Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markéta N.V. Moc nekoukam zatim. Ty velke veci plus minus vim a obleceni se budu snazit posbirat po kamaradkach ![]()
@puntikova píše:
@Markéta N.V. Tak je to o vydrzi prave na dve nebo vic deti, o ovladatelnosti, skladnosti, vezmes do terenu neresis a za 4 roky ho klidne za 15tis prodam, takze realna investice je tech 15. A mas hlavne jistotu ze ho prodas..@Gaforia mam 168cm, ale Fox ma prave korbicku vysoko posazenou, mnohem vyse nez cam. Beru to zas kvuli manzela prave jak je vysoky. Cam neprosel kvuli nizkopodlaznosti a musela bych dokupovat kola do terenu a tak…
Je pravda, ze foce jsem nazivo nevidela, tak nevim, ze je vyssi.
Jinak souhlas s temi pozitivy, ktere zminujes. Proto mam vybranou stejnou cenovou relaci ![]()
@Markéta N.V. píše:
@Gaforia ja na ty vase kocarky ted koukala poprve![]()
mam uplne jiny vkus a hlavne v nem bude uz jen tohle mrne, takze nejsem uz tolik narocna. Kdybych cekala prvni, tak bych taky asi volila neco jinaho, ale ne zase tolik teda
hlavne bych na nej ani nemela. No a uz koukate i po jinych vecech?
Prave to, ze my cekame prvni, tak to taky bereme jinak
mamzel je ze me takyhotovej, ze jsem blazen (uz ma 2 deti z predchoziho manzelstvi) takze ma tohle prvotni silenstvi za sebou davno ![]()
A jaky kocarek se libi Tobe? Jinak koukam.. po pokojicku. Chtela bych nejaky set skrin, postylka, komoda. Ale to je taky hrozny, protoze komodu potrebuju specialni
a kos prouteny jsem si dens privezla. Koupila jsem z druhy ruky a protoze mame dvoupatrovy barak, budu jjo mit dole v obyvaku na denni lezeni
par oblecku taky mam, co kde bylo za dobry penize ve slevach. S tim neblaznim, ze bych kupovala znackovy.. to je zbytecny podle me..
@Gaforia tady to jde pekne videt. https://youtu.be/3_pURmZ6q8U
@puntikova píše:
@Gaforia tady to jde pekne videt. https://youtu.be/3_pURmZ6q8U
Tam to je mrte rozdil ![]()
@Gaforia a hlavne je do terenu. My dostali haluzove z druhe ruky i croozer a asi i zadarmo bude
tak ten je taky fajn ale to je fakt horsky nebo na behani
@Gaforia @puntikova ja mam vybranej tenhle, ale minim ho kupovat za 2 mesice a za tu dobu se to muze jeste zmenit x krat
Kazdopadne je to uuuplne neco jinyho nez vase tipy
ja mela pokojicek bilo-cerny s limetkovou. Limetkovou zed, bilou postylku, bilou komodu, bily prebalovak a bilou skrin v kombinaci s cernym sklem. Me se ta bila hrozne libi k tem mrnatum.. Je to takovy cisty. A to vse mi zustalo po prvnim, tak to bude mit i druhy ![]()
@Markéta N.V. Neco podobneho ma kamoska vim presne jak bude vypadat, je taky fajn
ono proste kazdemu sedi neco jineho… ja hodne resim i ten outdoor, kdybych chtela mestsky kocarek taky sezenu za jine penize ![]()
@puntikova píše:
@Markéta N.V. Neco podobneho ma kamoska vim presne jak bude vypadat, je taky fajnono proste kazdemu sedi neco jineho… ja hodne resim i ten outdoor, kdybych chtela mestsky kocarek taky sezenu za jine penize
No uplne s Tebou ve vsem souhlasim ![]()
Hlavne, abychom byli s koupi spokojeny a nenadavali si, ze ten kocar stoji za prd ![]()
@Markéta N.V. píše:
Hlavne, abychom byli s koupi spokojeny a nenadavali si, ze ten kocar stoji za prd
To by me mrzelo
resp. Bych byla dost nasrana
![]()
Ahoj holky. Tak dnes ráno mě volali z genetiky a první výsledky jsou v pořádku.
Tak jsem ráda. A za dva týdny mě prý pošlou poštou konečné výsledky. Tak snad to bude celkově v pořádku a bude mimísek zdravý. ![]()
@sim.04 píše:
Ahoj holky. Tak dnes ráno mě volali z genetiky a první výsledky jsou v pořádku.Tak jsem ráda. A za dva týdny mě prý pošlou poštou konečné výsledky. Tak snad to bude celkově v pořádku a bude mimísek zdravý.
Tak to je skvela zprava
akorat nechapu, proc jsou dvoje vysledky? ![]()