Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia podle ovu jsem presne tyden za tebou 14+3, podle utz teda 14+6, ale ono je to asi jedno
ted se strasne tesim az zacnu citit pohyby
uz aby to bylo
tajne doufam ze za tyden-dva uz se male ozve ![]()
@puntikova @Gaforia jste prvorodicky? V kolik tam mas byt toho 4.2.?
@puntikova píše:
@Gaforia podle ovu jsem presne tyden za tebou 14+3, podle utz teda 14+6, ale ono je to asi jednoted se strasne tesim az zacnu citit pohyby
uz aby to bylo
tajne doufam ze za tyden-dva uz se male ozve
Tak ja v tom mam uz zmatky
to je jedno, jsme proste +- stejne ![]()
Ja si myslim, te na pohyby si jeste tak mesic pockam, co rikaji ostatni ![]()
@Markéta N.V. píše:
@puntikova @Gaforia jste prvorodicky? V kolik tam mas byt toho 4.2.?
Ano, ja jsem jalovice
a 4.2. jdu v 7:50 ![]()
Ahojda ja se mam ruzne. Kdyz rano vstavam do prace tak vubec nemam hlad a kdyz se najim tak to stejnak nekde po ceste do prace vyhodím pritom sem si myslela ze uz me to preslo a rano si cistit zuby to mam vzdyck strach jestly nepoletim
. Jinak jsem z prace uplne mrtva celej den na nohou a sednu si na 20min na obed driv sem na sve pozici co sem dělala sedela cely den. A toto mi dava dostatcne zabrat furt se natahovat zase skrcit a zacinaji se mi ozyvat me strarecke klouby mam revma i kdyz jsem v revizi nic na to nezobu ale stejnak. Jeste ze uz mam od 5.2. Neschopenku jelikoz jdu na plodovku a uplne premejslym jestly se vratit ci ne. Takze u me jsou dobry dny nekdy jsou horsi. Jsem ve 15tt dle ovu ale min dle utz byl prdolka o neco malo mladší. Mate tady holky taky termin v cervenci?? Ja 19.7.
@Markéta N.V. Podruhe cekam prvni mimco, tak snad to zvldneme do zdarneho konce tentokrat ![]()
@puntikova to jsme na tom stejne. Akorat mam strach z toho odberu plodove vody aby vse bylo v pořádku..
@puntikova @sliiimkaa holky, ja taky podruhe prvni ![]()
Jinak ja mam termin 12.7. a 17.7. ![]()
@sliiimkaa a to mas kvuli veku nebo kvuli vysledkum ze screeningu? Tu plodovku myslim..
@Gaforia já mám 17.7. a 19.7. (Dle MS), ale dle ovu 20.7., tak to jsme tedy o ten tyden presne rozdil ![]()
Ja mam doma 3,5 letyho kluka, pak jsme o dve prisli a ted teda taky doufame, ze to dotahneme do konce i pres velike komplikace.. Ale myslim si, ze kdyz uz to male zvladlo to co zvladlo, tak se tam drzi zuby nehty a verim tomu, ze jeste budu prenaset
Ja mam termin 9.7. Podle MS a podle UTZ taky. Moc nam vsem drzim palecky a verim, ze si jeste budeme posilat fotecky nasich narozenych, zdravych pokladu
![]()
Ahoj holky. Tak včera na kontrole. Byl odběr krve a za týden volám na výsledky. No, uvidím co řeknou. Pokud dobrý tak jedu do Českých Budejic jen na ultrazvuk a pokud se jim nebude libit výsledek tak na odběr plodovky.
Takže mám to 50:50 za to nebo to. A i doktor mě strašil věkem. Ale já si stará nepřijdu. Rodí i starší ženský a děti zdravý. ![]()
Joo a ještě tohle musím napsat. Pořád hubnu. Asi je ve mě otesánek a všechno sežere i mě mámu. ![]()
@sim.04 vypada to u me taky tak ale zatim si drzim stejnou vahu. Vypada to ze všechno vycucne mrnousek. Ale jeste se muze stat ze naberu tak nevim.