Čerstvé těhule 4tt, pojďte sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2957
6.2.19 19:53

@sim.04 supeeeeer :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
6.2.19 22:41

Ahojda tak mam dnes za sebou odber plodove vody. Byl to nekonecny boj cekani od 10:00 do pul 12 kdyz me vzaly. Ale celkovy odber byl v pohodě pan doktor se mnou povidal a rikal co a jak vpich se ciitila a najednou bylo po vsem. Ted odpocinek a za dva tydny budou vysledky. Koukam ze je tu diskuze o kocarkach ja prubezne koukam ale vubec nevim. Budu si potrebovat nejaky ohmatat projet ho. Ja ted resim kojici polstar nejako se nemuzu usalasit v postely. Nemate holky zkusenosti?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
6.2.19 23:59

@sliiimkaa ja uz mam ted na spani - z fun baby od cuddle co z paměťové pěny a nemůžu si vynachválit. Uvidíme jaký bude na kojení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.19 07:39

@Gaforia no tak to naprosto chapu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.19 10:40

@puntikova @Gaforia cauky, tak co ty vase pohyby? Myslim na vas porad zda uz neco citite.. Ten muj kopac me nenecha ani chvili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.2.19 10:43

@Markéta N.V. Je to zavidim ja jsem v 17tt a jeste nic. Nekdy cejtim nejaky bublinky a nevim zdaly to jsou streva nebo prcek.. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.19 11:07

@sliiimkaa tak si dej neco sladkeho to rozpumpuje, lehni si na zada at se ti brisko natahne a soustred se.. Verim, ze prcka ucitis :) Ja to tak mela u prvniho i ted u druheho. Samozrejme bude nepravidelne a slabe, ale verim, ze to vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
8.2.19 11:46

@Markéta N.V. Ja uz 3 dny citim pohyby :lol: 8o 2×, kdyz jsem lezela vecer na zadech na gauci v klidu absolutnim a jednou, kdyz jsem sedela v aute a delala jsem na tabletu nabidku :lol: ale je to zatim jednou denne.. vcera napr. Nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.19 11:53

@Gaforia huraaaaaaaa :dance: :hug: na tech zadech v absolutnim klidu to je preste to co jsem psala @sliiimkaa ale s tim, ze je lepsi si pred tim dat neco sladkeho.. Je to takova nee uplne jistota, ale rozpumpuje to ty prcky a nebudou spat :lol: v tom aute to je pro me peklo.. Jak sedim rovne a zapoutana, tak se to prckovi nelibi a kope do me, jako hluchej do vrat.. Ono se rika, ze tim kopanim s nama komunikuji, tak jizdu autem nesnasi :lol: ted to bude den o dne citit vic a vic a za chvili budes mit pocit, ze se prokope ven :) mam velkou radost @Gaforia :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
8.2.19 13:54

já jsem 16tt a zatím teda nic, nějaké ty bublinky, jak píše sliiimka, ale kdo ví, co to ve skutečnosti :D jsem zvědavá, až ty kopance do žeber přijdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.19 15:28

@IssaNei tak do zeber si jeste pockas, nejdriv to bude odnaset mocovy mechyr az pak postupne bude vys a vys, tak teprve zebra :lol: kazdopadne oboji je moc prijemny :lol: Ja mam pohyby od 16tt, ted jsem v 19tt a uz to jsou takovy rany, ze nechapu, jak to tak maly stvoreni dokaze.. Ale je to supr pocit vedet, ze je v poradku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
9.2.19 13:08

Holky, já na pohyby čekám, jsem 16.tt a zatím teda nic :( rano mi kolikrát přijde jakoby tam ani nebylo, přes den jsem asi spíš nafoukla. Nevolnosti ještě občas jsou. Na kontrolu jdu v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.19 13:56

@Zuzanka31 jestli sem tam nevolnosti jeste jsou, tak je vsechno v poradku :) ja se treba dneska z niceho nic pozvracela.. 5.mesic a ja se stale obcas pozvracim? :zed: Uz bych mohla mit klid teda.. V pondeli dej vedet, jak si dopadla :kytka: jinak co se tyce briska, tak ja jsem spis, jak vic najedena :lol: Nikdo mi neveri 5.mesic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2957
9.2.19 14:04

@Markéta N.V. No prosim te 2 kopanecky tento tyden 8o je to boziiii :srdce:
Jinak nejake vrteni opravdu vecer v klidu u telky nebo v posteli a to i na boku kdyz lezim…

Uz se tesim az toho bude vic, uz jsme zacli 18tt 8o

Dostali jsme veci od kolegyne manzela, tak jsem to ted probirala a boziiiii :dance: minimalne 2-3tis usetreno 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.2.19 14:24

@puntikova no jupii, ted uz tech kopanecku bude cim dal vic a budou silnejsi a silnejsi.. Me uz bricho skace ze strany na stranu :lol: :lol: ale je to uzasny :) tak to je skoda, ze jsem si nevyfotila ten muj bordylek, ktery jsem dnes nadelala oblecenim :lol: :lol: mam plny kumbal krabic ve kterych mam obleceni po synovi. Jenze jsem to tam davala, jak se mi chtelo, letni a zimni veci dohromady, velikost jsem taky neresila a krabice nepopsala.. Takze ted, aby se v tom prase vyznalo :lol: prebrala jsem dnes prvni 4 krabice a nastesti jsem natrefila od velikosti 50 az do 86, takze jsem si to urovnala.. 50-56 mi prave susi susicka a 62-68 mam dane v krabici ve skrini. Kdyz jsem videla po 3,5 letech opet ty mini veci.. Neverila jsem, jak byl syn malicky a neumim si uz ani predstavit, jak malicky bude to nasledujici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí