Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Markéta N.V. No ani nemluv ja k tomu mam veliky respekt
jak bude malicky tak to teda bude neco, se budu bat ![]()
@puntikova budes se mozna bat ho koupat, ale jinak se bat nebudes.. To prijde uplne samo tim tehotenstvim a porodem, ver mi
Syn mel porodni vahu 2690g a zhubnul na 2440g to byl uzlicek malickatej a strach jsem mela jen pri koupani nez jsem presne vedela, jak na to. Jinak vsechno byla z niceho nic automatika az jsem sama byla prekvapena, jak jsem ,,dobra,, ![]()
@Markéta N.V. Ja doufam, ze moje telo nezklame a taky mi to vse naskoci automaticky ![]()
Tak já holky čekám na gynde, dnes bych mela byt 16.tt. Řekli už někomu pohlaví?
@Zuzanka31 Drzim palce at je vse, tak, jak ma byt
Pokud bude dobre natocene, tak ti to rekne
a dej pak hned vedet, jak si dopadla ![]()
@Zuzanka31 píše:
Tak já holky čekám na gynde, dnes bych mela byt 16.tt. Řekli už někomu pohlaví?
Tak pak dej vedet, co Ti rekli ![]()
Mne rikala pohlavi uz na 1. screeningu, ale je to brzy, no..
nicmene pry devce, tak doufam, ze ji tam pindour nenaroste
ale hlavne doufam, ze bude vse v poradku, jinak to je jedno. Ruzovy veci se kdyztak prodaj ![]()
@Gaforia Me se ptala ted naposledy zda chci pohlavi vedet, ale chceme prekvapeni.. Ovsem myslim si, ze do me busi chlapecek
No a jelikoz mam veci po starsim synovi a uz mam par veci vypranych v prebalovaku, tak doufam, ze cestou z porodnice nebudeme muset do kramu pro ruzovy veci, kdyz mame vsechno modry
![]()
@Markéta N.V. píše:
@Gaforia Me se ptala ted naposledy zda chci pohlavi vedet, ale chceme prekvapeni.. Ovsem myslim si, ze do me busi chlapecekNo a jelikoz mam veci po starsim synovi a uz mam par veci vypranych v prebalovaku, tak doufam, ze cestou z porodnice nebudeme muset do kramu pro ruzovy veci, kdyz mame vsechno modry
![]()
![]()
Pri nejhorsim udelame vymenu ![]()
Ty jo.. ja bych to nevydrzela
zitra se mi ma narodit synovec nebo neter, bracha se zenou si to taky nenechali rict
ale u 5. se nedivim ![]()
Tak holky, na kontrole vše v pořádku, akorát po posledním steru jsem měla nějakou bakterií, takže mám tobolky na zavádění. Pohlaví už víme, viděla jsem i ja.. Bude to nejspíš kluk.. ![]()
@Gaforia tak vymenu beru
a 5.dite? To jsou teda blazni
@Zuzanka31 no mam radost, ze je vsechno v poradku a taky jsem rada ze pohlavi bylo videt
jsi s nim spokojena nebo si mela vysnenou holku? Nebo je to to jedno? Ja treba jsem pro kluky.. Samozrejme na jednu stranu mi to je jedno a jde o to, aby mimco bylo zdrave, ale kdybych si mela vybrat, tak kluka ![]()
@Markéta N.V. Tak mě to bylo jedno, mám doma už 2 kluky a 2 holky, ale manžel chtěl holčičku, ale i tak je šťastný a rád, že je to zdravý a v pořádku.
@Markéta N.V. píše:
@Zuzanka31 jo ahaaaaja myslela, ze cekas prvni
Zuzka je uz zkusena matka
ale ted se mi plete, ale asi to byla jedna z Vas, kdyz jsme se bavily nejak ze zacatku o pohlavi, ze tipujete.. a jedna hadala kluka ![]()
@Gaforia to já jsem nebyla asi..
mě ve 12.tt řekla že to vypadá na holku a teď kluk, ale to jsem viděla už i já ![]()
@Zuzanka31 tak to byla Market teda ![]()
Ty joooo.. ja chci aby to holka zustala
musim jeste pockat 14 dni do dalsi kontroly ![]()