Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
17.1.19 08:20
@Markéta N.V. píše:
Ve 30tt uz do nas budou busit, jak hluchej do vrat, takze uz poslech nebude potreba :lol: :lol: a jeste neco.. Je pul 1 rano a sousedka pod nama ma diskoteku uz asi hodinu, tak nemuzu spat a diky tomu jsem na 90% zachytila 4 kopance :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: prece jen pohyb strev a prvni kopance jsou si dost podobny ale tohle podle me uz streva nebyli :) u prvniho syna jsem je mela od 17tt a ted jsem v 16tt. Kez by to fakt byli oni a ja mohla byt zase o neco vic v klidu kdyz to mrne ucitim :)

Ty jooo, Puntikova, to uz si fakt delas standu :lol: :lol: :lol: takze Ty si slysis srdicko, citis kopance.. :nevim: :lol:
Samozrejme to je skvely, ale ja chci taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
17.1.19 08:30

@Gaforia já neeeeee :lol: zatím jen ty střeva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.1.19 08:56
@puntikova píše:
@Gaforia já neeeeee :lol: zatím jen ty střeva :lol:

Jeee, jsem se prekoukla :lol:
Myslela jsem Marketku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.19 10:01

Jsou nepravidelne a slabsi, ale fakt tam jsou :hug: do pul 4 jsem s toho nespala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
17.1.19 16:08

@Markéta N.V. Jee to je hezké ze uz si citila kopance. Ja jsem ve 14tt a zatim nic ale moc se na to tesim :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.19 18:03

@sliiimkaa no v 16tt jsem sama prekvapena, ale jsem za to rada to je jasny :) musim si ale lehnout na zada, dat si ruku na podbrisek a soustredit se co jsou streva a co ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.1.19 19:19

Ahoj holky, procetla jsem zpetne diskuzi a vsem drzim palecky :srdce: ja byla dnes poprve na gynde a toho naseho cervika jsem poprve videla :srdce: neco uzasneho. Ma 16mm, srdicko mu tluce jako o zavod a zatim je vse ok. Podle appky jsem 8+0, coz dnes potvrdil i doktor :srdce: za 14 dni mam dorazit znovu. Ale… co me holky zarazilo :D ptal se me, co beru za vitaminy, tak sem mu rikala, ze akorat kyselinu listovou. Vyvalil na me oci, kde pry na takovou blbinu vsechny chodime :D ze pry samotna kyselina listova je k prdu, protoze ji telo neumi samotnou poradne zpracovat a potrebuje k tomu dalsi smes vitaminu, aby ji zpracovavalo efektivne. Pry se samotna listovka davala driv a ted uz to neplati :think: tak jen pro info, kdyby nektera z vas brala jen samotnou listovku, jako ja :lol: ale treba sem takovy truhlik sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
18.1.19 09:25

@Kacheese co doktor to názor. Mě řekl, že listovka stačí..

Já beru Femibion, teď už pokračuju 2kou.

Co ti ale pan doktor neřekl je, že listovka je běžně k dostání ve formě folátu, kterou tělo přímo zpracovává ;)

Tak není důvod panikařit a listovku nebrat. Naopak to je pro vývoj klíčové.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
18.1.19 11:40

Ahoj,moc vsem gratuluji k tehotenstvi. Ja jsem byla dnes na prvni kontrole,jsem 5+6. A byla jsem tak brzi,jelikoz za sebou uz mam par potatu.poprve potrat dvojcatek ve 21.tydnu,rok nato se mi narodila zdrava dcera,rok a pul pote jsem 2× za sebou potratila do 8.tydne. Ted jsem opet tehotna a opet v deloze 2 vacky,coz je velikansky sok. Doted se z toho nemuzu vzpamatovat. A aby toho nebylo malo,tak u dcery ve skolce se objevily nestovi,ktere jsme ja ani ona jeste nemely :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.19 11:55

@no.comment vitej mezi nami :kytka: gratuluji k tehotenstvi a budu moc drzet palce, aby vse dopadlo dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.1.19 17:30

Ahoj, taky se ve mě klube mrnousek první ;) V nedělí budeme uz v 18 tydnu. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.1.19 23:22

@vrtujitu ahoj vitej mezi nami. A moc gratuluji k prvnimu prckovi. A jak ti je?? Ja sem teprve ve 14t. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.1.19 23:59

@sliiimkaa Ahoj, děkuji. Mě je dobře. Jen nízký tlak bývá a pořád bych spala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.1.19 09:19

Tak ja mela ZT v zari 2018,ted 8 tt a cekam jak to dopadne. Vitaminy neberu zadny,protoze sem to brala pred otehotnenim a chvili kdyz sem otehotnela a svedelo me silene cele telo a mela problem s wc. Tak doufam,ze mimco bude zdrave,udrzi se i bez viraminu.Nase maminky zadne vitaminy nemeli a taky jsme se narodili :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.1.19 09:57
@Tucnak123 píše:
Tak ja mela ZT v zari 2018,ted 8 tt a cekam jak to dopadne. Vitaminy neberu zadny,protoze sem to brala pred otehotnenim a chvili kdyz sem otehotnela a svedelo me silene cele telo a mela problem s wc. Tak doufam,ze mimco bude zdrave,udrzi se i bez viraminu.Nase maminky zadne vitaminy nemeli a taky jsme se narodili :-D :think:

Jenze nase maminky zily v jine dobe :andel:
Zkousela jsi femibion? A co Ti nedela dobre? Vylozene kyselina listova? Je urcite vic druhu a ja osobne, taktez po ZT, bych se na tohle nevykaslala.. brala jsem kyselinu zodpovedne od revize. Po otehotneni jsem presla na femibion. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí