Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
22.1.19 10:07
@Gaforia píše:
Jenze nase maminky zily v jine dobe :andel:
Zkousela jsi femibion? A co Ti nedela dobre? Vylozene kyselina listova? Je urcite vic druhu a ja osobne, taktez po ZT, bych se na tohle nevykaslala.. brala jsem kyselinu zodpovedne od revize. Po otehotneni jsem presla na femibion. :andel:

Taky beru Femibion, uz jsem presla na dvojku. Neberu denne, muj gyndar rekl, ze staci 2× do tydne ale i tak se snazim alespon 4× tydne a dny kdy neberu Femibion beru samostatne listovku uz ve stepene forme + zinek a magnesko. Bez toho bych nefungovala si myslim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.1.19 10:09
@Gaforia píše:
Jenze nase maminky zily v jine dobe :andel:
Zkousela jsi femibion? A co Ti nedela dobre? Vylozene kyselina listova? Je urcite vic druhu a ja osobne, taktez po ZT, bych se na tohle nevykaslala.. brala jsem kyselinu zodpovedne od revize. Po otehotneni jsem presla na femibion. :andel:

Alergolog sam nevi na jakou slozku,drbala sem se tak,ze sem pak nespala. Uz mesic ji neberu a vim,ze je to nejdulezitejsi obdobi. Kdykoliv sem zkusila vzit listovku nebo femibion okamzite sem mela zas koprivku. Tak sme se s manzelem shodli ze sem to brala dlouho predtim,ze bych mohla mit jeste zasobu. Faktem ovsem je,ze s myma alergiema do sebe dostat vsechny vitaminy je tezke. Jenze jestli mam volit spanek a nedrbani se a nebo se neustale drbat wz z toho brecim,tak mam asi jasno.ale strach samozrejme mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.1.19 10:12
@puntikova píše:
Taky beru Femibion, uz jsem presla na dvojku. Neberu denne, muj gyndar rekl, ze staci 2× do tydne ale i tak se snazim alespon 4× tydne a dny kdy neberu Femibion beru samostatne listovku uz ve stepene forme + zinek a magnesko. Bez toho bych nefungovala si myslim :lol:

No jak ja jsem na prasky lajdak, tak tady jsem zodpovedna :andel: Taky uz jedu femibion 2, poctive od 12tt :D k tomu jeste zelezo, protoze jsem mela nizkej hemoglobin a navic jeste kazdy vecer blokurimu :roll: mesicne 2000,– a to jsem si myslela, jak usetrim, kdyz nekourim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.1.19 10:13
@Tucnak123 píše:
Alergolog sam nevi na jakou slozku,drbala sem se tak,ze sem pak nespala. Uz mesic ji neberu a vim,ze je to nejdulezitejsi obdobi. Kdykoliv sem zkusila vzit listovku nebo femibion okamzite sem mela zas koprivku. Tak sme se s manzelem shodli ze sem to brala dlouho predtim,ze bych mohla mit jeste zasobu. Faktem ovsem je,ze s myma alergiema do sebe dostat vsechny vitaminy je tezke. Jenze jestli mam volit spanek a nedrbani se a nebo se neustale drbat wz z toho brecim,tak mam asi jasno.ale strach samozrejme mam.

To ja chapu, ze to musi byt sileny, jestli to tak svedi. Jenom, ze tech listovek je asi 10 druhu, tak treba jestli jsi nezkousela jinou, vis? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.1.19 10:39

@puntikova jooo, Puntiku, vcera jsem chytla srdicko na ty appce konecne :hug: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.19 17:27
@Gaforia píše:
@puntikova jooo, Puntiku, vcera jsem chytla srdicko na ty appce konecne :hug: :srdce: :dance:

Huraaaaa :dance: A jak vam holky jinak je? Citite se dobre? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.1.19 19:27
@Markéta N.V. píše:
Huraaaaa :dance: A jak vam holky jinak je? Citite se dobre? :)

No zkus taky :lol: :lol: :lol:

Mne je dobre, jen porad unava, ale to je i rannim vstavanim a praci. Myslim, ze bych byla hotova i netehotna :lol: a uchcana jsem jak koroptev porad :lol: :lol: :lol: :lol: a jak Ty jsi na tom, Merketko? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
22.1.19 19:28

@Markéta N.V. Jj mě teda dobře je. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
22.1.19 19:29

@Gaforia no supeeeeeee vidis ja ti to rikala :hug:

Vcera jsme byli na kontrolu, tak jsem rada, ze jsem prdolu videla a zitra zaciname 16tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
22.1.19 19:30
@Markéta N.V. píše:
Huraaaaa :dance: A jak vam holky jinak je? Citite se dobre? :)

U mě pohoda, rostu, kulatim se, nevolnosti jakz takz pryc. Co ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.1.19 19:45
@puntikova píše:
@Gaforia no supeeeeeee vidis ja ti to rikala :hug:Vcera jsme byli na kontrolu, tak jsem rada, ze jsem prdolu videla a zitra zaciname 16tt :dance:

A sedi Ti prtousek velikostne podle ms a utz? Nebo jak pocitas tt? Ja nevim, podle ceho se ridit, kdyz podle utz je vetsi :lol:
Ja uz se taky nemuzu dockat 4.2., az prdolku zase uvidim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.19 19:52
@Gaforia píše:
A sedi Ti prtousek velikostne podle ms a utz? Nebo jak pocitas tt? Ja nevim, podle ceho se ridit, kdyz podle utz je vetsi :lol:
Ja uz se taky nemuzu dockat 4.2., az prdolku zase uvidim :srdce:

Ja se citim konecne taky dobre :dance: Doufam, ze to ted nezakriknu :lol: Zacinam 17tt a na kontrolu jdu taky 4.2. A taky se kulatim :lol: Tak doufam, ze je vse v poradku. Tim, ze obcas citim pohyby jsem klidnejsi, ale stejne by me zajimalo co ty srazeniny, jak vypadaji a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
22.1.19 20:06

@Gaforia na pocitam podle utz, tam je o dva/tri dny vetsi :oops: no a vcera asi naposled fotka, kde je prdolka v cele krase, pak uz se nevejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.1.19 20:10
@puntikova píše:
@Gaforia na pocitam podle utz, tam je o dva/tri dny vetsi :oops: no a vcera asi naposled fotka, kde je prdolka v cele krase, pak uz se nevejde :oops:

Tak ja podle utz 15+3 :hug: to je dobry, te to mame tak stejne :lol:
Ajooo, Ty jo.. to mi nedoslo, ze uz budou polofotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
22.1.19 20:12
@Markéta N.V. píše:
Ja se citim konecne taky dobre :dance: Doufam, ze to ted nezakriknu :lol: Zacinam 17tt a na kontrolu jdu taky 4.2. A taky se kulatim :lol: Tak doufam, ze je vse v poradku. Tim, ze obcas citim pohyby jsem klidnejsi, ale stejne by me zajimalo co ty srazeniny, jak vypadaji a tak.

Tak na sebe budeme myslet 4.2. :hug: to pak dej vedet, co Ti ty srazeniny delaj :roll: Ty se mas, ze uz citis mrskanicko :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí