Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
23.1.19 09:07

ahoj holky, kdybyste některá chtěla - mám k dispozici polovinu plata Femibion 1 (15 tabletek) (přecházím už na Femibion 2), za 100,– je vaše :) jsem na Praze 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.1.19 09:17
@Markéta N.V. píše:
Ja mam doma 3,5 letyho kluka, pak jsme o dve prisli a ted teda taky doufame, ze to dotahneme do konce i pres velike komplikace.. Ale myslim si, ze kdyz uz to male zvladlo to co zvladlo, tak se tam drzi zuby nehty a verim tomu, ze jeste budu prenaset :lol: Ja mam termin 9.7. Podle MS a podle UTZ taky. Moc nam vsem drzim palecky a verim, ze si jeste budeme posilat fotecky nasich narozenych, zdravych pokladu :srdce: ;)

No presne, podle toho, co jsi jste zazili uz musite mit vybrano :hug:
Na ty fotky uz narozenych miminek se moc tesim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.1.19 09:18
@sim.04 píše:
Ahoj holky. Tak včera na kontrole. Byl odběr krve a za týden volám na výsledky. No, uvidím co řeknou. Pokud dobrý tak jedu do Českých Budejic jen na ultrazvuk a pokud se jim nebude libit výsledek tak na odběr plodovky. :roll: Takže mám to 50:50 za to nebo to. A i doktor mě strašil věkem. Ale já si stará nepřijdu. Rodí i starší ženský a děti zdravý. :palec:

Prosim Te a kolik Ti je roku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.1.19 09:21

@sim.04 @vrtujitu ja mam nahore stridave 1kg a dalsi den nic, pak zase 1 kg dalsi den zase stejna vaha :lol: ale pupik roste, tak asi mimco bere, co potrebuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
23.1.19 09:27

@Gaforia jj bříško roste :D tak uvidime az pujdu 8.2. Jestli je vse v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.1.19 09:30

@vrtujitu samozrejme, ze je vse v poradku :srdce: my to tady jinak nechceme :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.1.19 12:20

@puntikova @Gaforia kvuly veku ne je mi 26. Kvuly spatnym vysledkum krve Screening vysel dobre krom me krve a chceme mit 100% jistotu ze je prcek v poradku. Radsi me tam poslal doktor. I kdyz nesnasim jehly a mam strach ale jistota je jistota..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.1.19 12:39
@sliiimkaa píše:
@puntikova @Gaforia kvuly veku ne je mi 26. Kvuly spatnym vysledkum krve Screening vysel dobre krom me krve a chceme mit 100% jistotu ze je prcek v poradku. Radsi me tam poslal doktor. I kdyz nesnasim jehly a mam strach ale jistota je jistota..

Ajo vlastne :zed: no ja bych sla asi nejdriv jeste jednou na krev nez na tu plodovku. :think: hlavne pak odpocivej a lez, at se tam vse doplni a je ji tam zase dost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
23.1.19 14:27

@Gaforia je mě 41 let.
No a na začátku těhotenství jsem měla vahu 86 kg a dneska ráno opět zase méně. Na váze bylo 81,6 kg. A včera ráno 82,3 kg. Že hubnu mě nevadí, ale vadí mě že hubnu v těhotenství. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.1.19 15:45
@sim.04 píše:
@Gaforia je mě 41 let.
No a na začátku těhotenství jsem měla vahu 86 kg a dneska ráno opět zase méně. Na váze bylo 81,6 kg. A včera ráno 82,3 kg. Že hubnu mě nevadí, ale vadí mě že hubnu v těhotenství. :nevim:

Hele, zase horsi by bylo, kdybys hubla z vahy treba 45kg. Takhle je aspon “z ceho brat”. A to nemyslim zle :hug: Co Ti k tomu treba rekl doktor? Krom ty krve? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 16:59
@Gaforia píše:
Hele, zase horsi by bylo, kdybys hubla z vahy treba 45kg. Takhle je aspon “z ceho brat”. A to nemyslim zle :hug: Co Ti k tomu treba rekl doktor? Krom ty krve? :think:

Presne tak! Souhlasim.. Ja mela problem zase naopak s nizkou vahou a musela jsem na kapacky. Co bych dala za vic kilo. Holky odkud kdo jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
23.1.19 17:01
@Markéta N.V. píše:
Presne tak! Souhlasim.. Ja mela problem zase naopak s nizkou vahou a musela jsem na kapacky. Co bych dala za vic kilo. Holky odkud kdo jste?

Ja Sumperk, ale to uz vis, jsi zbytecne daleko :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 17:03

@Gaforia noo tebe jedinou vim, no :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.1.19 19:11

Ja jsem z Hradce Králové a odkat jste vy holky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.1.19 19:46

Holky, to se máte že jdete na kontrolu 4.2. Já jdu až 11.2. Je to neskutečně dlouhý.. Jinak bych měla být teď 14.tt.. Nakonec jsem si pořídila Angelsounds, a srdíčko posloucháme celá rodina. Už se konecne i trochu najim. Nevolnosti občas mám, ale už to není tak hrozný, ale spala bych pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí