Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja jsem z Mlade Boleslavi, tak Hradec a Sumperk.. Nooo nepotesili jste me
Skoda
@Zuzanka31 ja si ho chtela koupit taky, ale pohyby byli rychlejsi, tak jsem usetrila
A najdes ho pokazde? Ja bych se mozna vic bala, ze ho nenajdu. Me ty sileny nevolnosti skoncili az konec 15tt dnes zacinam 17tt a je mi krasne.. Zeru, jako prase a to paty pres devaty
ale hrozne si to uzivam, ze to konecne jde a s velkou chuti
snad uz se to nevrati ![]()
@Markéta N.V. Poprvé to byl problém srdíčko najít, ale podruhé už jsem podle rad našla..
už se taky těším až si dám na co mám chuť ![]()
@Gaforia píše:
Hele, zase horsi by bylo, kdybys hubla z vahy treba 45kg. Takhle je aspon “z ceho brat”. A to nemyslim zleCo Ti k tomu treba rekl doktor? Krom ty krve?
Jee mít 45 kg to bych si přišla jak vychrtlá už. Mě by stačila váha 60kg.
Jinak doktor zatim nic na váhu neřek. Teď se řešit bude ta krev jak vyjde, zda to bude jen na UZ nebo i na plodovku. Doufám, že to bude ok a pojedu jen na ultrazvuk. ![]()
Jinak holky já jsem z jižních Čech Semice u Písku.
Holky, prosím o radu.. Od noci mě vzbudili strašný bolesti břicha jako pri zácpě, ale nezdarilo se, a ráno po vyspani mám strašný nuceni na záchod, jdu na WC a sednu si a můžu zas, při močení mě to nebolí, nikdy jsem neměla zánět, tak ani nevím jak to může vypadat. Jsem 14.tt. Jinak mě nic nebolí, napadl mě ten mocak, zajdu si zítra k doktorce, ale já jen jestli to třeba taky někdo neměl takhle.
@Zuzanka31 měla jsem zánět močáku nedávno, nucení na malou pořád neustále, na wc ale nic a pokud ano, tak kapička dvě. Šílený pálení, bolest a krev v moči. Měla jsem hodně rychlý nástup, a pak to i rychle naštěstí odeznělo. K doktorce si vem moč, ať může udělat testy.
@smoule.koule dobře, děkuji za radu.. Jsi moc hodná. Mě právě nepálí, neboli to močení. Tak právě nevím, jen ty tlaky dole jsou strašný, můžu chodit pořád..
@Zuzanka31 No, já jsem se vždy vycvrkala, utřela a mohla jsem zas :-/ Hlavně HODNĚ pij, pokud můžeš, skoč si do lékárný pro urologický čaj(pokud ho teda těhotné můžou), ale to pití je fakt základ, ono tě to bude sice nutit možná ještě víc, ale budeš mít co, takže by to třeba ani nemuselo pálet.
Holky, na tohle je Blokurima! Ja ji uzivam pravidelne jeden sacek vecer. Je to bez predpisu a muzou to tehotne. Za me nejlepsi co na mocak existuje, zabira temer okamzite. Tehotny na ten mocak trpi fest, takze fakt doporucuju koupit a mit ji v lekarne! ![]()
Ulevi se prakticky hned
@Gaforia super, děkuji, teď už se do lékárny nedostanu, ale hned zítra ráno tam skočím.
@Zuzanka31 zrovna jsem dobrala antibiotika, měla jsem zánět močových cest. Neustále nucení na malou. Když jsem s tím šla k doktorovi měla jsem jen tušení, že bych mohla být těhotná. Dal mi atb co neublíží miminku. Koupila jsem si v lékárně ještě k tomu probiotika a uroval manosa akut (který je vyloženě pro těhotné) jím brusinky a hodně piji. Před pár dny jsem na testu zjistila //. Lítala jsem na záchod neustále, ve dne v noci.. lepší pro jistotu k doktorovi než něco zanedbat.
@emka.s zajdu právě zítra ráno, na gyndu. Udělala jsem si brusinkovy caj. Já právě nikdy ani v předchozích těhotenstvích záněty nemivala. Tak je to pro mě takový zvláštní. Ale i s tímto se musí počítat. A normálně mě vyšetří na gynde?
Já jsem se zánětem byla u obvodáka, jelikož jsem si nebyla ještě těhotenstvím jistá. Ale pokud tam máš zánět, zjistí to i na gyndě. V předchozím těhotenství mě předepsala na zánět atb i ženská doktorka.
@Zuzanka31 @smoule.koule
Holky, tak co? Koupily jste? Uzivate? Jak Vam je? Pomohlo?