Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia Podle poslední MS jsem cca skoro 5 týden, to je podle mě brzo a nebude tam nic vidět. Chci jít až třeba v 8 týdnu, aby bylo rovnou i srdíčko. Jinak je to strašně zvláštní, asi mi to nedochází furt, nebrečela jsem u testu vůbec a jsem tak podivně klidná
zato když jsem o Vánocích zjistila, že další kamarádka je těhotná, tak jsem to obrečela a teď vlastně zjišťuju, že nám se to povedlo zrovna o Vánocích ![]()
@soli tak jestli Te vezmou ze dne na den, tak to mas fajn. U nas se misimvolat dopredu ![]()
Ono se neboj, za chvili zacnou hormony makat a pak to bude teprve rodeo ![]()
Tak to jste si udelali hezky darecek
jinak ja jsem zjistila, ze jedna moje kamaradka je o 2 dny min a dalsi o 10 dni min, takze mame vsechny skoro stejny termin
![]()
@Gaforia no jestli ze dne na den to nevím, on je tam jen 2 dny v týdnu odpoledne. Ale na kontrolu když jsem volala, tak mi stačilo týden dopředu se ozvat. Tak předpokládám, že i teď to bude podobné. U nás víceméně už všechny dítě mají něho aspoň jsou o několik měsíců napřed. Ale je fajn že tak budete jezdit společně ![]()
@soli no.. akorat ja uz nebydlim ve svem rodnem meste, takze ja mam smulu s hromadnym vozenim ![]()
@Markéta N.V. píše:
@puntikova @Gaforia ja to snad zkusim taky![]()
Uz mas stazenou aplikaci? ![]()
No jo, ale jsem na tom stejne, jako ty
Bud to neumim pouzit nebo to delam blbe nebo ke ta appka na prd
![]()
@Markéta N.V. píše:
No jo, ale jsem na tom stejne, jako tyBud to neumim pouzit nebo to delam blbe nebo ke ta appka na prd
![]()
Tak oni tam hlavne pisou od 30tt, ze jo
tak musime cekat asi ![]()
@Markéta N.V. @Gaforia to neni mozne holky! Jaký máte telefony?
Děvčta? co je to za aplikaci na poslech srdíčka miminka? Jde normálně stáhnout?
@puntikova hmm na androida mi to nic nenašlo… hromadu různejch poslechátorů u kterých se většinou píše že podvod, ale tiny tickers ne e. ![]()
@Elath Ono je to jenom pro ios, na androida to nestahnes. @puntikova iPhone 7 ![]()
@Gaforia díky, sice dávám smutníka, ale tak nějak mě to pobavilo, co jinýho čekat, na tohle já mám pech ![]()
Stejně mě pořád láká ten angelsound. Jen bych si přála si h o moct nejdřív vyzkoušet, takže se to ve mně zatím láme.
@Gaforia já mam XS, tak jestli nema citlivejsi mikrofon jinak si to nedovedu vysvetlit ![]()
@Gaforia píše:
Tak oni tam hlavne pisou od 30tt, ze jotak musime cekat asi
Ve 30tt uz do nas budou busit, jak hluchej do vrat, takze uz poslech nebude potreba
a jeste neco.. Je pul 1 rano a sousedka pod nama ma diskoteku uz asi hodinu, tak nemuzu spat a diky tomu jsem na 90% zachytila 4 kopance
prece jen pohyb strev a prvni kopance jsou si dost podobny ale tohle podle me uz streva nebyli
u prvniho syna jsem je mela od 17tt a ted jsem v 16tt. Kez by to fakt byli oni a ja mohla byt zase o neco vic v klidu kdyz to mrne ucitim ![]()