Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
5.2.19 19:31

@Markéta N.V. Moc nekoukam zatim. Ty velke veci plus minus vim a obleceni se budu snazit posbirat po kamaradkach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.2.19 19:36
@puntikova píše:
@Markéta N.V. Tak je to o vydrzi prave na dve nebo vic deti, o ovladatelnosti, skladnosti, vezmes do terenu neresis a za 4 roky ho klidne za 15tis prodam, takze realna investice je tech 15. A mas hlavne jistotu ze ho prodas..@Gaforia mam 168cm, ale Fox ma prave korbicku vysoko posazenou, mnohem vyse nez cam. Beru to zas kvuli manzela prave jak je vysoky. Cam neprosel kvuli nizkopodlaznosti a musela bych dokupovat kola do terenu a tak…

Je pravda, ze foce jsem nazivo nevidela, tak nevim, ze je vyssi.
Jinak souhlas s temi pozitivy, ktere zminujes. Proto mam vybranou stejnou cenovou relaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.2.19 19:40
@Markéta N.V. píše:
@Gaforia ja na ty vase kocarky ted koukala poprve :lol: :lol: mam uplne jiny vkus a hlavne v nem bude uz jen tohle mrne, takze nejsem uz tolik narocna. Kdybych cekala prvni, tak bych taky asi volila neco jinaho, ale ne zase tolik teda :lol: hlavne bych na nej ani nemela. No a uz koukate i po jinych vecech?

Prave to, ze my cekame prvni, tak to taky bereme jinak :lol: mamzel je ze me takyhotovej, ze jsem blazen (uz ma 2 deti z predchoziho manzelstvi) takze ma tohle prvotni silenstvi za sebou davno :lol:
A jaky kocarek se libi Tobe? Jinak koukam.. po pokojicku. Chtela bych nejaky set skrin, postylka, komoda. Ale to je taky hrozny, protoze komodu potrebuju specialni :lol: :lol: a kos prouteny jsem si dens privezla. Koupila jsem z druhy ruky a protoze mame dvoupatrovy barak, budu jjo mit dole v obyvaku na denni lezeni :srdce: par oblecku taky mam, co kde bylo za dobry penize ve slevach. S tim neblaznim, ze bych kupovala znackovy.. to je zbytecny podle me..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.2.19 19:40

@Gaforia tady to jde pekne videt. https://youtu.be/3_pURmZ6q8U

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.2.19 19:42
@puntikova píše:
@Gaforia tady to jde pekne videt. https://youtu.be/3_pURmZ6q8U

Tam to je mrte rozdil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.2.19 19:56

@Gaforia a hlavne je do terenu. My dostali haluzove z druhe ruky i croozer a asi i zadarmo bude :lol: tak ten je taky fajn ale to je fakt horsky nebo na behani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.19 21:12

@Gaforia @puntikova ja mam vybranej tenhle, ale minim ho kupovat za 2 mesice a za tu dobu se to muze jeste zmenit x krat :D Kazdopadne je to uuuplne neco jinyho nez vase tipy :lol: ja mela pokojicek bilo-cerny s limetkovou. Limetkovou zed, bilou postylku, bilou komodu, bily prebalovak a bilou skrin v kombinaci s cernym sklem. Me se ta bila hrozne libi k tem mrnatum.. Je to takovy cisty. A to vse mi zustalo po prvnim, tak to bude mit i druhy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
5.2.19 21:56

@Markéta N.V. Neco podobneho ma kamoska vim presne jak bude vypadat, je taky fajn :hug: ono proste kazdemu sedi neco jineho… ja hodne resim i ten outdoor, kdybych chtela mestsky kocarek taky sezenu za jine penize :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.2.19 06:47
@puntikova píše:
@Markéta N.V. Neco podobneho ma kamoska vim presne jak bude vypadat, je taky fajn :hug: ono proste kazdemu sedi neco jineho… ja hodne resim i ten outdoor, kdybych chtela mestsky kocarek taky sezenu za jine penize :think:

No uplne s Tebou ve vsem souhlasim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.19 07:51

Hlavne, abychom byli s koupi spokojeny a nenadavali si, ze ten kocar stoji za prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.2.19 08:00
@Markéta N.V. píše:
Hlavne, abychom byli s koupi spokojeny a nenadavali si, ze ten kocar stoji za prd :lol:

To by me mrzelo :lol: :lol: :lol: resp. Bych byla dost nasrana :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
6.2.19 09:49

Ahoj holky. Tak dnes ráno mě volali z genetiky a první výsledky jsou v pořádku. :dance: Tak jsem ráda. A za dva týdny mě prý pošlou poštou konečné výsledky. Tak snad to bude celkově v pořádku a bude mimísek zdravý. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.2.19 10:25
@sim.04 píše:
Ahoj holky. Tak dnes ráno mě volali z genetiky a první výsledky jsou v pořádku. :dance: Tak jsem ráda. A za dva týdny mě prý pošlou poštou konečné výsledky. Tak snad to bude celkově v pořádku a bude mimísek zdravý. :srdce:

Tak to je skvela zprava :srdce: akorat nechapu, proc jsou dvoje vysledky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
6.2.19 10:26

@sim.04 tak super :palec: určitě budou v pořádku i ty zbylé výsledky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.19 16:00

@sim.04 super! Mam radost :hug:

• načítám...