Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
454
14.1.19 15:51

Hlasim se z dnesniho kontrolniho odberu hcg. Hodnota vzrpstla na 998 jednotek. Sem nadsena, zatim tedy vse vypada dobre :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
14.1.19 15:53

@Markéta N.V. tak to je skvely. Gratuluji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
14.1.19 15:54

@Markéta N.V. Supeeeeer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
14.1.19 15:54

@klooney skvele zpravy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.1.19 09:38

Tak to je super holky.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.1.19 10:22

Ahoj holky, omlouvám se, nečetla jsem celé fórum. Ale zajímalo by mě, zda se tu některá z vás léčí na sníženou funkci štítné žlázy? Já podle testu objevila 2 čárky, od doktora to ještě nemám potvrzené, podle aplikace zhruba 4tt. Tak nevím kdy se objednat skrz tu štítnou žlázu. Jestli počkat na potvrzení doktora nebo už raději teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
15.1.19 10:27

Ahoj dámy, berete ještě nové členky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
15.1.19 10:35
@soli píše:
Ahoj holky, omlouvám se, nečetla jsem celé fórum. Ale zajímalo by mě, zda se tu některá z vás léčí na sníženou funkci štítné žlázy? Já podle testu objevila 2 čárky, od doktora to ještě nemám potvrzené, podle aplikace zhruba 4tt. Tak nevím kdy se objednat skrz tu štítnou žlázu. Jestli počkat na potvrzení doktora nebo už raději teď?

Já byla na endokrinologie dřív než na gynde… Šla jsem tam náhodou si pro prášky, protože mi došly a jak jsem zmínila že mám pozitivní tt hned mě objednali a na kontrole jsem byla dřív jak na kontrole na gynde… Hodně mi zvedli davky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
15.1.19 11:50

@soli Ahoj, určitě bych nečekala na potvrzení těhotenství a šla na krev se šž co nejdřív. Můj doktor mi to kladl na srdce že jak zjistím těhotenství, tak okamžitě na krev. A to mám jen lehce sníženou a beru jen letrox 50…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.1.19 12:21

@Maci1987 taky beru Letrox 50. Tak já se tam zkusím tento týden zastavit. Snažila jsem se tam dneska dovolat a úplně marné. Buď to neberou nebo je to obsazené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1628
15.1.19 12:44

@soli Já jdu taky tenhle týden… Už teda podruhé. Nepamatuju si, že bych měla jít víckrát v prvním těhotenství :think: Ale tak asi doktoři ví co dělají…Beru v těhotenství i mimo těhotenství stejnou dávku, tak asi to mám v pohodě ;) Teď ve druhém těhotenství jsem šla na první kontrolu na endokrinologii až v nějakém 8.tydnu a doktor málem vyskočil z kůže, že jdu strašně pozdě. Tak jsem si vymyslela, že jsem byla mimo domov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.1.19 13:33

Let v prvním trimestru

Ještě otázka. Neletěla jste některá na konci prvního trimestru letadlem? Mě čeká let do Dublinu na konci února a to bych byla cca 11 tt. Ale zas si říkám co se má stát, tak se stane. Na zemi nebo v letadle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.1.19 21:54
@puntikova píše:
@Zuzanka31 ja mam a je to super! Denne pk pouzivam appku na mobilu tiny tickers. Tak se da chytit srdicko pri trose cviku :oops:

Puntiku, v kolikatym jsi prosim Te? Ja jsem stahla tez tu appku, ale spis to slysim hodne blbe a hodne v dali.. a zda-li teda vubec :nevim: uz i v tom uvodu psali, ze to je brzy teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.1.19 21:54
@klooney píše:
Hlasim se z dnesniho kontrolniho odberu hcg. Hodnota vzrpstla na 998 jednotek. Sem nadsena, zatim tedy vse vypada dobre :dance:

No vidis to.. a ted to uz pujde takhle pekne nahoru a porad. Jen v to verit :hug: :srdce:
Super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.1.19 21:55
@Bídžej píše:
Ahoj dámy, berete ještě nové členky? :mrgreen:

Ahoj, no jisteee :hug: pojd mezi nas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit