Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
16.1.19 10:30

@Gaforia Podle poslední MS jsem cca skoro 5 týden, to je podle mě brzo a nebude tam nic vidět. Chci jít až třeba v 8 týdnu, aby bylo rovnou i srdíčko. Jinak je to strašně zvláštní, asi mi to nedochází furt, nebrečela jsem u testu vůbec a jsem tak podivně klidná :D zato když jsem o Vánocích zjistila, že další kamarádka je těhotná, tak jsem to obrečela a teď vlastně zjišťuju, že nám se to povedlo zrovna o Vánocích :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.1.19 11:46

@soli tak jestli Te vezmou ze dne na den, tak to mas fajn. U nas se misimvolat dopredu :D
Ono se neboj, za chvili zacnou hormony makat a pak to bude teprve rodeo :D
Tak to jste si udelali hezky darecek :srdce: jinak ja jsem zjistila, ze jedna moje kamaradka je o 2 dny min a dalsi o 10 dni min, takze mame vsechny skoro stejny termin :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.1.19 12:12

@Gaforia no jestli ze dne na den to nevím, on je tam jen 2 dny v týdnu odpoledne. Ale na kontrolu když jsem volala, tak mi stačilo týden dopředu se ozvat. Tak předpokládám, že i teď to bude podobné. U nás víceméně už všechny dítě mají něho aspoň jsou o několik měsíců napřed. Ale je fajn že tak budete jezdit společně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.1.19 16:14

@soli no.. akorat ja uz nebydlim ve svem rodnem meste, takze ja mam smulu s hromadnym vozenim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.1.19 16:15
@Markéta N.V. píše:
@puntikova @Gaforia ja to snad zkusim taky :lol: :lol:

Uz mas stazenou aplikaci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.19 17:19

No jo, ale jsem na tom stejne, jako ty :lol: Bud to neumim pouzit nebo to delam blbe nebo ke ta appka na prd :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.1.19 18:28
@Markéta N.V. píše:
No jo, ale jsem na tom stejne, jako ty :lol: Bud to neumim pouzit nebo to delam blbe nebo ke ta appka na prd :lol: :lol:

Tak oni tam hlavne pisou od 30tt, ze jo :lol: tak musime cekat asi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
16.1.19 21:05

@Markéta N.V. @Gaforia to neni mozne holky! Jaký máte telefony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
16.1.19 21:20

Děvčta? co je to za aplikaci na poslech srdíčka miminka? Jde normálně stáhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
16.1.19 21:21

@Elath jj ke staženi za cca 100,– tiny tickers

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
16.1.19 21:25

@puntikova hmm na androida mi to nic nenašlo… hromadu různejch poslechátorů u kterých se většinou píše že podvod, ale tiny tickers ne e. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.1.19 22:19

@Elath Ono je to jenom pro ios, na androida to nestahnes. @puntikova iPhone 7 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
16.1.19 22:30

@Gaforia díky, sice dávám smutníka, ale tak nějak mě to pobavilo, co jinýho čekat, na tohle já mám pech :-)
Stejně mě pořád láká ten angelsound. Jen bych si přála si h o moct nejdřív vyzkoušet, takže se to ve mně zatím láme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
16.1.19 22:53

@Gaforia já mam XS, tak jestli nema citlivejsi mikrofon jinak si to nedovedu vysvetlit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.19 00:37
@Gaforia píše:
Tak oni tam hlavne pisou od 30tt, ze jo :lol: tak musime cekat asi :srdce:

Ve 30tt uz do nas budou busit, jak hluchej do vrat, takze uz poslech nebude potreba :lol: :lol: a jeste neco.. Je pul 1 rano a sousedka pod nama ma diskoteku uz asi hodinu, tak nemuzu spat a diky tomu jsem na 90% zachytila 4 kopance :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: prece jen pohyb strev a prvni kopance jsou si dost podobny ale tohle podle me uz streva nebyli :) u prvniho syna jsem je mela od 17tt a ted jsem v 16tt. Kez by to fakt byli oni a ja mohla byt zase o neco vic v klidu kdyz to mrne ucitim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí