Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gaforia je to lepší už.. Díky za radu. Mám ten Bourimal a pro jistotu ještě uroval manosa v sirupu co mi dali v lékárně.
@Gaforia Já jsem ještě nekoupila, zatím jsem se do lékárny nedostala. Ale teď zánět močáku nemám, tak snad to vydrží…
Já teď jenom ležím a spím a válím se.
@smoule.koule já bych taky pořád prospala celý den.. Už bych potřebovala zas normálně fungovat. Ještěže mám toho manžela ![]()
Tak to ja bych se radsi valela.. Mam prisny rezim odpocinku, ale protoze ty sileny nevolnostni stavy uplne presly, tak ja jsem samozrejme stale na nohou a furt jen neco uklizim
vecer kolem 17-18h prijde silena unava a ja si nadavam, ze jsem to zase prehnala a nehlidala se! Takze pekne odpocivejte dokud to jde.. Za par mesicu to prijde a xxx mesicu ci let se nevyspite ![]()
@Zuzanka31 chlap se taky snaží, ale prostě všechno fakt neudělá…
@Markéta N.V. kdyby 17-18hod, ale ráno vstanu, třeba v 9teď o víkendu a v 11 bych šla spát zas.
Ahojky holky, můžu se k Vám přidat? Minuly týden jsem zjistila, že jsem těhotná 😂 Podle poslední ms bych měla byt dnes 5tt+6 ale na první kontrolu jdu až 14.2. ![]()
Jinak mě docela bolí spodek a je mi špatně cely den ![]()
@petula.bir ahoj, jasný.. Gratuluji k těhotenství
já jsem 14+5 a je mi špatně ještě teď. ![]()
@Zuzanka31
Ahoj, děkuji za přijetí tak přesně tohle jsem chtěl slyšet
ale těhotná jsem už byla, mám 2deti a bylo mi špatně opravdu skoro až do 20-22tt 😂
@Markéta N.V.
To mám, ale zvládneme to ![]()
Holky, kdy si vás gynekolog pozval na první prohlídku? Já jsi až v 8tt+6, zda se mi to docela dlouho ![]()
Příspěvek upraven 28.01.19 v 21:18
Ja uz teda v 5tt ,pak v 7tt a ted cekam v 9 tt.ale protoze sem po zamlklym tehu a mela sem potize,tak me kontrolovali driv.
@Markéta N.V.
Aha, ja volala, ze mám týden opožděnou ms a jsme pozvaná až 14.2. ![]()
Anonymní: Já žádné problémy s tehotenstvim nikdy neměla, tak asi proto
Podle me co slysim od kamosek je asi standart,ze te bezne pozvou az kdyz uz he jisty,ze musi mit srdicko atd. Ono stejne na zom ultrazvuku vidis prd,tak smouhu a to,ze se nic nestane a dite tam zustane ti castejsi kontrola bohuzel nezaruci. Vim,o cem mluvim. Takze mozna mene stresu pro tebe;-)