Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojda tak mam dnes za sebou odber plodove vody. Byl to nekonecny boj cekani od 10:00 do pul 12 kdyz me vzaly. Ale celkovy odber byl v pohodě pan doktor se mnou povidal a rikal co a jak vpich se ciitila a najednou bylo po vsem. Ted odpocinek a za dva tydny budou vysledky. Koukam ze je tu diskuze o kocarkach ja prubezne koukam ale vubec nevim. Budu si potrebovat nejaky ohmatat projet ho. Ja ted resim kojici polstar nejako se nemuzu usalasit v postely. Nemate holky zkusenosti?? ![]()
@sliiimkaa ja uz mam ted na spani - z fun baby od cuddle co z paměťové pěny a nemůžu si vynachválit. Uvidíme jaký bude na kojení ![]()
@puntikova @Gaforia cauky, tak co ty vase pohyby? Myslim na vas porad zda uz neco citite.. Ten muj kopac me nenecha ani chvili ![]()
@Markéta N.V. Je to zavidim ja jsem v 17tt a jeste nic. Nekdy cejtim nejaky bublinky a nevim zdaly to jsou streva nebo prcek..
![]()
@sliiimkaa tak si dej neco sladkeho to rozpumpuje, lehni si na zada at se ti brisko natahne a soustred se.. Verim, ze prcka ucitis
Ja to tak mela u prvniho i ted u druheho. Samozrejme bude nepravidelne a slabe, ale verim, ze to vyjde ![]()
@Markéta N.V. Ja uz 3 dny citim pohyby
2×, kdyz jsem lezela vecer na zadech na gauci v klidu absolutnim a jednou, kdyz jsem sedela v aute a delala jsem na tabletu nabidku
ale je to zatim jednou denne.. vcera napr. Nic ![]()
@Gaforia huraaaaaaaa
na tech zadech v absolutnim klidu to je preste to co jsem psala @sliiimkaa ale s tim, ze je lepsi si pred tim dat neco sladkeho.. Je to takova nee uplne jistota, ale rozpumpuje to ty prcky a nebudou spat
v tom aute to je pro me peklo.. Jak sedim rovne a zapoutana, tak se to prckovi nelibi a kope do me, jako hluchej do vrat.. Ono se rika, ze tim kopanim s nama komunikuji, tak jizdu autem nesnasi
ted to bude den o dne citit vic a vic a za chvili budes mit pocit, ze se prokope ven
mam velkou radost @Gaforia ![]()
já jsem 16tt a zatím teda nic, nějaké ty bublinky, jak píše sliiimka, ale kdo ví, co to ve skutečnosti
jsem zvědavá, až ty kopance do žeber přijdou
@IssaNei tak do zeber si jeste pockas, nejdriv to bude odnaset mocovy mechyr az pak postupne bude vys a vys, tak teprve zebra
kazdopadne oboji je moc prijemny
Ja mam pohyby od 16tt, ted jsem v 19tt a uz to jsou takovy rany, ze nechapu, jak to tak maly stvoreni dokaze.. Ale je to supr pocit vedet, ze je v poradku ![]()
Holky, já na pohyby čekám, jsem 16.tt a zatím teda nic
rano mi kolikrát přijde jakoby tam ani nebylo, přes den jsem asi spíš nafoukla. Nevolnosti ještě občas jsou. Na kontrolu jdu v pondělí.
@Zuzanka31 jestli sem tam nevolnosti jeste jsou, tak je vsechno v poradku
ja se treba dneska z niceho nic pozvracela.. 5.mesic a ja se stale obcas pozvracim?
Uz bych mohla mit klid teda.. V pondeli dej vedet, jak si dopadla
jinak co se tyce briska, tak ja jsem spis, jak vic najedena
Nikdo mi neveri 5.mesic ![]()
@Markéta N.V. No prosim te 2 kopanecky tento tyden
je to boziiii ![]()
Jinak nejake vrteni opravdu vecer v klidu u telky nebo v posteli a to i na boku kdyz lezim…
Uz se tesim az toho bude vic, uz jsme zacli 18tt ![]()
Dostali jsme veci od kolegyne manzela, tak jsem to ted probirala a boziiiii
minimalne 2-3tis usetreno ![]()
@puntikova no jupii, ted uz tech kopanecku bude cim dal vic a budou silnejsi a silnejsi.. Me uz bricho skace ze strany na stranu
ale je to uzasny
tak to je skoda, ze jsem si nevyfotila ten muj bordylek, ktery jsem dnes nadelala oblecenim
mam plny kumbal krabic ve kterych mam obleceni po synovi. Jenze jsem to tam davala, jak se mi chtelo, letni a zimni veci dohromady, velikost jsem taky neresila a krabice nepopsala.. Takze ted, aby se v tom prase vyznalo
prebrala jsem dnes prvni 4 krabice a nastesti jsem natrefila od velikosti 50 az do 86, takze jsem si to urovnala.. 50-56 mi prave susi susicka a 62-68 mam dane v krabici ve skrini. Kdyz jsem videla po 3,5 letech opet ty mini veci.. Neverila jsem, jak byl syn malicky a neumim si uz ani predstavit, jak malicky bude to nasledujici ![]()