Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
12.1.19 14:47

Ahoj holky, tak dnešní noc děs běs. Kašel ukrutnej až se mě zved žaludek a k tomu super astma. No a jako bonus jsem šla čurat a vypadla ze mě sražená krev velikosti vajíčka. 8o Šok a bylo po spaní. Do nemocnice jsem jela ráno, žádné krvácení nebylo. Na pohotovosti nic nenašli naštěstí a mimi je v pořádku. Naměřila mě 12+3 tt. Jen musim odpočívat. Teď odpo jsem zas trochu zašpinila. Tak sem řekla dost. Nic už nedělám. :zed: Jinak jsem zvědavá co na to řekne doktor. Jo a pořád hubnu. Dnes váha 82 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
12.1.19 14:55

@sim.04 jejda, to je mi líto .Přeji hodně sil a určitě si mimi bude i nadále dařit dobře :srdce: :srdce:. Hlavně tedy nic nedělej a buď v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
12.1.19 16:07

@sim.04 drz se :hug: ozvi se jak ti je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.1.19 18:24
@klooney píše:
@Zuzanka31 děkuji :kytka: a ty si kolikátý týden?

12.tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.1.19 18:26
@Gaforia píše:
Tuzi, coze? 8o 15kg jsi zhubla? Ty jo.. tak to je opravdu nezvykle :D

No, ale vše bylo v pořádku, tak se to nijak neřešilo a malej měl při narození přes 4 kila, jsem nevěřila, kde to nabral :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.1.19 18:27

Holky, dneska jsem měla možnost si poslechnout srdíčko přes známou, měla Angelsounds, povím vám, fakt úžasný pocit.. Dost přemýšlím, že pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
12.1.19 22:27

@Zuzanka31 ja mam a je to super! Denne pk pouzivam appku na mobilu tiny tickers. Tak se da chytit srdicko pri trose cviku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.1.19 07:20
@puntikova píše:
@Zuzanka31 ja mam a je to super! Denne pk pouzivam appku na mobilu tiny tickers. Tak se da chytit srdicko pri trose cviku :oops:

Já jsem. Právě měla strach, že to nezachytime a já budu jancit. Ale nakonec se povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.1.19 07:26

@puntikova prosím tě a ta aplikace jak funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.19 14:31

Ahoj, ozyvam se po delsi dobe.. Screening dopadl dobre, vse naprosto v poradku. Pak jsem byla na kapackach kvuli nadmernemu zvraceni, neudrzela jsem v sobe absolutne nic a to ani vodu. Po kapackach se mi udelalo kraaaasne, doma jsem pak bastila vsechno v normalnich porcich a zvraceni nikde.. Tak jsem jasala. No ovsem dnes prisel zase zlom. Od rana zvracim. Ted jsem si dala trosku obedu a tak cekam co bude :( A dost mi dnes tvrdne bricho i kdyz mam jen naznak toho bricha,tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
13.1.19 15:55

@Markéta N.V. A pojedes do nemocnice nebo vyckavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
13.1.19 15:58

@Zuzanka31 priklada se mikrofon na bricho. Ale je treba pocitat s tim, ze mimco vetsinou jde slyset spis tlumene. Ted je horsi ho chytit jak je vyse, ale zatim se ni kazdy den povedlo zachytit alespon na par vterin. Neni to na principu utz jako je angel sounds, tak nejaky klidny posled treba minutu v kuse nehrozi. Jen me to uklidni kdyz ho na par vterin muzu zachytit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.19 16:01

@puntikova v mem pripade kvuli velkym problemum od zacatku tehu bych asi mela jezdit s kazdou blbosti a nic nepodcenit, ale kdyz jsem tam tak casto, ze se mi tam fakt nechce. Zitra rano mam ko na gynde, tak to do zitra musi pockat. Pokud se to nejak vyrazne nezhirsi nebo neco. Doufam, ze ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
13.1.19 18:35

@Markéta N.V. Ach jo :( drzim pesti, ozvi se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 15:36

Hlasim, ze vsechno zatim v poradku. Tvrdnuti bricha je v poradku, dostala jsem magnesko a nemusim se desit. Miminko vypadalo spokojene. Dalsi kontrola za 3 tydny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí