Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, kdybyste některá chtěla - mám k dispozici polovinu plata Femibion 1 (15 tabletek) (přecházím už na Femibion 2), za 100,– je vaše
jsem na Praze 7
@Markéta N.V. píše:
Ja mam doma 3,5 letyho kluka, pak jsme o dve prisli a ted teda taky doufame, ze to dotahneme do konce i pres velike komplikace.. Ale myslim si, ze kdyz uz to male zvladlo to co zvladlo, tak se tam drzi zuby nehty a verim tomu, ze jeste budu prenasetJa mam termin 9.7. Podle MS a podle UTZ taky. Moc nam vsem drzim palecky a verim, ze si jeste budeme posilat fotecky nasich narozenych, zdravych pokladu
![]()
No presne, podle toho, co jsi jste zazili uz musite mit vybrano ![]()
Na ty fotky uz narozenych miminek se moc tesim ![]()
@sim.04 píše:
Ahoj holky. Tak včera na kontrole. Byl odběr krve a za týden volám na výsledky. No, uvidím co řeknou. Pokud dobrý tak jedu do Českých Budejic jen na ultrazvuk a pokud se jim nebude libit výsledek tak na odběr plodovky.Takže mám to 50:50 za to nebo to. A i doktor mě strašil věkem. Ale já si stará nepřijdu. Rodí i starší ženský a děti zdravý.
Prosim Te a kolik Ti je roku? ![]()
@sim.04 @vrtujitu ja mam nahore stridave 1kg a dalsi den nic, pak zase 1 kg dalsi den zase stejna vaha
ale pupik roste, tak asi mimco bere, co potrebuje ![]()
@Gaforia jj bříško roste
tak uvidime az pujdu 8.2. Jestli je vse v pořádku
@vrtujitu samozrejme, ze je vse v poradku
my to tady jinak nechceme
![]()
@puntikova @Gaforia kvuly veku ne je mi 26. Kvuly spatnym vysledkum krve Screening vysel dobre krom me krve a chceme mit 100% jistotu ze je prcek v poradku. Radsi me tam poslal doktor. I kdyz nesnasim jehly a mam strach ale jistota je jistota..
@sliiimkaa píše:
@puntikova @Gaforia kvuly veku ne je mi 26. Kvuly spatnym vysledkum krve Screening vysel dobre krom me krve a chceme mit 100% jistotu ze je prcek v poradku. Radsi me tam poslal doktor. I kdyz nesnasim jehly a mam strach ale jistota je jistota..
Ajo vlastne
no ja bych sla asi nejdriv jeste jednou na krev nez na tu plodovku.
hlavne pak odpocivej a lez, at se tam vse doplni a je ji tam zase dost ![]()
@Gaforia je mě 41 let.
No a na začátku těhotenství jsem měla vahu 86 kg a dneska ráno opět zase méně. Na váze bylo 81,6 kg. A včera ráno 82,3 kg. Že hubnu mě nevadí, ale vadí mě že hubnu v těhotenství. ![]()
@sim.04 píše:
@Gaforia je mě 41 let.
No a na začátku těhotenství jsem měla vahu 86 kg a dneska ráno opět zase méně. Na váze bylo 81,6 kg. A včera ráno 82,3 kg. Že hubnu mě nevadí, ale vadí mě že hubnu v těhotenství.
Hele, zase horsi by bylo, kdybys hubla z vahy treba 45kg. Takhle je aspon “z ceho brat”. A to nemyslim zle
Co Ti k tomu treba rekl doktor? Krom ty krve? ![]()
@Gaforia píše:
Hele, zase horsi by bylo, kdybys hubla z vahy treba 45kg. Takhle je aspon “z ceho brat”. A to nemyslim zleCo Ti k tomu treba rekl doktor? Krom ty krve?
Presne tak! Souhlasim.. Ja mela problem zase naopak s nizkou vahou a musela jsem na kapacky. Co bych dala za vic kilo. Holky odkud kdo jste?
@Markéta N.V. píše:
Presne tak! Souhlasim.. Ja mela problem zase naopak s nizkou vahou a musela jsem na kapacky. Co bych dala za vic kilo. Holky odkud kdo jste?
Ja Sumperk, ale to uz vis, jsi zbytecne daleko
![]()
Holky, to se máte že jdete na kontrolu 4.2. Já jdu až 11.2. Je to neskutečně dlouhý.. Jinak bych měla být teď 14.tt.. Nakonec jsem si pořídila Angelsounds, a srdíčko posloucháme celá rodina. Už se konecne i trochu najim. Nevolnosti občas mám, ale už to není tak hrozný, ale spala bych pořád..