daleko a doma je jednou do měsíce třeba.

Tak ja uz jsem 15tt, takze u nas uz to uplne tajemstvi neni :lol: Ale vsem jsem to oznamovala osobne :srdce:

Asi se porad s doktorem, uz ses objednala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí